Кисел протеин :D

26.11.09
10:20

Ще започна с това - протеина е от пико. : )

Два дни не си бях пил двата шейка, които бях приготвил за училище и сега като отварям шишенцата накиселяват, като развалено мляко.

wtf + lol ...

Нормално протеина разтворен бързо вкисва. Ако пък не е разтворен е хигроскопичен и пак бързо вкисва.

26.11.09
10:41

То ако само накиселява е добре.Като преседи повече от половин ден....ужас е има една МНОГО натрапчива миризма.Направо после шейкърът за нищо не става,така се пропива с тази миризма....ужас е !

Разтвореният протеин представлява идеалната среда за развитие на микроорганизми.
От там идва този “пленителен” аромат и вкус... :)

26.11.09
10:52

Ти изчакай да видиш след една седмица на кво ще мирише, а за вкусът.... :)

ЕД

26.11.09
10:53

казано от BodyArt Консултант на 26.11.09, 10:41:

То ако само накиселява е добре.Като преседи повече от половин ден....ужас е има една МНОГО натрапчива миризма.Направо после шейкърът за нищо не става,така се пропива с тази миризма....ужас е !

Ако ползваш Blender Bottle няма да имаш проблеми. Шейкърът няма да се вмирисва.

Мнението беше редактирано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 26.11.09 10:53.

26.11.09
12:46

казано от me4oka83 на 26.11.09, 10:52:

Ти изчакай да видиш след една седмица на кво ще мирише, а за вкусът.... :)

Не бих се наела даже да го отворя,какво остава за вкусване...внимавайте с тези експерименти да не си повредите стомоха!

Е сега поне ще знаеш да не правиш такива експерименти :D слагай си просто дозата в шейкъра, водата от даскало :D

26.11.09
13:30

казано от Thrashmetal на 26.11.09, 10:20:

Ще започна с това - протеина е от пико. : )

В случая не е той проблема.

СА

26.11.09
13:41

казано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 26.11.09, 10:53:

С какво е по-различен?

26.11.09
14:36

Протеина като го приготвиш трябва да го пиеш. Бях чул, че дори като престои 45 мин. и почва да се окислява.

26.11.09
18:39

казано от Сами на 26.11.09, 13:41:

С какво е по-различен?

Обработката на пластмасата е по-качествена и не задържа миризмите.

26.11.09
19:00

Обикновенно вечер ме мързи, затова наобяд преди училище си разтварям по 40гр. в две шишенца от минералната вода и ги мятам в раницата. Бях си тръгнал от училище без раницата (умишлено) и бях помолил един приятел да ми вземе чантата и на следващия ден да ми я донесе. Донесе ми я и си мислих, че гадината нещо ми е сложил, че да не мога да го пия.

Мерси на всички, полезна информация научих днес.
: )

ЕД

26.11.09
21:15

казано от Сами на 26.11.09, 13:41:

С какво е по-различен?

Тук е описано всичко http://bodybuilding.bg/products/view/77

26.11.09
21:35

Не съм съгласен за Blender Bottle. Много съм доволен от него, но това за миризмата си е малко преувеличено. Винаги изпивам веднага шейка и след това измивам шейкъра, но все пак си мирише. Хубавото е, че мирише на шоколад, но с други по-неприятни на мирис добавки си е доста зле.. Особено капачката.. тя е най-зле, защото като пиеш и ти е точно до носа и няма как да не усетиш :)
ПП: Blender Bottle е единственият шейкър, който съм използвал досега, може би другите са още по-зле, нямам идея.

27.11.09
07:40

Блендер, млендер ботъл, всички са едни и също, с единствената разлика, че блендер ботъл-а се разбива една идея по - бързо заради топката от тел.

Ако си търсиш шейкър, по реклами, ще видиш, че за почити всички пише, че са от антибактериална пластмаса. Ако ползваш няколко скоро разбираш, че голяма част са от Китайска пластмаса, която не е много анти бактериална.

Моят блендер също мирише след половин година ползване. Освен това пускаше още отначалото. Един колега си купи, след моята препоръка, и също му пуска. На едно момче в залата обаче не пуска. Лично на мен не ми е проблем, защото аз сипвам протеина и вода, разклащам, пия и веднага мия.

А за уплътненията, които според рекламите са свръх, гумени прилепващи произведени от НАСА, и не пропускали и нанограм от протеина, си е друга тема

ЕД

27.11.09
09:03

Някои шейкъри са дефектни. Подменихме много от тях. Трябвало е да се обадите след като сте си закупили шейкъра и е бил дефектен. Веднага щяхме да го подменим.

27.11.09
11:24

Истината е в хигиената, момчета. Няколко поста по- нагоре момчето е право-пие и мие. Дори и антибактериална пластмаса няма да те спаси ако оставиш шейкъра си с разтворен протеин един ден, камо ли 2 дни или седмица. Както и всеки протеин би се вкиснал, независимо от коя фирма е. :-)

Мнението беше редактирано от Камен Илиев на 27.11.09 11:25.

27.11.09
13:23

Ако държите добра хигиена на шейкъра на година е нормално да се сменя по 1.Ако е лоша на половин година.Не са толкова скъпи просто започват да миришат или протичат.При всички е така.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1