23.11.09
17:06
Здрасти! Правих аз вчера разни сметки, но не мога да се начудя какъв стак да си направя... много реклами в нета, много нещо, та реших да питам някой дали е правил, някой от тези стакове които ми се въртят в главата:
BSN:
- Nitrix, NO-Xplode, CellMass, Axis HT + Scivation Xtend и NOW Whey Protein Isolate
Universal:
- Animal Pump, Animal Pak, Torrent, Animal Flex, BCAA Stak + NOW Whey Protein Isolate
Controlled Labs:
- White Flood, Green MaG. Oramge TRlad, Purple Wraath + Glutamine на ON и NOW Whey Protein Isolate
MHP
- Dark Matter, Dark Rage, A-bomb, T-bomb 2, Probolic SR
VPX
- NO ShotGun, NO SytheSize, Power Shock Amino Nitrate, Zero Carb Protein
Gaspari
- SuperPump 250, Size On, Halodrol Liquigels, PlasmaJet, Novedex XT + NOW Whey Protein Isolate
Приемам предложения и добавки : )
23.11.09
17:17
Бих избрал VPX или UNIVERSAL стак-а.
23.11.09
18:07
Четейки по цял ден в бб.ком, мисля че Controlled Labs завладява пазара при тези продукти за качване/сила/напомпване. Лично мнение -
#1 Controlled Labs
#2 Gaspari
23.11.09
18:17
BSN и Gaspari са най-доказаните.Controlled Labs пробиха скоро, продуктите са им изключително добри и със сигурност са най-изгодните.
контролед лабс и мнр. от първия съм много доволен, от втория имам наблюдения върху приятел - и двата работят
23.11.09
19:59
NO-Xplode, 2 x Cellmass, BCAA на прах, whey protein isolate MGN, NF Bull power
Това е моя стак след седмица - две.
казано от Михран Михранян на 23.11.09, 17:06:
Здрасти! Правих аз вчера разни сметки, но не мога да се начудя какъв стак да си направя... много реклами в нета, много нещо, та реших да питам някой дали е правил, някой от тези стакове които ми се въртят в главата:
BSN:
- Nitrix, NO-Xplode, CellMass, Axis HT + Scivation Xtend и NOW Whey Protein Isolate
Universal:
- Animal Pump, Animal Pak, Torrent, Animal Flex, BCAA Stak + NOW Whey Protein Isolate
Controlled Labs:
- White Flood, Green MaG. Oramge TRlad, Purple Wraath + Glutamine на ON и NOW Whey Protein Isolate
MHP
- Dark Matter, Dark Rage, A-bomb, T-bomb 2, Probolic SR
VPX
- NO ShotGun, NO SytheSize, Power Shock Amino Nitrate, Zero Carb Protein
Gaspari
- SuperPump 250, Size On, Halodrol Liquigels, PlasmaJet, Novedex XT + NOW Whey Protein IsolateПриемам предложения и добавки : )
Gaspari и Universal едно от двете избираш и няма да сбъркаш ще изпочупиш залата !
Къвто и стак да прайш земи ръгни един Х-Фактор,не мисля,че ще съжаляваш ;)
24.11.09
07:39
казано от Камен Каменов на 23.11.09, 18:07:
Четейки по цял ден в бб.ком, мисля че Controlled Labs завладява пазара при тези продукти за качване/сила/напомпване. Лично мнение -
#1 Controlled Labs
#2 Gaspari
Не го гледай бб.ком-а, там по цял ден пишат само репове.
Иначе, който и стак да избере автора на темата няма да сбърка.
24.11.09
11:24
Е за реповете ясно, гороря за останалите :) Не съм видял някой недоволен, а иначе естествено, че всичките неща са страхотни =)
24.11.09
15:21
Стаковете са супер. Може да замениш изолата с матрица на места, но може и така да останат. Също така ти препоръчвам глутамина на MHP пред този на ON. Тук става дума за качество.
Мнението беше редактирано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 24.11.09 15:23.
24.11.09
15:44
казано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 24.11.09, 15:21:
Стаковете са супер. Може да замениш изолата с матрица на места, но може и така да останат. Също така ти препоръчвам глутамина на MHP пред този на ON. Тук става дума за качество.
И все пак глутамина на MHP е за бавно усвояване ;) докато това си е просто глутамин
24.11.09
15:54
казано от Михран Михранян на 24.11.09, 15:44:
казано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 24.11.09, 15:21:
И все пак глутамина на MHP е за бавно усвояване ;) докато това си е просто глутамин
Не е само това предимството на този глутамин пред другите.
Микрохранителната технология на Glutamine-SR позволява безпрецедентното 100% оползотворяване на L-глутамин, увеличава максимално анаболните/антикатаболните ефекти и подобрява мускулния растеж и възстановяване. Изследване на водеща марка при L-глутамина на прах е доказало, че стомахът оползотворява 70% от приетото количество, като оставя достъпни само 30% за снабдяване на мускулната тъкан. Изключителната и патентована микрохранителна технология, използвана при Glutamine-SR, предпазва L-глутамина по време на транспортирането през стомаха и увеличава количеството, доставяно до мускулната тъкан. Технологията също увеличава биодостъпността и оползотворяването на L-глутамина като осигурява контролирано, постоянно и непрекъснато снабдяване за 12 часа. Тази технология за 12 часа удължено освобождаване на Glutamine-SR повишава стандартите на глутаминовите добавки, като превръща Glutamine-SR в най-биоефективната и мощна глутаминова добавка в света.
Когато други продукти с глутамин спират да работят, Glutamine-SR продължава да подхранва мускулната тъкан в продължение на 12 часа!
Патентованата микрохранителна технология с удължено освобождаване осигурява незабавно и непрекъснато снабдяване с глутамин за 12 часа.
Обикновеният глутамин доставя само 30% от консумираното количество и снабдява мускулната тъкан само за 2 часа.
Аз ти дадох просто съвет. Точно за това питаше в тази тема, а какво ще ползваш си е твое решение (ако въобще решиш да ползваш стака с глутамина).
Мнението беше редактирано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 24.11.09 15:56.
25.11.09
11:41
BSN:
Controlled Labs:
Мое лично мнение,само замени протеина на NOW със Syntha-6 или Syntrax по-вкусни и по добри за качване на мускулна маса:)