24.08.09
15:58
Здравейте. От известно време разгледам видовете креатин и съм се спрял на green magnitude, само че ме интересува какъм креатин е по точно ( монохидрат ли е, етил естер и т.н.) Също така ме интересува дали трябва да пия с много вода докато го взимам, защото преди няколко месеца пих креатин, глутамин и таурин за Оптимум и ми казаха, че трябва да пия по много вода ( поне по 3 литра). А също така това го прочетох и тук в темата за креатина, че като се взима креатин монохидрат тряба да се увеличи приема на течности. Интересува ме още в този креатин добавен ли е глутамин и таурин и трябва ли вобще да ги взимам тия два препарата с него. И последно с кой от тези два продукта е по-добре да го комбинирам като се има предвид, че до сега не съм използвам азотни продукти - CONTROLLED LABS :: White Blood или TROLLED LABS White Flood. То ясно че едното е доста по скъпо от другото но все пак :)
Ти воабще прочетели нещо за продукта който искаш да взимаш,ако беше щеше да си отговориш.
..Комбинация между Magnesium Creatine Chelate (MCC) и DiCreatine Malate (креатин свързан с Ябълчна киселина)..
..Хранителна стойност Калории общо: 0 Калории от мазнини 0 Бетаин Анхидрус 2000 mg L-Таурин 2000 mg L-Тирозин 500 mg Green Creatine Matrix™: 5000 mg Магнезиев Креатин Челат, Ди-Креатин Малат ..
Мнението беше редактирано от Biad__ на 24.08.09 17:01.
24.08.09
17:53
Да прочетох описанието на продукта но не са ми ясни тия неяа :) а ако си зема глутамин и таурин да пия с него ще има ли по голем ефект ?
24.08.09
18:51
Ако вземаш Green Magnitude не ти трябват глутамин и таурин. Таурина е включен в състава заедно с тирозин, а глутамина се произвежда при нужда от тялото. Чети внимателно описанието и хранителната стойност, за да не задаваш безмислени въпроси. Към Green Magnitude прибави протеин и витамини и можеш да започнеш трупането на мускули. Може да го комбинираш с White Flood и ще ти стигне за около 3 месеца. За водата 3 литра на ден е абсолютен минимум независимо дали пиеш креатин или не.
Мнението беше редактирано от Велизар на 24.08.09 19:17.
По - добре си вземи Horsepower на Ultimate Nutrition ;) 300 пъти по-добри съставки от Green Magnitude-a !
17.11.09
10:32
казано от pachkata на 17.11.09, 09:33:
По - добре си вземи Horsepower на Ultimate Nutrition ;) 300 пъти по-добри съставки от Green Magnitude-a !
Няма смисъл да коментираме,Green Magnitude е доказано добър!
Гарантирам ти ,че ако пробваш една доза ще я усетиш веднага!`pachkata` не знам дали си го пробвал,но заповядай при мен да те почерпя една доза за моя сметка:)Хем ще ми обясниш защо смяташ че Horsepower е по-добър.
личния ми опит показва, че нищо не може да се сравнява с магнитуд-а. пробвал съм съм всички видове креатин, които се продават самостоятелно + няколко креатинови матрици (вкл. сайз-он(само селл-масс не съм)).
казано от BodyArt Консултант на 17.11.09, 10:32:
Гарантирам ти ,че ако пробваш една доза ще я усетиш веднага!`pachkata` не знам дали си го пробвал,но заповядай при мен да те почерпя една доза за моя сметка:)Хем ще ми обясниш защо смяташ че Horsepower е по-добър.
Да не те подбивам, ама аз от 1 доза нищичко не усетих ;)
Съставките са му по-добри, в по-добри количества :)
Много незначи по-добре. Тук си трябва точна дозировка иначе здравето или парите ти заминават в канала.
25.11.09
12:08
казано от korpusito на 17.11.09, 19:51:
Гарантирам ти ,че ако пробваш една доза ще я усетиш веднага!`pachkata` не знам дали си го пробвал,но заповядай при мен да те почерпя една доза за моя сметка:)Хем ще ми обясниш защо смяташ че Horsepower е по-добър.Да не те подбивам, ама аз от 1 доза нищичко не усетих ;)
Колега,предполагам че сам занеш.Някои от продуктите се усещат след 1 седмица.Много зависи какво си взимал пртеди това,дали е било на гладно.Определено зависи много от човек:-)На всеки му действа различно ! Но масово хората гоп усещат и много се харесва!:)Успех от мен :)
Да изпозлвам темата :)
Може ли да се ползва като следтренировъчен продукт Green Magnitude?
В смисъл преди тренировка азотен бустер включващ някакъв креатин, а след тренировка доза Green Magnitude.
Мнението беше редактирано от Конан на 25.11.09 14:36.
казано от BodyArt Консултант на 25.11.09, 12:08:
Гарантирам ти ,че ако пробваш една доза ще я усетиш веднага!`pachkata` не знам дали си го пробвал,но заповядай при мен да те почерпя една доза за моя сметка:)Хем ще ми обясниш защо смяташ че Horsepower е по-добър.Да не те подбивам, ама аз от 1 доза нищичко не усетих ;)
Колега,предполагам че сам занеш.Някои от продуктите се усещат след 1 седмица.Много зависи какво си взимал пртеди това,дали е било на гладно.Определено зависи много от човек:-)На всеки му действа различно ! Но масово хората гоп усещат и много се харесва!:)Успех от мен :)
Именно за това мисля да направя един цикъл да видим таз’ работа :)
25.11.09
15:42
казано от korpusito на 25.11.09, 15:39:
казано от BodyArt Консултант на 25.11.09, 12:08:
Именно за това мисля да направя един цикъл да видим таз’ работа :)
После ще чакам да споделиш мнение :)
25.11.09
17:09
казано от Конан на 25.11.09, 14:35:
В смисъл преди тренировка азотен бустер включващ някакъв креатин, а след тренировка доза Green Magnitude.
White Flood и Green Mag ще стане много добър стак, едното преди, другото по време на тренировка или след.
25.11.09
17:20
Green може да се използва по време на тренка и преди.Наистина с White Flood ще стане един чудесен стак:-)
25.11.09
19:46
Да не забравяме също така, че Green Magnitude e една от най-изгодните креатинови матрици на пазара със своите 80 дози. ;-)
казано от Finish First на 25.11.09, 17:09:
В смисъл преди тренировка азотен бустер включващ някакъв креатин, а след тренировка доза Green Magnitude.White Flood и Green Mag ще стане много добър стак, едното преди, другото по време на тренировка или след.
Не се ли пият и двете преди (GreenMag около 30 мин преди, а WhiteFlood 10-15 мин преди), а Purple Wraath по време на тренировка?
26.11.09
09:32
казано от AT на 26.11.09, 09:23:
В смисъл преди тренировка азотен бустер включващ някакъв креатин, а след тренировка доза Green Magnitude.White Flood и Green Mag ще стане много добър стак, едното преди, другото по време на тренировка или след.
Не се ли пият и двете преди (GreenMag около 30 мин преди, а WhiteFlood 10-15 мин преди), а Purple Wraath по време на тренировка?
GreenMag преди и след,WhiteFlood преди и по-време на тренировка и Purple In Train по време на тренка,той е специално за това.И Purple Wraath може и преди и по време и след тренка.Всичко е до твоя избор.
казано от BodyArt Консултант на 26.11.09, 09:32:
казано от AT на 26.11.09, 09:23:
GreenMag преди и след,WhiteFlood преди и по-време на тренировка и Purple In Train по време на тренка,той е специално за това.И Purple Wraath може и преди и по време и след тренка.Всичко е до твоя избор.
Значи ако ги пия както писах по-горе е добре?
26.11.09
10:39
Най-добре White Flood-ПРЕДИ,Purple In Train или PurpleWr -ПО ВРЕМЕ,GreenMag-СЛЕД така ще е пълна комбинацията:)
казано от BodyArt Консултант на 26.11.09, 10:39:
Най-добре White Flood-ПРЕДИ,Purple In Train или PurpleWr -ПО ВРЕМЕ,GreenMag-СЛЕД така ще е пълна комбинацията:)
ОК... а GM веднага след тренировка с бързия въглехидрат, или 20 мин по-късно с протеина?
26.11.09
11:55
Като се прибереш от тренировка, взимаш Green Magnitude. 30-40 минути по-късно, протеин или гейнър каквото взимаш там. Но не забравяй нещо много важно - НЕ СИ ГЛАСИ ЦЕЛИЯ ДЕН И ТРЕНИРОВКАТА СПРЯМО ДОБАВКИТЕ!!!НАЙ-ВАЖНА Е ХРАНАТА!!!Ако си гладен след тренировка, яж , пък после мисли за добавките. А не да се прибереш, умрял от глад, обаче да се хвърлиш на добавките само и само защото трябва да се вземат веднага след тренировка. Експериментирай и виж сам коя добавка как ти се отразява на организма.
05.12.09
09:37
Производителят препоръчва WF и GM да се приемат преди тренировка около 30-40 мин.
05.12.09
10:27
В продължение на колко дни се взима този креатин без да се прави почивка и колко дълга да е тя ?
05.12.09
11:03
Производителят препоръчва непрекъснат прием, т.е. 80 дни без почивка и моите наблюдения са, че почти всички така го пият. Има мнения и, че е добре след 40-ия ден да се направи едномесечна почивка. Нещата опират до личен избор в крайна сметка.
Томов и аз точно там много се колебая.Някак си 80 дни на креатин ми се виждат множко мама му ... ще прасна една почивка аз май пък другите да мислят кот си искат
05.12.09
14:27
казано от tra^la^la на 05.12.09, 13:48:
Томов и аз точно там много се колебая.Някак си 80 дни на креатин ми се виждат множко мама му ... ще прасна една почивка аз май пък другите да мислят кот си искат
Какво се чудиш още?
2 дози на ден - преди и след тренировка. Точно 1 опаковка за 40 дена, почиваш си месец после и си готов.
05.12.09
14:36
Да, и аз затова се чудя. От друга страна пък Сайз Он например има препоръчителен прием от 60 дни, което също е повече от обичайните 4-6 седмици прием на креатин... А едва ли в Гаспари и Контролд Лабс не са наясно с необходимостта от правенето на почивка. По-скоро клоня към това да си го пия 80 дни нон стоп, пък ако след 40-50-ия ден спра да го усещам, другия път ще знам :)
05.12.09
14:37
По-нататък и аз мисля да направя една проба с голям GM, бих го пил 40 дена, 20 дена почивка и още 40 дена.Така ще стигне за 100 дни.По една доза на ден мисля, че стига.
05.12.09
15:25
Препоръчителния цикъл с Green Magnitude и Green Bulge e 10 - 12 седмици прием, 2 семици почивка.
05.12.09
15:34
Един въпрос не по темата - през якуари тази година започнах да тренирам сериозно изпих неколко кутии креатин, но през юли ми се наложи да прекъсна. Сега пак започвам да тренирам и ме интересума дали да започна веднага с добавките и по точно с креатин или да е след определен прериод от време ?
05.12.09
16:12
Можеш от сега да започнеш. Дори ще ти помогнат да влезеш по-бързо във форма.
един въпрос-имам една мостра гриин маг и като я отворих беше леко влажна и на бучици.разтяорих я във вода-вкуса е същия някакъв проблем дали може да има? нали креатина като се овлажни ставаше на креатинин нещо... ?
Снабдих се със “зелената прах” :D Чета, че най-добре е 20-30 мин. преди тренировка така ли да го приемам? И трябва ли на гладно да се пие или това няма значение?
казано от mazdaFan на 23.12.09, 08:59:
Снабдих се със “зелената прах” :D Чета, че най-добре е 20-30 мин. преди тренировка така ли да го приемам? И трябва ли на гладно да се пие или това няма значение?
Приема се поне 1 час след приема на протеин, 20-30 мин преди тренировка е супер.
Аз вече 30 дни пия Anabolic O.D. -креатинова матрица от която качих 1кг, обще взето и без нея щах да го кача. Не си го купувайте. Сега си купих Green Mag продължавам с него + суроватка, аминокиселини, имам и гейнър останал към 2 кила, и него ще изпия. Искам да споделя първото си впечатление от днес. Взех го преди тренировка 5гр. (1 час след закуска) и веднага след тренировка другите 5 гр. Искам да ви кажа, че незнам дали е от стабилната закуска, но определено имах страшно много енергия и сила. Най-вече енергия. Дигах с килограмите с които по принцип се мъча, а днес си правех серии. Освен това след фитнеса трябваше да изкарвам от нас едни прозорци по стълбите (сменяха ни дограмата вчера). Направо не ги усещах прозорците и летях по стълбите, усещах супер много енергия, все едно мога цял ден да тичам и да работя без да се уморя. Страхотно е. А пък вкуса на green mag-a е уникален. Дано продължават да ме радват резултатите. Успех на всички!
15.01.12
21:09
http://www.controlledlabsforum.com/showthread.php?17364-soap.com&p=149400#post149400
Пича от форума ми отговаря, че се приема когато желаеш в нетренировъчен ден и не е нужен цикъл, но ако искаш може да си направиш.
15.01.12
21:20
казано от Booster на 25.06.10, 15:10:
Сега си купих Green Mag продължавам с него + суроватка, аминокиселини, имам и гейнър останал към 2 кила, и него ще изпия. Искам да споделя първото си впечатление от днес. Взех го преди тренировка 5гр. (1 час след закуска) и веднага след тренировка другите 5 гр.
Кое налага да пиеш по 2 дози Green MAGnitude, след като Controlled Labs препоръчват по една дневно?
Не съществува креатин с такова моментално действие.