23.11.09
22:24
Искам да попитам дали мога да кача ММ като плувам по три пъти на седмица и ходя един път в седмицата на лостове или на фитнес като същевременно съм на ВВД
Надявам се, че ще се намери някой с опит, защото иначе всички мнения ще са непроверени :) За мен ако плуването е спринтово - в една серия не повече от 2-4 дължини с цел скорост, по е възможо да се качи маса, но на практика не знам дали става така.
24.11.09
22:43
Ще е добре да напишеш “ВВД-то” си, но ако ядеш пълноценно зависимо дали си на “ВВД” или “РБД” или “НВД”...ще успееш!! :)
74кг съм и това е ввд-то ми
Закуска:
6:30ч - 100 гр. препечен пълнозърнест хляб.
-4 белтъка + 1 жълтък
-чаша фреш от грейпфрут (или цял плод)
10 часа – сандвич с пълнозърнест хляб и някакво месо и кофичка кисело мляко
Обяд:
13ч - 200 гр. ориз (варен)
-300 гр. зеленчуци
-150 гр. печено (варено) пиле
16 часа - сандвич с пълнозърнест хляб и някакво месо и кофичка кисело мляко
Вечеря:
20ч - картофи 200гр и 200 гр. Месо
22ч - извара 200гр и 4 белтъка
25.11.09
13:22
Това може да си го нарека нормален хранителен ден! Добре се храниш, продължявай така, ще ти се утрази добре. :))
Според мен вечерята е множко или махни нещо или по-добре я разпредели в обяда или след обяда.
29.11.09
21:54
Личното ми мнение - плуване и качване на маса - 2 различни неща. Ще имаш издържливост,атлетично тяло, гъвкавост и т.н., но не очаквай, че ще направиш и близко тяло до това на трениращите в залата. 1 път седмично лостове - ефект нулев. Успехи и добре си се ориентирал с плуването като спорт.