trenirovkaaaaaaaaaaaaaaaa

Темата е заключена.
ER

07.02.04
21:00

zdraveite hora, imam molba napishete mi programa po koqto da treniram ...  visok sam 182 teja blizo 85 kg i hodq na fitness no ne tolkova seriozno kolkoto imam namerenie da se zanimavam za napred ... ta da se vurnem na temata napishete mi programa za trenirovki sega mai e sezona za digane na masa taka 4e i az kam tova smqtam da se orientiram ... 4akam predlojeniqta vi :P

ER

07.02.04
21:36

i za qdeneto kajete 4e qvno i kak da qm ne znam ... :(

EN

07.02.04
21:40

Човече влез в сайта... www.bb-team.org има си раздел за тренировки има си и раздел за хранене прочети малко и готово... Всичко си е написано после ако имаш някакви въпроси тогава вече пиши...

08.02.04
12:52

яко ядене и яка тежka тренировка събразена с яденето и тва e

ER

08.02.04
13:31

c ......... ave az iskam individualna programa da mi se izgotvi ne obshtite neshta, obshtite sam gi 4el 4el 4el 4el ...

08.02.04
14:15

тия програми недействат братле по добре научи принципите в храненето и сам си направи програма и си следи яденето

по-здрави

08.02.04
18:44

Taka si e.Nai-dobre e ti sami4ak da si napravi6 programata.Vlez v zalata trenirai malko useti koi uprajneniq te natovarvat i kak ti deistvat i si q izgotvi.Kogato az zapo4nah da digam nikoi ne mi kazva6e ni6to vsi4ko sam si praveh kakto i pove4eto vav foruma moje bi.Taka i nai-dobre za6toto ti samiq si poznava6 tqloto nai-dobre.Na men primerno moje da mi deistva dobre flaisa za gardi a na teb ne zatova trqbva sam da si q izgotvi6. :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1