Кростренажор

13.11.09
18:01

Здравейте!
Вече съм доста нахъсана по въпроса с отслабването и се надявам да ми помагате, тъй като не съм запозната с фитнес уредите.
Мисля да си купя кростренажор, но не съм сигурна дали ще помогне по въпроса.  :cheese:
За това ви питам,кой уред ще ми е потребен и каква марка препоречвате?
Моля, съобразете се, че не ми се харчат много пари!!! :-)  %-P

Темата беше редактирана от Silviq_123456 на 14.11.09 18:24.

C_

13.11.09
18:39

Най-ефикасно и евтино всяка сутрин 25-30мин бягане в парка на чист въздух и си ти ;)

13.11.09
22:25

ЕФикасно но идва зима ...
Като цяло от кардио уредите може би кростренажора, но фирмата е важна защото ефтините които са доста бързо се амортизират.
То цялото отслабване е синхронност от доста неща не само кардио уред, наред с него са и диети и психическа нагласа.

14.11.09
13:30

Скачай на въже . Онзи ден ги гледах по 12-15 лева, докато кростренажорите са много по-скъпи.

Мнението беше редактирано от dannyel на 14.11.09 13:31.

14.11.09
15:21

Да, наистина въжето е добро решение, но все пак коя марка за кростренажора ще ми препоречате?
П.П.
Ще пробвам с въжето. ;-)
БЛАГОДАРЯ!!!

C_

14.11.09
15:39

Ketler…

14.11.09
16:06

Кростренажорът определено е много добър избор за кардио фитнес уред. Най-доброто като съотношение от качество и достъпна цена са американските лидери в домашното фитнес оборудване Pro-Form. Ето 1 предложения за перфектно допънение към всеки дом:
http://myfitness-bg.com/show.php?pr=967

14.11.09
18:22

СПАСЕНИЕ!!!!
Намерих страхотна програма!!!
Yourself Fitness
Мисля да съчетая програмата с тичане на улицата, със спиране на сладкото и хляба, със скачане на въже и с преси.
Дано да стане!
П.П.
Ще добавя и Ketler! :cheese:
Мисля,че ще направя страхотно тяло,то не че сега не е,но може и по-добре!!! %-P

Мнението беше редактирано от Silviq_123456 на 14.11.09 18:27.

24.11.09
05:54

Действително ли ефикасноста на кростренажора може е еквивалентна на тази на въжето?
Аз доста наблягам на кардиото, обаче целенасочено избягвам кростренажора - ужасно досадно ми е. Замествам го с 40 мин бягане на пътека и 10 мин бързо ходене + скачане на въже. Добре ли правя?

казано от Asystolette на 24.11.09, 05:54:

Действително ли ефикасноста на кростренажора може е еквивалентна на тази на въжето?
Аз доста наблягам на кардиото, обаче целенасочено избягвам кростренажора - ужасно досадно ми е. Замествам го с 40 мин бягане на пътека и 10 мин бързо ходене + скачане на въже. Добре ли правя?

Въпрос на вкус и лични предпочитания. В моите очи разнообразието в натоварването е ключът към добрата кардио-тренировка.
Разбира се - задължително е да бъде приятно (по ред причини).

26.11.09
09:19

Да, докато свикна имах доста неприятни опити, както на пътеката, така и на кростренажора.. май и на всичко останало. В момента ги редувам бягането и ходенето.  Но  аз имам лошия навик да не слушам никого, докато не се убедя сама, че съм направила всички грешки.

GO

26.11.09
13:21

казано от Asystolette на 26.11.09, 09:19:

Да, докато свикна имах доста неприятни опити, както на пътеката, така и на кростренажора.. май и на всичко останало. В момента ги редувам бягането и ходенето.  Но  аз имам лошия навик да не слушам никого, докато не се убедя сама, че съм направила всички грешки.

Този навик е и във мен,и в още милион хора на планетата,трудно се изкоренява,ако изобщо може..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1