22.11.09
18:44
Значи ползвал съм SX,No-xplode и сега Slin Sane и от никой от тях не усещам енергия.
Нито сила,нито издражливост нищо.SX и No-xplode поне усетих първата доза и само това от там нататък все едно нищо не взимамам.
На какво може да се дължи според вас.На 20 години(току що навършени) съм 191см/90кг.
Целите ми са да стана 95-96кг до май месец и до юни да изчистя до 91кг защото това са килограмите на който трябва да бъда .
Смятам да качвам декември Slin Sane + UNIVERSAL REAL GAINS + BPS Anabolic 4:1:1 Extreme BCAA.
Януари - Stimulant X + SCIVATION Scivation Whey + пак някви BCAA.
Февруари - BSN SYNTHA + BSN CELLMASS + BSN NO-XPLODE.
Март - MASSFX + SCIVATION Scivation Whey + BCAA.
Април - Трибулус,протейн,амино,креатин + L-carnitine .
Чистенето:
Май - Fyre + Nectar + Spyce + BCAA.
Юни - Animal cuts + Super cuts + Universal Ripped fast + протейн + BCAA.
От първи декемри почвам редовен дневник стажа ми е спорт от както се помня с 1,5 година пауза и фитнес около 2 години с няколко почивки през първата,но втората си е нон-стоп .
До сега никога не съм оставал доволен от хранителна добавка и съм решил да си взема тези неща ,въпреки че поне за мен са яко скъпи и последно да си проверя дали има смисъл от добавки.Храненето и тренировките винаги са на макс.Гледам и съня да е така .
Общо взето понеже до сега нищо не ми е действало или помогнало ще пробвам за последно и от тези месеци зависи дали ще се откажа и ще си се окажа прав за себе си ,че добавките са пари на вятъра.
22.11.09
18:51
Сподели и храната как е.Дай примерно меню за деня.
Пробвай също така един месец без никакви добавки за да изчистиш рецепторите.
22.11.09
19:57
казано от Aleksandar Marinov на 22.11.09, 18:51:
Сподели и храната как е.Дай примерно меню за деня.
Пробвай също така един месец без никакви добавки за да изчистиш рецепторите.
Избрал си едни от най - добрите добавки. Препоръчвам ти да разгледаш има и други също толкова добри. Но както е казал Сашо, храната е най - важна, първо тя трябва да е на ниво за да не идат на вятъра парите за добавки.
22.11.09
22:14
Примерно меню за качване (направо това от днеска):
1-слин сейн
Закуска-1кофичка кисело мляко,2пилешки пържоли от вечерята останали 2 филии пълнозърнест хляб.
2ра закуска:Шейк с 500мл прясно мляко и 2банана като в едната чашка сложих малко какао да го пробвам на вкус как ще е.
Обяд:Пиле с кафяв ориз и за сос доматено пюре сам съм си го правил няма захар.
Следобедна закуска:2печени картофа с сирене,кашкавал и шумка.
2ра следобедна закуска попринцип я няма обаче имах дупка в лекциите и всички отидоха да ядат та и аз с тях:слин сейн,айрян и Корни банан и таман да проверя с 2 капсули слин сейн как ще е.(Никак нищо не усетих)
След тренировачно хранене Протейн,БЦАА и последната ми чашка от банановия шейк и 1лъжичка мед.
Вечеря: Скумрия на скара плус нещо като овчарска салата.
2от Слин сейна не усещам нищо ама нищо.
Аз по-принцип не усещам много вечествата смисъл минавам литър алкохол на вечер (такива вечери се случват макс 4-5 пъти годишно иначе не пия и грам дори бира)
Кафе и енергийни напитки пак мога и над 2 литра сигорно е на 20ти бях на Рожден ден на една приятелка и спахме у тях -алкохол не пих но пих един натурален сок (знам че е боклук) и 5 редбула(много ме кефи вкуса 4 бяха без захар) и в 3часа си легнах и заспах.
Мнението беше редактирано от ghettoking на 23.11.09 09:29.
казано от ghettoking на 22.11.09, 22:14:
Примерно меню за качване (направо това от днеска):
1-слин сейн
Закуска-1кофичка кисело мляко,2пилешки пържоли от вечерята останали 2 филии пълнозърнест хляб.
2ра закуска:Шейк с 500мл прясно мляко и 2банана като в едната чашка сложих малко какао да го пробвам на вкус как ще е.
Обяд:Пиле с кафяв ориз и за сос доматено пюре сам съм си го правил няма захар.
Следобедна закуска:2печени картофа с сирене,кашкавал и шумка.
2ра следобедна закуска попринцип я няма обаче имах дупка в лекциите и всички отидоха да ядат та и аз с тях:слин сейн,айрян и Корни банан и таман да проверя с 2 капсули слин сейн как ще е.(Никак нищо не усетих)
След тренировачно хранене Протейн,БЦАА и последната ми чашка от банановия шейк и 1лъжичка мед.
Вечеря: Скумрия на скара плус нещо като овчарска салата.
2от Слин сейна не усещам нищо ама нищо.
Аз по-принцип не усещам много вечествата смисъл минавам литър алкохол на вечер (такива вечери се случват макс 4-5 пъти годишно иначе не пия и грам дори бира)
Кафе и енергийни напитки пак мога и над 2 литра сигорно в е на 20ти бях на Рожден ден на една приятелка и спахме у тях -алкохол не пих но пих един натурален сок (знам че е боклук) и 5 редбула(много ме кефи вкуса 4 бяха без захар) и в 3часа си легнах и заспах.
Аз почти не видях въглехидрати, ако се бъркам някой да ме поправи. Но нали за slin sane след като го вземеш 15-20 мин след него трябва най-малко 60 гр въглехидрат да поемеш.
23.11.09
08:09
Диетата никаква я няма, почвай здраво да четеш по форума и сайта.
23.11.09
09:28
Дайте някакви насоки каде греша в диетата защото според мен е добре.Въглехидрати имам в ориза,хляба,млякото,картофите и плодовете.Смисъл чел съм и на базата на прочетеното съм си я съставил и изглежда не съм успял.Кажете поне основните грешки ,ако не ви затруднява понеже аз не си откривам всеки ден гледам да изям около 300гр въглехидрати,200-250 белтъчини и мазнините не ги смятам ,но и тях си ги има.
Липсват ти качествени източници на въглехидрати. Възползвай се максимално от слина и вдигни карбовете сериозно. Сутрин овес, преди тренировка кафяв ориз/картофи и така.
23.11.09
09:49
Е мен ме е страх да ги вдигна много защото доста лесно омазнявам.Пък и имам 5 месеца да кача около 5кг и се надявам да са максимално чисти.
23.11.09
10:13
По изключение е корнито по принцип освен плодовете други прости въглехидрати не приемам.С тези критики съм съгласен ,но ми е интересно има ли други защото казахте че диетата въобще не струва ,а според мен си е добре(може и да греша).
Мнението беше редактирано от ghettoking на 23.11.09 10:15.
23.11.09
10:23
казано от Finish First на 23.11.09, 08:09:
Диетата никаква я няма, почвай здраво да четеш по форума и сайта.
x2
Как да усетиш нещо от него, като ВЕДНЪЖ не видях да го вземеш с 100-150 гр въглехидрати след него. С това хранене ще качиш ама друг път :)
Пробвай една седмица да го взимаш само с 150-200 гр овес или 500 гр варени картофи или 4000-500 гр сварен ориз 15 минути след приема.
Чети из форума и си направи хубава диета, тази не става.
2 печени картофа - са пренебрежително малко въглехидрати, да не говорим че с много висок ГИ.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 23.11.09 10:26.
23.11.09
10:25
Такам, за да усетиш слин сейн трябва да приемаш поне 60 грама въглехидрати 15 мин преди капсулката.Ти как ще го усетиш като приемаш 2 филийки хляб.Аз като се сетя го докарвах до 100 грама въглехидрати само със слин сейна.От това което виждам белтъчините са ти добре, и мазнини имаш.Но въглехидратите са ти зле като цяло, комплексните от които имаш най-голяма нужда в случая са ти малко в сравнение с простите(банани,млечни , печен картоф).
Увеличи филиите пълнозърнестхляб сутринта или ги замести с овес.Замени печения картоф с варен и намали банановите шейкове, избягвай млякото след тренировка.
23.11.09
10:27
RogerF докато го напиша и ти си написал същото :lol:
Великите умовe…. нали знаеш ? :)
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 23.11.09 10:27.
23.11.09
10:28
казано от Aleksandar Marinov на 23.11.09, 10:27:
RogerF докато го напиша и ти си написал същото :lol:
Великите умовe…. нали знаеш ? :)
Стига бе, тепърва ще поумнявам, още съм глупав :lol:
23.11.09
10:32
Ясно благодаря за насоките.