18.01.06
22:31
Здравйте, искам да ви питам добре ли е това което правя. Цутрин не закусвам а пия само кафе. В момента се опитвам да горя мазнини и се храня умерено, но разбрах от приятел че е изключително вредно да пия кафе сутрин на гладно. Какво ще ме посъветвате :?: :!: :?:
Не е добра идея наистина
По добре да не ядеш след 18 часа, закуската е важна нали знаеш
Включи малко кардио за да ускориш процеса
пий кафе,не е страшно :wink: милиони хора го правят и още са живи :lol:.а и кафето наистина помага за изгаряне на мазнините
Ако пиеше кафе то го пий със захар дори и захарата да е минимална примерно половин лъжичка или 2,5гр или дори ако искаш 1гр. !!!Кафето без никаква захар е вредно за кръвното и сърцето, сега няма да го усетиш но като станеш на 50-60 ще окаже ефект !
23.11.09
18:44
Истина ли е това за кафето и мазнините? Всички места, където съм чела, че било нещо катализатор за изгаряне, не съм ги намирала за достатъчно надеждни и ми се иска да го чуя от някой с опит :)
АнтиХимик, каква е логиката захарта да влияе позитивно на ефекта? То май все си е изтощаващо за сърдечната система, чувала съм.
23.11.09
19:01
Аз пия всяка сутрин (06:00ч) чаша топла вода + 100мл вода + 2 ч.л. нескафе.
Логиката е, че когато е без захар, има катаболен ефект.
Всъщност, има цяла статия за кафето. http://www.bb-team.org/articles/3603/
До автора на темата - .
Ако ти се пие - пий си, ама да се насилваш...не виждам смисъл. Има далеч по-ефектнивни начини за изгаряне на мазнини от пиенето на кафе.
казано от nigga на 19.01.06, 01:35:
Кафе на гладно води до сериозни проблеми със стомаха.
Съгласен съм с това мнение ;)
24.11.09
12:14
Фен съм на кафето в умерени количества , но според мен си го пий след като закусиш. А и от вкусова гледна точка поне на мен , много повече ми харесва да го пия след като съм хапнал нещо , по мекичко влиза :) Сутрешното кафе след закуската - Безценно :) , макар че много често нямам време за него.
На гладно води най малкото до гастрит след време .
Задължително със студено мляко , хем няма да чакаш да изтива :)
24.11.09
21:01
Пия кафе без захар сутрин от доста време насам и нямам проблеми със стомаха,разбира се обикновено покрай кафето имам обилна закуска от порядъка на 5-6белтъка+2-3 жълтъка+100-150гр овес :)
Изключително голяма грешка ще е,ако не закусваш сутрин,защото тогава тялото ти най-много се нуждае да му подадеш.Лично аз пропусна ли да закуся,ако ще и супер да ми е храната за обяд и вечеря и междинните хранения,дупката се усеща ,то и хората са го казали “закуската е най-важното хранене за деня” с което съм съгласен,разбира се всичките ми 6-7 хранения за деня ми се виждат важни :D :D