18.11.09
05:09
Добър ден :)) Значи аз имам малък проблем .. принципно тренирам от близо 2.5 години като от няколко седмици започнах приемането на белтък (Gnc with Leucine formula) преди това никакви добавки .. на 18 години съм с тегло около 104 105 килограма при ръст от около 190см. Така сега проблема ми е че върха на бицепса ми никак го няма .. като цяло ръката ми е средно голяма (42), но имам проблем с бицепса или по-точно върха на бицепса който при мен някакси не е достатъчно ясно изразен. От скоро започнах да правя 3 упражнения за бицепс (преди това бяха 2). Една нормална тренировка включва: Прав Лост - 3x10, Koнцентирано Сгъване с Дъмбел - 3x10 и Скот - 3X12 (последна до отказ). Като цяло след такава тренировка се чувствам бая напомпан но някакси не виждам никаква разлика ... Някакви съвети ако имате бих бил благодарен :)
18.11.09
07:28
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/39099/?utm_source=forum&utm_medium=footer_link&utm_campaign=thread_refs
Виж тази тема там е засегнат въпросът ти .
Може да пробваш,ЕZ lost,като го хванеш по тясно примерно ръцете да са на 20 см една от друга....Така пак се натоварват външните глави на бицепсите.И намаляй повторенията.На първото упражнение прави по 3 серии по 6-8 повторения,второто 8,третото 10.Пробвай различни варианти.
Мнението беше редактирано от peteer на 25.11.09 19:31.
25.11.09
21:47
Отговорът не е само в упражненията, също като се “изчистиш” ще се оформи гърди, крака, гръб, ръце...прави повече повторения на всички упражнения за бицепс, и за концентрираното прави дроп-серии много работят!! :)
26.11.09
12:30
Ако си гледал видеото на Flex Wheeler - Hard Body 1992-3 година ако не се лъжа, там умпражненията за бицепс който преви са точно за въгра. Ако не си я гледал изтеглия си я от замунда, там я има. Аз я правя за пореден път, и на края на тренировката ръцете ми иглеждат по съвсем различен начин. Ако пък и си земеш някакви азотни бустери ще ги пръснеш...