30.09.07
14:44
абе хора кажете ми нещо за тази бягаща пътека. Много съм се навила да си купя, но нищо немога да прочета за нея по-така.
С каква цел мислиш да си купуваш пътеката ? Ако е за изгаряне на мазнини може би по добре ще е велоаргометър...
Тва е моето мнение :)
За какво ти е тази бягаща пътека? Ако искаш да тичаш, излизаш навън и почваш да бягаш.
30.09.07
15:24
Бягаща пътека е решение (макар и скъпо) за хора, които по някаква причина нямат възможност да тичат навън (липса на място, време, мотивация). В друга тема бях дал линка, но ще го посоча и тук: http://www.bb-team.org/articles/1540/.
23.11.09
18:53
Към хората, които залагат по-активно на тоя тип кардио - по колко минути, с каква скорост и наклон? Какъв е ефектът й в сравнение с другите упражнения (кростренажор, въжета..)?
23.11.09
19:05
С кой акъл реши че трябва да питаш за пътека в раздела с добавките?
23.11.09
19:29
И аз се зачудих, но - факт е темата, възползвам се.
25.11.09
11:17
щом можеш да си я позволиш,разгледай онлине магазините.Моят съвет е да потичаш навън докато е хубаво времето,а след това да посещаваш някоя по-елитна зала и там да бягаш.100% няма да я използваш толкова много и само ще седи.Помисли хубаво колко ще си сериозна.Успех !!!
казано от kirova на 30.09.07, 14:44:
абе хора кажете ми нещо за тази бягаща пътека. Много съм се навила да си купя, но нищо немога да прочета за нея по-така.
Бягащата пътека е най-добрият кардио уред. При закупуването и с цел домашна употреба трябва да се съобрази теглото на трениращия, както и още няколко други подценявани фактора, които обаче са от особено значение. Ако имате по-конкретен въпрос към някоя пътека може да ми пишете лично съобщение.
казано от Asystolette на 23.11.09, 18:53:
Към хората, които залагат по-активно на тоя тип кардио - по колко минути, с каква скорост и наклон? Какъв е ефектът й в сравнение с другите упражнения (кростренажор, въжета..)?
Важното при ползването на пътека е пулса, който се поддържа. Затова е важно пътеката да има качествени пулсометри. По-добро от бягане по пътека с наклон няма. Прочети малко повече за това как да си определиш пулса. Поздрави!
П.С. Темата май не трябва да и е тук мястото :)
Мнението беше редактирано от AlexK на 25.11.09 11:49.
Бягащата пътека заема много място и джоба олеква брутално, ако тя е качествена. Повярвай, нищо качествено няма да намериш под 1000 лева, а дори и под 2000. Ако разполагаш с пари, смело напред.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 25.11.09 11:43.