Muscle Gauge Nutrition Whey Protein

23.11.09
16:57

Във всички чуждестранни форуми се пишат само хубави неща за този протеин...Някой има ли лични впечатления? Направих си труда да сравня съдържанието на етикета му с ОН Голд Стандарт и няма почти никаква разлика,даже съдържанието на аминокиселините в МГН е по-голямо, а струва с 30-35 % по-евтино от Голд’а

23.11.09
17:03

В момента го пия. Добра разтворимост и добър вкус.

23.11.09
17:06

Направи ми впечатление,че в една доза има 22 г чист протеин...Предполагам го пиеш от скоро и затова не си споделил впечтления от резултат?

23.11.09
17:15

Винаги ми е било интересно, какви резултати очаквате от протеин? :)

23.11.09
17:25

Ами каквото се очаква от помощно средство,за да си набавиш необходимото количество белтъци за деня.Ама то грешката си е моя,по нелеп начин съм си формулирал въпроса:)Под резултат исках да кажа дали наистина е добър заместител на хранене или от онези,които ги изпикаваш :)

Мнението беше редактирано от survivor на 23.11.09 17:26.

23.11.09
17:59

Аз до колкото знам не е заместител на хранене :) Явно ще е от онези, които ги изпикаваш :D Също и ON Gold Standart на още по златна цена не е заместител на хранене :) Виж ON Whey Gold Meal вече може да се каже, че е заместител на хранене. Бих ти препоръчал да почетеш малко в форума преди да питаш без да можеш да формулираш въпроса си или да даваш мнение за неща, които не разбираш :) Всичко това ти го пиша с най-добри чувства ;)

Мнението беше редактирано от Конан на 23.11.09 18:00.

ВИ

23.11.09
18:18

казано от survivor на 23.11.09, 16:57:

Във всички чуждестранни форуми се пишат само хубави неща за този протеин...Някой има ли лични впечатления? Направих си труда да сравня съдържанието на етикета му с ОН Голд Стандарт и няма почти никаква разлика,даже съдържанието на аминокиселините в МГН е по-голямо, а струва с 30-35 % по-евтино от Голд’а

Това е най-добрия протеин с който съм работил до сега като търговец а отизвестно време само и него ползвам - изолат след тренка и лийн енд фит за вечерен. Не всички вкусове за изпипани, но основните са приятни и подсладителя е натурален. Като си сметнеш цена на грам белтък изолата и бленда са на една цена. Смисъл да се взима бленда има само заради по-гъстата консистенция.

24.11.09
07:37

казано от survivor на 23.11.09, 16:57:

Писал съм ревю за него, може да го разгледаш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1