Kakvo oznachavat: proniran, supiniran i neutralen hvat ?

Темата е заключена.
BA

14.04.04
21:57

Тези термини ги срещнах в саита, а никъде не пише какво означават и не ги знам. Някои ако може да ми обясни ще съм му благодарен  :lol:

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 17:22.

14.04.04
22:09

Неутралния хват е когато дланите ти сичат една към друга. Супинирания, наричан още подхват, е когато дланите ти са нагоре, сочат тавана. Прониран е, когато дланите сочат пода ( надхват ). Не съм много сигурен обаче дали не бъркам понятията :oops:

ВН

15.04.04
00:06

Не ги бъркаш.

15.04.04
10:48

Да точно така е .Хубаво е при много упражнения да се редуват тези хватове за да се удря мускула под различни ьгли :cry:

http://www.bb-team.org/exercise/glossary.php

Този линк ще ти е полезен - там са описани подобни термини с подходяща информация и снимков материал.

BA

15.04.04
20:59

Blagodarq vi za informaciqta i tozi rechnik shte mi e polezen da naucha nqkoi ot terminite koito ne znam. ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1