Относно хаповете

Темата е заключена.

21.02.05
23:21

Модернирано от head_hunter http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=41514#41514

Тежа 83 кила, висок съм 185 см. ама нещо залата особенно гърдите не вървят!!! Я кажете какъв хап да почна да вземам и детоксиканти за да мога да кача бързо и качествено маса и сила??? Ама кажете и действието му или дайте линк аз сам да видя!!! Мерси :P

Пиши на кирилица!
Прочети правилата на форума!
Спазвай правилата на форума!

22.02.05
10:27

Ами като начало пробвай да пишеш на кирилица,щот нищо не разбрах,а и такъв хап няма.Тренировка и хранене му е майката.Достатъчно протеин и въглехидрати

22.02.05
10:49

протеин и въглехидрати си взимам аз ама ефекта не ме удовлетворява на макс !!! Искам някой стероид който да има качествено деиствие !!! Упътете ме към някой такъв !!! Please

22.02.05
10:57

[quote author=“Destructive”]протеин и въглехидрати си взимам аз ама ефекта не ме удовлетворява на макс !!! Искам някой стероид който да има качествено деиствие !!! Упътете ме към някой такъв !!! Please

Съжелявам, ако мнението ми е не много “хубаво”, обаче стероидите вървят с карта-упътване към болницата и склада за резервни черни дробове, знаеш ли го?  :lol:

Като ти прочетох теглото... ако почнеш да взимаш, незнам до къде ще я докараш... никак не си малогабаритен и може да стане ефекта известен още като: “КЮФТЕ”  :lol:

И ако наистина си твърдо решен, просто задължително трябва да прочетеш много неща преди да започнеш, трябва консулт с експерти/сериозни разговори/ . Ще се самоубиеш, ако почнеш да взимаш нещо без предварително да си разучил. Знаеш ли изобщо, че зоба върви с протектори? Не се взимат просто така... Инфо има доста из нета.

Така че успех и първо мисли преди да действаш. “Човек оценяма нещо/здравето си/ едва когато го загуби” :)

22.02.05
11:06

Батка напълно съм съгласен с това което казваш !!!  :wink: Питал съм доста по тая тема , но все различни мнения !!! На мене не ми личи че съм 82-83 кг ! Просто костната ми система е много тежка иначе аз не съм много масивен !!! Височината компенсира килограмите !!!  :cry:

22.02.05
11:38

[quote author=“Destructive”]Батка напълно съм съгласен с това което казваш !!!  :wink: Питал съм доста по тая тема , но все различни мнения !!! На мене не ми личи че съм 82-83 кг ! Просто костната ми система е много тежка иначе аз не съм много масивен !!! Височината компенсира килограмите !!!  :cry:

Ей, абе знаиш какво се сетих... що не се занимаеш малко с плуване? Според мен точно плувците вадят най-добрата физика от всичко спортисти. Ще ти помогне да си хармонизираш цялото тяло. Помисли. :idea:  :) Хващаш едно гадже и записваш плуването. :wink:

п.п. Внимавай за басейна, да не е някой жабурняк. :lol:

КИ

22.02.05
14:59

Плувам доста време и мога да кажа, че ако не друго то поне перки се правят. 8)
Плувайте на Спартак басейнът е отличен.

AC

22.02.05
18:37

[quote author=“tpd”]Ей, абе знаиш какво се сетих... що не се занимаеш малко с плуване? Според мен точно плувците вадят най-добрата физика от всичко спортисти. Ще ти помогне да си хармонизираш цялото тяло. Помисли. :idea:  :) Хващаш едно гадже и записваш плуването. :wink:

Категорично не съм съгласен!
Виж ги на олимпиадата какви бяха... Ако не можеш да направиш гърди в залата е абсурд да го направиш в басейна! Не ме разбирай погрешно, аз самият преди плувах 1 год по 3-4 пъти седмично, обаче като минах на фитнес се започна истинското помпане...

DI

23.02.05
08:03

[quote author=“tpd”]Ей, абе знаиш какво се сетих... що не се занимаеш малко с плуване? Според мен точно плувците вадят най-добрата физика от всичко спортисти. Ще ти помогне да си хармонизираш цялото тяло. Помисли. :idea:  :) Хващаш едно гадже и записваш плуването. :wink:

п.п. Внимавай за басейна, да не е някой жабурняк. :lol:

Плувците имат много плоско тяло, това им помага да плуват по-бързо ( вярно е че може да направиш някакво скромно кръбче ама не вярвам това да те удоволетворява ). Стига сте му говорили ненужни работи, човека иска да направи хубаво тяло. Моят съвет е ако имаш пари експериментирай с хранителни добавки от типа на креатин, НМВ, ZMA+, L-glutamin, animo-acids и спокойно ако си в застои и не си доволен от резултатите почваш да си биеш Б12 ( витамин на мускулни инжекции, който значително ще повиши издържливостта ти силата и тн. ). Като изпробваш всичко това и няма голям ефект може да пробваш нещо от типа на еленов корен ( зависи на колко си години щото ако си под 25 няма да има голям ефект ).

23.02.05
14:31

1. упутването за резервните черни дробове ще води извън България... тук мисля, че досега е правена само 1 успешна трансплантация...

2. прочети статията за здравко петров

когато на някой му се каже “ще съжаляваш” обикновено му звучи като накой дразнещ идиом и човекът никога не си се представя в ситуация, в която наистина седи и плаче... (то с толкова тестостерон е трудно да с еплаче де, но...)

23.02.05
16:54

[quote author=“Destructive”]Тежа 83 кила, висок съм 185 см. ама нещо залата особенно гърдите не вървят!!! Я кажете какъв хап да почна да вземам и детоксиканти за да мога да кача бързо и качествено маса и сила??? Ама кажете и действието му или дайте линк аз сам да видя!!! Мерси :P

на колко години си ?

23.02.05
19:35

Направо заключвай темата , що си играеш да питаш .Явно тва ви доставя голямо удоволствие.Лошо няма , кат въ кефи :lol:  :lol:  :lol:

HE

23.02.05
19:41

[quote author=“Bosalini”]Направо заключвай темата , що си играеш да питаш .Явно тва ви доставя голямо удоволствие.Лошо няма , кат въ кефи :lol:  :lol:  :lol:

Да това ни е любимо занимание когато не душим алигатори с голи ръце! Това е правило прието от екипа на сайта! Въздържай се от подобни коментари!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1