Как се пе4ели Олимпия?

07.11.04
18:34

Много пъти съм 4увал ,4е Олимпия се с става,ако има6 добри ръце и огромен гръб?Ами другите мускулни групи?Те не са ли от zна4ение?Или са по маловажни? :?:

07.11.04
23:00

Като гледаш Колман има ли изоставащи групи? :) Краката, гърдите и раменете му са също перфектни/огромни.

10.11.04
20:56

Олимпия се печели с много труд и зоб.А относно рацете и гърба на бг съзтезанията се гледат най-много те.

17.02.05
22:50

:D :D :D Хех как се печели Олимпия . Ти мисли как да спечелиш мистър Красно Село.  Олимпия  :D :D та там са полу богове . А не ми се мисли какво тече във вените им и как вобще живеят .

18.02.05
13:58

Ако знаех нямаше да цъкам във форуми Т,ва за ръцете и гърба е пълна глупост.На тази Олимпия Джей имаше по-голям гръб от Рони.

Как се печели... Ами как се печели...
Ами според мен правиш една голяма фармацевтична компания и купуваш телата на някои културисти.
И после печелиш Олимпия. Нещо такова :)

18.02.05
14:56

andrew възможно е да е имал по голям гръб, но талията му е широка и няма дифиницията на Рони. Гърбът му въобще не може да се сравнява с на Ронито

19.02.05
15:49

някой беше кяазал че оломпията се печели с гръб и крака! а на джей единствено размерите са му добри. хората са го казали “кралят гръб” е рони, а “принцът” декстар :)

19.02.05
22:37

да, пък днес чух Яни Тачев че щял да спечели Мастърс Олимпия, с какво питам аз?????  :roll: 
Иначе Ронито си е протеже яко на Уидър и макс една година още и се правят рокадите! Така се печели Олимпия според, мен, не всичко е 60 000 хиляди долара химия за сезон и тренировки там, иска се и политика , която някои владеят, други губят от нея! Олимпия е машината за реклама за стероиди и добавки, уж, макар че зоба е на първо место там, е, значи Олимпия и с зоб се печели ..... дългичка е темата  :wink:
Пожелавам на всички участие на Олимпия!  8)

19.02.05
22:59

[quote author=“andrew”]Ако знаех нямаше да цъкам във форуми Т,ва за ръцете и гърба е пълна глупост.На тази Олимпия Джей имаше по-голям гръб от Рони.

Да, но съвсем малко, а на Рони беше по изчистен от мазнини и доста по релефен ако си забелязал! Иначе Аешна химията май беше доста повече - Емо спомена нещо от рода на 500 000 $ на година за подготовка, така че май и химията е повече! Не че съм се засилил да си я купувам (то и не мога - на тях съвсем други неща им дават, отколкото за нас, потребителите), ама все пак 8)

19.02.05
23:04

Тази легенда за Янислав отдавна се носи, но дали ще стане е малко вероятно. :)) То е цяло чудо, че Янислав Тачев е още жив пък камоли да ходи на мастър Олимпия, но негова си работа се е тая. А тая Олимпия е само шол и нищо друго е другото е само простотия.
по-здрави

20.02.05
14:48

[quote author=“svetlio87”]Много пъти съм 4увал ,4е Олимпия се с става,ако има6 ...огромен гръб...

за т`ва написах,че Джей има по-голям гръб.На Джей самия гръден кош е огромен и Рони никога няма да може да се доближи до размера,но не казвам че трябваше той да спечели.

20.02.05
16:07

Олимпия се печели с як гръб, ама финансов. Ако нямаш силен спонсор не можеш да спечелиш и турнир в Каспичан. В десятката на Олимпия случайни няма, всички там са нечии рекламни лица

22.02.05
15:03

Незнам дали ви е познато, но  60 000 хиляди долара струва химията на културист в десетката на Олимпия - тези разходи за десетимата натуралисти се поемат от братя Уидър - така че дреме им за финансите на спортистите! Другото е спукване в залата и те само си ппоемат твърдата храна. Добавките, ако изобщо някои взимат, са поети вече от различните фирми

22.02.05
16:56

Аешна не знам откъде я вземаш тази информация но ще ти кажа че нищо от което си написал в този пост не е вярно.

22.02.05
17:06

И аз съм чувал, че издръжката (само за добавки+стероиди) е мин. около $50 000. Тези разходи спортистите сами си ги поемат, но пък те печелят от реклама и т.н...

22.02.05
18:39

До SNS-BOURGAS :
Е, чак нищо - по-скоро ти провери поне и така ме критикувай. Това което съм написал са нито глупости, нито мои измислици, това че ти не ги приемаш, не означава че поста ми е не е верен!
Ти си като гледам от Бургас - имаш доста места от които да провериш, та питай и некой от културистите! Аз именно с такива съм говорил, чел съм, колекционирал списания и вестници от 95та насам и имам какво да покажа и изкажа! Е, може и до някъде да не е верно, това което казвам - вероятно цената, да,  може и по-висока да е!
Не съм и малък и без позиция, та дори и донякъде позицията да си е моя - лична!
Никога не бих пуснал неверна информация - не заради критиките, а заради достойнството което имам!
Ако пък толкова не вярваш на тези думи и цифри, просто не я приемай тази информация - мога да ти потърся други съвсем конкретни доказателства, цени и при това ще ти дам на ръка данните - просто ще ме чакаш някой ден на Краставицата или на Грамофона, ще се озърташ за един гологлав младеж с папка в ръце (антропологични данни няма да споменавам), с усмивка на лицето и ще седнем да поговорим за културизъм и Олимпиите и колко пари са се пръскали и давали за неземните говеда! Барчета из центъра бол, знам ги, така че нямаш грижи. Но преди всичко не ме нападай с категорични критики а вземи драсни и ти некви данни които имаш - форумите са за това!
Поздрави от културистична Варна!  8)

22.02.05
19:04

Според мен Аешна е прав, защото го познавам и знам че чете и се интересува доста! Освен това не съм чул същото само от него, следователно има капка истина! Последно: като казваш че не е истина  СНС Бургас - кажи ти какво знаеш по въпроса, а не само да критикуваш. Или си направи прости сметки колко би излязла подготовката като знаеш цените на суплементите и химията!!!

HE

23.02.05
10:33

[quote author=“SNS-BOURGAS”]Аешна не знам откъде я вземаш тази информация но ще ти кажа че нищо от което си написал в този пост не е вярно.

А кое според теб е вярното? Абсолютно съм съгласен с aeshna и аз съм се интересувал по въпроса и честно казано не виждам неверни твърдения в поста му!

23.02.05
10:42

Парите за химията са доста по-големи от 60 000 долара, и общата подготовка на рони съм чувал, че достига до полувин милион долара.
Един приятел беше във америка и ми разказа, че по-симитричните и релефни  културисти за времето си като Флекс Уилар карат само на суплементи :)) и нищо повече :) . Незнам до колко е вярно, а и той бил го видял Флекс само един път там а говорил с някав дето уж го познавал. :)) Абе едвали се тъпчат с на СНС боклуците профитата ! :)) А както гледаме в филма на Рони новият скивате, че си яде храна човека. Абе има културисти, които не са вкусвали суплементи и са постигнали страшно много.
по-здрави

23.02.05
14:48

Емо наистина ли мислиш че Флекс го е карал само на суплементи?

Любим културист ми е, но си е хапвал здраво от медеца според мен. :)

А за филма на ронито - да яде си храна, ама те не са излъчили другата част от филма с инжекциите, дето яде и други екстри :)

Филма на който дават стероидите които приема е на 5 компакт диска!!

:wink:  :wink:

HE

23.02.05
15:26

[quote author=“kaloiancho”]А за филма на ронито - да яде си храна, ама те не са излъчили другата част от филма с инжекциите, дето яде и други екстри :)

Хахахах човек като му гледа размерите може да си помисли че прави два цикъла годишно - за по шест месеца  :wink:  :D

23.02.05
15:38

Зоба е си е зоб и тия ненормалници от Олимпията зобат зверски :))
по-здрави

ZO

06.03.05
19:50

за да спечелиш олимпия тябва толкос зоб да изгълташ че черния  ти дроб 6а стане на пихтия!!!А след тва 6а умреш на преклонната възраст от 30 години
!така че по добре не печели олимпия
Моля пишете на кирилица и по-леко с препинателните знаци.
Mr_Muskul

DI

03.04.05
14:06

Абе аре стига глупости. Някой знае ли изобщо извънземни като Рони Колман какво взимат. Това никъде не се казва. Ако някой наистина е запознат да каже. Но не ми се вярва някой освен него и обкръжаващите го хора да знаят. В Америка нали уш е строго забранено да се приемат стероиди ( там ги третират като наркотици ). Как тогава мистър Колман е създаден?

03.04.05
15:27

Олимпия се печели не само със зоб а с много зоб ! Вие разбирате ли че само хапчетата са им едно кило на ден ? Това не е нормално и аз не смятам да ставам дори колкото последния на олимпията ако ще да ме заплашат с това че Азис ще ме опъне !

04.04.05
12:35

Генетика,упоритост безкрайна, режим, зоб , добър спонсор и още много много неща

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1