Кратко ревю на Slin-Sane

Прескочи до:

23.11.09
21:29

ТОВА НЕ Е РЕВЮ С ЦЕЛ РЕКЛАМА, и не е поредната тема рекламираща някакъв продукт.
Просто едно малко “разказче” или “да се намираме в приказки”, както го нарече една видна личност :)

Здравейте :-)
...някак си се чувствам длъжен да споделя впечатленията си от продукта, който ползвах 50 дена.
Извинявам се предварително, ако повтарям думите на някой, който преди мен е писал ревю за Слин-Сейн.

Нека започна 1-во с цената - По принцип 75лв не са много за 2 месеца и за това, което получавате, като ефект от продукта + сериозно хранене, почивка и тренировки. НО за ученик, който няма кой-знае колко заможни родители и се стреми всичко да си набавя от храната, мисля, че не е много достъпен, НО пък не мога да се оплача от промоциите, които правеха BPS.

Напомпването - аз почти не тренирам ръце, рядко вкарвам някоя-друга серия. Напомпването, когато тренирате ръце, а преди 1 час сте приели Слин-Сейн + 160-70гр. сложни+прости въглехидрати, просто е невероятно, наистина имате чувството, че ще ви се пръсне кожата. При гърба и гърдите напомпването още след 1-вата серия ме изненадваше.

Изпотяване - когато правех тяга или клек в 20 повторения винаги съм се прибирал с много мокра тениска. Направо мокър пърцал.

Ефекта като цяло - много исках да направя едно цикълче със Слин-Сейн, но просто няма такъв карък, като мен. Тъкмо бях към 15-тото хапче и се почнаха проблемите. Тренирам в общинска зала. Не плащах нищо, а това беше основното, защото парите, които, ако трябваше да ги давам в друг фитнес бяха 25лв, което моментално ми изключва шансовете да се храня, така, както искам. 1-во ни взеха ключа и се наложи да давам пари за тренировки. Съответно можех да си позволя по 2 тренировки/седмица в платена зала. Срам ме е да го отбележа, но няма начин. Отсъствах 2 месеца от града си и съответно не се бях виждал с много приятели и съученици, което пък доведе обстоятелствата до това, че всеки Петък имаше повод да се изпият 3-4-5-6 водки. Мен лично доста ми пречи алкохола, но ...временен порок :D Предполагам, че ако не си позволявах това “удоволствие” сега щеше да съм може би 4кг+.
Когато започнах цикъла тежах 78кг, а сега съм 86. Днеска се премерих след дво-часово кардио(футбол).
Определено съм метнал маса в гърдите, а гърба се е разширил задоволително. Ръцете също са пораснали с около 2-3 см.
Нека да кажа и в общи линии менюто ми за да се знае ... 15-20 филии пълнозърнест хляб, салата картофи и/или бял ориз(не знам грамаж, но стабилно количество) 300-400гр. свинско филе, често се случваше да добавям към това 400гр свинско още 200гр пилешко филе, гъби, 100-200гр. извара + кисело мляко преди лягане, 5-10 яйца. Нека се има предвид и че, денят ми започва в 6;30 и свършва към 11;30. Въглехидратите определено бяха доста, а и протеина също, де : ) А.. и често си сипвах 20мл ленено масло.
Рядко си позволявах и мач по 1-2ч., което ме връщаше още по-назад, но винаги съм се стремял да не претренирам и съответно да наваксвам с храната.
Не съм приемал други добавки през тези 50 дена, а и преди това :D
Много съм доволен от продукта. Ако си по-сериозен ще постигнеш задоволителни резултати. Нищо не коства да пиинеш едно хапче на ден.
Разбрах, че ще излиза нова серия на продукта и 100% ще си взема 1 кутия, ако е на добра цена, разбира се.

Ако има някакъв интерес към това, което съм написал може и да сложа няколко снимки преди/след. Сега щях да ги кача, но видях, че има ограничение на файла до 600кб, а сега е време за лягане и не ми се занимава.

ЕДИТ: В момента се сетих просто колко по-бързо ми протичаха тренировките. Много кратки почивки м/у сериите и просто съм се въртял и нямам търпение да хвана железата. Последните 2-3 тренировки вече имах в наличност и Anabolic BCAA и ефекта е просто...
не знам как да го опиша. Преди като съм правил същите тренировки съм се прибирал смазан, а сега съм много по-добре с 20гр аминокиселини в тренировъчен ден. Изобщо много съм доволен. Не бързам и имам търпение, и може би това ми помага да съм задоволен от резултатите си. Също май се разбира и че не съм привърженик на точните цифри, но определено доста ми се повиши силата. Никога не съм се насилвал с много килограми, а винаги съм се стремял към чисти изпълнения с подходящи тежести. Силата определено се е повишила доста. Особено на тягата и полулег-а с дъмбели.

Темата беше редактирана от ragHqP на 24.11.09 21:57.

23.11.09
21:43

много увлекателен разказ :) с удоволствия ще видя снимки

23.11.09
22:33

казано от summer_jam на 23.11.09, 21:43:

много увлекателен разказ :) с удоволствия ще видя снимки

хаха, х2 :) Преди/след по възможност.

8 кг за 50 дни, ако са сравнително чисти, определено е много, много добре...

23.11.09
22:46

Абе ако е ектоморф пича като мен , килата са направо лудница :)

23.11.09
22:57

Мятай снимки колега :)
ПП. Спомена, че си правил клек и тяга в 20 повторения. Да не си тренирал по ‘’клек и мляко’‘? :)

Мнението беше редактирано от p0w3rslav3 на 23.11.09 23:19.

24.11.09
11:51

Добре е да се знае, че преди време отново съм стигал 82-3кг, което пък ми помогна да ги достигна по-лесно, когато бях 78. Поне аз така си мисля : )
Снимки ще сложа довечера. Разликата, като цяло преди/след не е шокираща.

24.11.09
13:58

казано от ragHqP на 23.11.09, 21:29:

....

Интересно! Много интересно! Магически го изкарвате продукта! 8кг за 50 дена, хехе познавам хора, които със стероиди не можаха да го постигнат, а ти в повечето време(35 дена) си тренирал 2 пъти седмично. Съмняваш ме малко. Съмнително ми е и това как 25 лв. на месец те събарят! А тази изобилна храна с какво я купи? Пилешко, свинско, извара, яйца, мляко, ленено масло, пълн. хляб храната ти е на 100%. Как така тази храна и 3-4-5-6 водки в петък вечер не те удрят в кръста, а 25 лв. не можеш да отделиш за зала!? Разшири гърба, качи в ръцете 2-3 см без да ги тренираш. Историята ти е много увлекателна, но според мен може и да е рекламен трик! Снимки и да качиш не мисля, че ще помогнат. Всеки може да качи снимки преди и след прием на яйца с праз за 30 дена. А сега да си представим, какво щеше да постигне момчето с 3-4 тренировки на седмица, с 60 гр. пудра на ден, без запои в петък вечер хммм... поне 10 кг. чиста маса нали!? Знам ли?
“Последните 2-3 тренировки вече имах в наличност и Anabolic BCAA и ефекта е просто...”
И ефекта е просто... точки, точки, точки. Ехеее тука пак се сещам за онези 25 лв. за зала, които спират нашия човек! БТВ начинаещ съм, но пък за сметка на това съм взимал по 20 и кусур хапа БЦАА на ОН и ефекта е просто - е не е точки, точки, точки.
“Разбрах, че ще излиза нова серия на продукта и 100% ще си взема 1 кутия, ако е на добра цена, разбира се”
Много е важен изводът! Не ме разбирайте погрешно, нищо против нямам съответния продукт, дори и аз смятам да го пробвам, като се пооправя, че сега съм АУТ заради тежка контузия. Просто ми намирисва на гнило тоя разказ, нз защо?
Също така разбрах, че новият Слин-Сейн ще струва 23 долара, а тук в БГ ще го продават за 80лв. Много бе хора. Един Пъмп струва 35 долара и се продава на такава цена в БГ. От интернет ако се поръча няма да излезе повече от 50 лв. според мен. Вносителите кой знае на каква мизерна цена ще го внасят. Не съм много на ясно, ама 10 долара доставка за една кутийка ми се струва реално. Ами за 2?(сиг. 15-16 долара) Ами за 1000.
Това е което исках да кажа и дано не съм обидил никого!

Мнението беше редактирано от VEGATA на 24.11.09 14:02.

Малко пояснения, понеже малко или много, въпреки липсващите благодарности, съм виновен и аз за това:
-Както е отбелязал, преди да замине да работи лятото на морето беше задминал 80кг;
-Освен че намали тренировъчните дни, намали и значително и обема на тренировките си;
-Запозна се с принципа на клека в 20 повторения и започна да го използва (една от причините е, че в старата му зала нямаше стойка за клек);
-Храната също се подобри значително спрямо ‘лятната’, като се обърна внимание от една страна на времето за прием на определените храни и от друга - на месото и купуването му в по-големи количества, изварата и т.н.;
-По финансовата страна на въпроса наистина е така, като дълго време обмисляше каква добавка да си купи със спестените пари от лятото. Мога да кажа (или нека той) между кои се колебаеше.
Не съм използвал Слин Сейн, нито съм обвързан по някакъв начин с рекламата му. Дори и БЦАА-то ми не са на бившата вече BPS. Аз бих посочил за основни виновници за успеха му по-правилното хранене и тренировки, които започна + това, че вече веднъж е бил приблизително на същите килограми. Просто правилната комбинация от хранене, тренировки и добавки му донесе желания успех.

HE

24.11.09
14:36

“Разбрах, че ще излиза нова серия на продукта и 100% ще си взема 1 кутия, ако е на добра цена, разбира се”

Ей това вече прилича на спонсориран лог.
И 8 кг. мускулна маса за 50 дни малко пресилено звучи. Може 8 кг. ама в никакъв случай чисти.
Дано не си поредния бот решил да рекламира някоя от фирмите тук не за друго ама много станаха и вече трудно се понасят някои постове за четене  :lol:

24.11.09
14:47

Каквото и да си говорим, недоволни винаги ще има - било от глобалното затопляне, било от кризата, било от това, че 8 кг се качват трудно и със стероиди.
Когато в чуждестранните форуми, някой си направи труда да пусне ревю - което държа да отбележа - НЕ Е спонсорирано, хората се радват за информацията и споделеният опит който им се предоставя безплатно, само не и българина - той винаги има от какво да е недоволен или скептично настроен.

@ragHqr - благодаря за честното ревю.

24.11.09
14:58

казано от VEGATA на 24.11.09, 13:58:

казано от ragHqP на 23.11.09, 21:29:

....

Също така разбрах, че новият Слин-Сейн ще струва 23 долара, а тук в БГ ще го продават за 80лв. Много бе хора. Един Пъмп струва 35 долара и се продава на такава цена в БГ. От интернет ако се поръча няма да излезе повече от 50 лв. според мен. Вносителите кой знае на каква мизерна цена ще го внасят. Не съм много на ясно, ама 10 долара доставка за една кутийка ми се струва реално. Ами за 2?(сиг. 15-16 долара) Ами за 1000.
Това е което исках да кажа и дано не съм обидил никого!

Ето това наистина е интересно.

Мнението беше редактирано от korpusito на 24.11.09 14:58.

Както казва Сашо,българина винаги е недоволен,ако ще и да има каквото желае..Ся пак цената не ви харесва,като не ви харесва не го взимайте..Друг вика “трудно се качва” ,като ти не можеш ,не означава,че другите не могат..

П.П Ае спрете вече с тъпите си постове..

24.11.09
15:46

Да Ви кажа честно, не се обиждайте, ама някой хора наистина ме накараха да се засмея. Насочил съм се към биологията, но като гледам как ви звуча, като някой, който се занимава с менинджмънт, веднага се позамислих за бъдещето си : ))
Ако някой ми цитира къде съм написал или просто загатнал, че съм качил 8кг. ММ за 50 дена САМО И ЕДИНСТВЕНО благодарение на Слин-Сейн - директно мисля да си опъна въжето(да, майтапя се)
Мисля да отговоря на няколкото поставени “въпроса” от страна на VEGATA, а именно:
Оф, май няма смисъл. Oranje е казал(както винаги) толкова точно и ясно, че просто всяка една моя следваща дума е излишна.
Това, което е казал Oranje е точно така. Нека той да ви каже колко често му пишех за някаква добавка и колко време съм се чудил дали да си я взема, защото мама не ми мяташе ей така паричките на масата.
Другото, което е, че храната, която съм си купувал - ВИНАГИ, ама винаги съм я взимал на складови цени(с изключение на хляба Симид):
Пил. Филе - 5.80кг
Кисело мляко - 400гр. - 50ст
Прясно мляко - 1лтр  - 1лв
Извара - 500гр. за 1.28лв
Яйца - 30бр. за 5.25лв
Свинско филе/свински котлет - 9.00лв/7.50лв
За картофите и ориза не съм наясно с цените. В общи линии за храната имах възможност да си добавям благодарение на майка ми, която ми влизаше в положение и естествено съм и много благодарен. Просто нямаше да мога да се справя без средствата, която тя ми осигорява. Ти си направи сметка колко г/д ми излиза на месец храненето. На ден също с елементарни сметки можеш да разбереш колко харча за храна.
head_hunter, определено не съм бот изкочил от CS! Интересен език за модератор, на иначе, толкова интересно и заинтригуващо издание.
Хора, никога не съм имал цел да правя реклама на продукта или нещо подобно. Просто бях развалнуван от това, че постигнах някакво задоволително ниво, с добавка, за която съм си спестявал пари, изкарани със собственият си труд. Нямате си и ни най-малка представа колко малко знаех, когато започнах да навлизам в тази среда. Сега не че знам много, все още съм си начинаещ, но относно тренировките и храната мисля, че съм запознат с основите, а и тук-таме някои готини тънкости.

казано от head_hunter на 24.11.09, 14:36:

Ей това вече прилича на спонсориран лог.

Човече много си блед, честно. ДА, ще си го купя! Нямаш си и представа, какво означаваше за мен да мога да си позволя да пия някаква добавка, а още повече, че всеки пишеше за нея и се чуваха само хубави думи, това за мен я правеше още по-заинтригуваща. НЕ! Не съм спонсориран, впрочем няма да се сърдя, ако някой ми даде пари.
Нека да си кажа, че мразя някой да ме напада за неща, които не съм казал:
Не мисля, че съм направил страхотен напредък в тялото си, нито мисля, че съм постигнал нещо много велико. Просто 1-2 човека поискаха снимки и най-очтиво ще ги постна.
Като знам колко трудно качвам за мен 8кг. са си идеални и съм напълно задоволен. Някой пита какъв тип тяло съм - висок, с тънки кости, силно склонен към омазняване  :))
Преди-

Мнението беше редактирано от ragHqP на 24.11.09 16:06.

24.11.09
16:01

СЛЕД!

Мнението беше редактирано от ragHqP на 24.11.09 16:02.

24.11.09
16:57

Браво за постигнатото. Включвам се, защото някой хора ги дразни покачването на килограми, когато те са на сметката на някой друг. Ако се загледате по-внимателно, човека си е качил бая мазничко, несъмнено и мускул, но мазничкото се вижда по паласките (ragHqP, не искам да те засегна, напротив, браво!). Човекът си е спестил пари, купил си е добавката и за да извлече максимума е започнал да се храни както е указано за максимален ефект.

Сега да споделя, че аз пия протеин, витамини, ВСАА, Омеги на NOW… и сега идва коронката, защото за месец и половина качих също толкова колкото и момчето...но стази разлика, че нещо не се гордя, защото станах 110 килограма и от тези 8, май 5-6 са мазно. Нали се сещате, че в момента не правя реклама на марката, просто защото си ги пия все същите нещица вече години.

Обощение: покачането е първо въпрос на правилно хранене (при мен в скучая на неправилно такова), въпрос на организъм, на моментна кондиция на организма всмисъл начин на живот (активност), хранителни добавки и хайде за миризма да сложа накрая и тренировките.

С поста си не омаловажавам ефекта на Слин-сейн, просто споделих виждането си относно покачването на въпросните 8 килограма за 2 месеца.

HE

24.11.09
18:34

казано от Виктор Манчев на 24.11.09, 15:02:

Както казва Сашо,българина винаги е недоволен,ако ще и да има каквото желае..Ся пак цената не ви харесва,като не ви харесва не го взимайте..Друг вика “трудно се качва” ,като ти не можеш ,не означава,че другите не могат..

П.П Ае спрете вече с тъпите си постове..

Теб пък като те гледам колко качваш по-добре се захвани с шах с тая ръчичка дето си я сложил на аватар няма да ти казвам кое ми е колкото нея  ;-)
И го давай малко по-спокойно с изказванията!

ragHqP
Сори ама лога който си направил е “възхвала на вълшебното хапче” за това прилича на реклама. Ако не говориме за 8 кг. мускулна маса за какво ги споменаваме тогава - ей така да се намираме на приказка? Толкова килограми можеш да качиш и с безогледно плюскане - както сам каза лесно качваш мазно. И като не си ги качил тези осем кг. благодарение на Слийн за какво става въпрос то по-добре да беше пуснал лог “Какво може да се постигне със здрава храна и тренировки”.
За ботовете всеки който чете форума му е ясно нали - пуска някой тема каква добавка да сзема и хора с резултати като онзи потребител по-горе дето се бърка където не му е работата почват да цитират три марки добавки от представените във форума щото само тях е опитвал през живота си - е малко писва. Не съм се регистрирал тук за четене на платени реклами - тука сега да не подскочиш че имам в предвид теб /обяснявам изказването си за ботовете и се надявам да не се окажеш един от тях както казах и по-горе/. А и между “дано” и “си” има разлика та като четеш постовете на другите ги чети внимателно, а не да ми се правиш на ощипана девойка, че много ще станете.
И последно езика ми и държанието са провокирани от разни “профита” като Виктор Манчев и подобни разбирачи ето поради тази причина хората знаещи нещо за спорта тук се броят на пръстите на ръцете.
Хайде успех с тренировките и качването.

п.п. Щом ти се налага да “можеш да си позволиш” да пиеш нещо по-добре спри да си даваш честно изкараните пари за глупости!
Пърно щото като ти видях снимките си доста далече от период на застой и второ щото на твойте години можеш да постигнеш още поне 200% на това което си като сила и размери в момента без да ти се налага да си заделяш парите за добавки.
Хайде сега чакам да се нахвърлите как без добавки нищо не става.

Мнението беше редактирано от head_hunter на 24.11.09 18:44.

24.11.09
18:53

ragHqP, направи си правилните изводи от поста на head_hunter!

казано от head_hunter на 24.11.09, 18:34:

п.п. Щом ти се налага да “можеш да си позволиш” да пиеш нещо по-добре спри да си даваш честно изкараните пари за глупости!
Пърно щото като ти видях снимките си доста далече от период на застой и второ щото на твойте години можеш да постигнеш още поне 200% на това което си като сила и размери в момента без да ти се налага да си заделяш парите за добавки.

На 100% е прав!

@head_hunter - освен, че има ботове, има и агитки, които впрочем са много задружни и отстояват някой доста неразумни възгледи.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 24.11.09 18:55.

HE

24.11.09
19:14

казано от Стоянчо на 24.11.09, 18:53:

ragHqP, направи си правилните изводи от поста на head_hunter!

казано от head_hunter на 24.11.09, 18:34:

На 100% е прав!

@head_hunter - освен, че има ботове, има и агитки, които впрочем са много задружни и отстояват някой доста неразумни възгледи.

Точно за това говоря - значи май не съм единствения на когото прави впечатление. За това и приех ревюто за поредната реклама.
Хайде да не спамиме повече темата на момчето.

Това което ще те посъветвам е да слушаш повече Oranje за тренировките и храненето, а добавките да оставиш за момент в който наистина имаш нужда от тях. Резултатите ще дойдат от почивка, хранене, тренировка и упорито преследване на целите.
Успех и ще чакам да прочета за следващия ти напредък без излишни неща.

п.п. Преди някой да ме е нападнал за правописа - пиша горните постове от телефона  ;-)

Мнението беше редактирано от head_hunter на 24.11.09 19:16.

СПАМ

Ако имаш да ми казваш нещо на ЛС ясно!
head_hunter

Мнението беше редактирано от head_hunter на 24.11.09 19:58.

24.11.09
19:58

Аз да си отварям ли устата?
Айде само малко. :)

Бих желал да се премахне тази политика на форума, която позволява на разни “вносителчета” да си рекламират стоките, при това с нахалство! И аз обмислям да пробвам слин и нямам против продукта, просто започвам да се дразня от всички тея излишни постове и простотии, които се сипят в тоя форум от известно време насам...изключително е натоварващо, а в същото време и никаква информация не дава. Все едно да слушам някой от парламента как обяснява нещо! Говори много, но накрая нищо не разбираш, защото в действителност той и нищо не казва! :<

Ясно ми е, че едва ли това би било възможно, защото едно 70% от потребителите, които пишат редовно във форума, са вносителите на добавки, но просто няма к’во да правя в момента и хейтвам яко...

24.11.09
19:59

вносители фенове и пълнеж с по 20-30 мнения = форум
няма стойностни теми,няма стойностни коментари.хората се изнесоха

Мнението беше редактирано от tra^la^la на 24.11.09 20:00.

24.11.09
20:20

В една друга тема дискутирахме дали вносителите трябва да ссе допускат до всички секции на сайта, но вече е ясно, че дори да са ограничени, пак ще намерят начин да си рекламират продуктите ;)

24.11.09
20:25

Ами и аз съм на мнението, че на тези години с или без Slin sane щеше да качиш пак толкова. Но това разбира се не е казано от вносител, защото все пак си е допълнителна реклама и давай да прибираме парите.

Определено имаш напредък, за което мога да те поздравя. Ако трябва да съдим по снимките как работи Slin-а и рекламата за покачване на чиста мускулна маса, тогава малко или много ще забележим, че не е от най-чистото покачване, ама да не навлизаме в подробности. Много правилно са те посъветвали, че с тези 75 лв е можело да си купиш храна или просто да си ги спестиш за момент, в който ще ти потрябват пак с подобна цел. Доста слаб опит имаш с добавките за това ревю. Наистина всичко излезе като някакъв спонсориран лог и с един гол слин се показват невероятните резултати. Пак да кажа, че според мен този напредък се дължи повече на годините, здрава храна и добри тренировки, а не на някакво магическо хапче.

Нямаш си и представа, какво означаваше за мен да мога да си позволя да пия някаква добавка, а още повече, че всеки пишеше за нея и се чуваха само хубави думи, това за мен я правеше още по-заинтригуваща.

Ако все пак ти е толкова мерак да си купиш добавка, тогава вземи си купи един протеин за след тренировка и евентуално ако имаш възможност за сутринта.

ПП за Сашо. Току що приключих с едно шишенце от слина и мога да кажа, че е нищо особено. И това ако е злоба, защото не мога да си го купя. Ти обаче, не спомена за десетките потребители, които споделят, че слин-а е доста прехвален, аз съм на същото мнение. Но пък си мълча и не го пиша във всяка тема. Само за твое инфо ще кажа, че другите магазини, които предлагат този продукт, не го хвалят и на 10% от това, което ти правиш. :)

Мнението беше редактирано от Radi_boy_ на 24.11.09 20:55.

24.11.09
20:42

После да не се чудите защо замира форума или няма нищо интересно?
Човек пуска НЕСПОНСОРИРАНО ревю и хора, които идея си нямат за какво става въпрос скачат да плюят по нашенски. Чета и се смея цял ден.
Наистина ли не се замисляте защо има такива “агитки” или фенове на Slin-Sane? Може би защото продукта си струва наистина и си върши работата съдейки по десетки хора от форума, които имат пряк допир до него. Най-често го плюят тези, които “искат, но не са пробвали”. Е за какво си говорим тогава?
Плюй народе и реви после че няма интересни теми във форума, как да се пускат повече ревюта на други продукти като всеки гледа неприязъна и откровената злоба, която се излива всеки ден във форума ?
Някой да ви кара да купувате нещо? Аз какво трябва да направя като толкова ви дразня, да забраня на клиентите да пускат честното и откровеното си мнение ли? СМЯХ
Горе ви дадох пример как е в чуждите форуми, там наистина е така. Има десетки пъти повече реклама отколкото тук, но там в крайна сметка печелят от това ПОТРЕБИТЕЛИТЕ, не само вносителите.
Хайде повече няма да пиша в тази тема и ще се огранича за в бъдеще, че.... няма смисъл :)
По-здрави!

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 24.11.09 20:46.

24.11.09
20:52

Само уточнявам, че под “агитки” разбирам нещо друго, нещо което НЕ е свързано конкретно с продукта Слин Сейн! Именно поради факта, че не съм ползвал продукта, по-горе съм написал, че не оспорвам дейтвието му!

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 24.11.09 20:54.

24.11.09
21:17

казано от LttS на 24.11.09, 19:58:

И аз обмислям да пробвам слин и нямам против продукта...

Аз също не говоря за слин. Също така не говоря и само за Маринов...
Просто той най-нахъсано си рекламира продукта и най-много се набива на очи.

HE

24.11.09
21:21

Аз да допълня само, че от реклама потребителя не печели - печели този дето рекламира  ;-)
Тук никой не оспорва действието на даден продукт - разсъждаваме в какво се превърна форума от прекалено хвалене на ограничен кръг от продукти, представени от определени хора.
Стига бе хора от къде падате - печалбите ли са по-важни или това, че едно момче е спестявало да си позволи определен продукт.
С тази агресивна реклама която се наложи напоследък тук се получава нещо много криво - вече никой не обяснява “яж, тренирай, почивай и резултатите ще дойдат” всички са “какво да взема та да стана як”.
Не знам какво Ви става хора.

24.11.09
21:43

Оф, в момента малко съжалявам, че ви допуснах толкова близо до мойте “резултати”(да в кавички, защото не претендирам за нищо)!
Единственото нещо, което исках още от самото начало да кажа е, че ще се радвам, ако тази информация, която споделих е полезна на някой с мойте възможности решил преди да си купи дадено нещо да попрочете малко за него коментари без пристрастия. Аз лично това търсех преди да си го купя - информация без клиширани изкази и пристрастни мнения.
Изобщо ме е яд, че се дърпах да ви пиша толкова. Че вие сте такива дребнавци! Някой каза ли - благодаря за споделената информация?! Мисля, че има хора на който ще им е от полза това, което съм написал, затова няма да ви моля да заличите темата.

А ве хора, вижте по чуждите сайтове как се реагира на споделено безпристрастно и непоткупено(ае как въобще ви ги копаят тези бисери главиците, бе?) ревю за някой продукт.
Много харесвам сайта. Наистина може би тук прекарвам най-голяма част от времето, когато съм пред компютъра.
Сайта наистина има нужда, а и не сайта, като цяло всичко ще бъде по-добре, ако има повече мъдри и готини хора, като Oranje. НЕЕЕЕЕ! Не ми е платил да говоря така за него, а просто ми е помогнал адски много и се радвам така, както познавам него, така се радвах и че съм могъл да ползвам Слин-Сейн.
Край. Не мога да се дразня с такива хора, просто не намирам смисъл :)
Цялото издание е толкова хубаво и удобно направено, а хора като някой “пичове” само развалят ведрата атмосфера!
Съжалявам, ако някой съм убидил. Не е било неумишлено c(:

24.11.09
21:51

@ragHqP - ние ти благодарим за ревюто. Просто вече вносителите станаха повече от потребителите, и както виждаш всяка втора тема се превръща в реклама на даден продукт, вместо да бъде полезна за някой. :)

Ще се извиня и на Сашо за мнението, което давам за продукта, но в случая той се превърна в поредния вносител, които скача за това, че някой казал, че неговия продукт не действа. Той много добре знае как едни продукти действат на едни хора, а на други нямат ефект, така че не виждам защо скача по такъв детски начин “искат, но не са пробвали”.

Мнението беше редактирано от Radi_boy_ на 24.11.09 21:58.

25.11.09
07:09

казано от head_hunter на 24.11.09, 21:21:

Стига бе хора от къде падате - печалбите ли са по-важни или това, че едно момче е спестявало да си позволи определен продукт.
.

Напълно съм съгласен с всички мнения по темата на head_hunter, но това изречение описва това което не мога да се стърпя да не кажа. Чета всеки ден форума от известно време насам и просто виждам едно и също - всеки си рекламира стоката..... Е, добре няма да има нищо лошо в това ако добавките бяха без пари, а те не само не са, ами са и с прекалено надути цени, които за да си ги позволят обикновените хора (говоря за тези които са с малки финансови възможности) е необходимо да се бръкнат двойно и лишат от много неща за да си позволят “чудодейната” добавка. Предполагам няма вносител, който не е фен на бодибилдинга, а защо тогава натоварва другите като него допълнително с цел бърза печалба?!? Сами виждаме как вносителите спокойно могат да продават на ниски цени по промоциите които пускат и всичко им се разпродава за дни.
По отношение на снимките, да наистина си качил и мазно, но това е нормално. Тепърва още много ще растеш. Когато ‘94 г. почнах да тренирам тежах точно 51 кг и след 3 месеца бях 60 (естествено с мазнинка), а съм ектоморф.Тогава единственото което вземах бяха витамини разтворими Additiva, от които си мислех че ще кача по-лесно и имаше ефект. Така че плацебо ефекта е наистина много силен. Не оспорвам продукта slin-sane, който предполагам има някакво действие и смятам лично да го пробвам за да се уверя в това.
Съжелявам за спама, но просто наистина ме дразнят някои вносители, как пропагандират че тяхната стока е най-добра, затова дайте си заплатата на нас....

25.11.09
09:52

Аз честно казано заради постоянните, заливащи отвсякъде, директни и индиректни реклами намразих съответните марки и продукти. Изключвам продуктите на Сашо, защото тях никога не съм се замислял да ги ползвам.

25.11.09
10:37

Обективно мнение вече НЕ може да се прочете.
Вносителя Х, предлага на тестера У една опаковка от продукт Z и почват да бълват теми и възхвали.

п.с. на снимките не виждам нищо ....

25.11.09
15:49

казано от emzo на 25.11.09, 10:37:

Обективно мнение вече НЕ може да се прочете.
Вносителя Х, предлага на тестера У една опаковка от продукт Z и почват да бълват теми и възхвали.

п.с. на снимките не виждам нищо ....

Много точно казано ако имаше оценки на мненията щях да дам максимална!

25.11.09
16:45

Хора не тъпчете така по момчето, направило си е труда най - малкото да напише нещо! С или без резултати - хората, които тренират, разбират за какво става въпрос в ревюто и дали наистина е качил 8, 80 или 800 кг няма значение. Човека си е харесал продукта и толкова. Който, му повярва - повярва, в всяка една ситуация трябва да има и глупак - и ако известно време не осъзнаеш кой е той - значи си ти! :)

Хед хънтър - мод си бе човек, не ти прави чест да обясняваш на децата кое колко ти е голямо :) Просто лека забележка!

25.11.09
16:52

Точките, по които искам да кажа нещо са две :

1. Всички са против това вносителите да си рекламират продуктите. Тогава след като сте на такова мнение, пишете в темата, където администратора ви пита дали да ограничи достъпа на вноситлите, изкажете си мнението, че сте против това и гласувайте.

2. Хубавото на чуждестранните форуми е, че можеш да прочетеш доста ревюта и логове, без значение дали са спонсорирани или не, без значение дали са от репове или не. Просто има хиляди логове. Така като скачат всички против лога на това момче, вече никой занапред няма да иска да напише лог, за да не го почнат и него. Стига бе хора, в нашия форум има логове на 3 продукта на кръст, а това е важна точка от параграфа на един форум. Все тая какъв е лога, важно е да има.

В количеството се ражда и качеството.

Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 25.11.09 16:52.

HE

25.11.09
16:59

казано от iasen на 25.11.09, 16:45:

Хед хънтър - мод си бе човек, не ти прави чест да обясняваш на децата кое колко ти е голямо :) Просто лека забележка!

Аз обиколката на китката имах в предвид  ;-)
Що ти за какво си помисли?
Пък и нека да внимава малко как се изразява щото не всички са в пубертета, а някои сме и по-големи и на години и на размери два и повече пъти от него. Като иска подходящо отношение да дава същото. Лошото е, че успоредно с вносителите се навъдиха и такива мъници при които успехите в спорта са обратно порпорционални на устите им.

25.11.09
23:36

Аз също смятам да пробвам новата формула,само да я пуснат.Надявам се да е наистина толкова добра,колкото я очакваме, а дори и по добра ;)

09.12.09
16:28

А някой знае ли дали все още може да се намери някъде стария Slin Sane ? Много ще съм благодарен. Пишете ЛС.

09.12.09
17:01

В силабг май го зърнах оня ден...

10.12.09
11:51

В един коментар в  този форум точно от силабг казаха, че не може да се намери по принцип... :(

10.12.09
13:47

казано от NightElf на 10.12.09, 11:51:

В един коментар в  този форум точно от силабг казаха, че не може да се намери по принцип... :(

Защо ти е старата формула? В цяла БГ е изчерпана, така че малко търпение, докато дойде новата формула и готово. :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1