26.11.09
08:47
Искам тази зима да кача поне 5 кг. и смятам да си взема креатин,глутамин,бцаа,суроватъчен за сутрин и преди тренировка,гейнър за след тренировка и ЗМА за преди лягане.Коя фирма ще ми препоръчате за изброените добавки и по-добре ли е да са на една фирма или всеки продукт може да е на различна ? и ако знаете предложете някой по евтино сайтче :)
26.11.09
08:53
За да ти се помогне в избора ти на добавки, би било хубаво да споменеш, тренировъчен стаж, възраст, хранене и разбира се най-важното при добавките с какъв бюджет разполагаш :).
26.11.09
09:02
Ами стаж 5 години,храненето го съобразявам с работата затова искам да наблегна на добавките,но по 4 хранения стабилни мога да правя .Около 1000 лева мога да дам и добавките да ми стигнат за 3 месеца,ако е възможно ,затова ако знаете някъде по танкажно кажете.Главно ме интересува фирмите ,кои да избера ?
казано от kaloqn.kostadinov на 26.11.09, 09:02:
Главно ме интересува фирмите ,кои да избера ?
Заложи на американксите фирми, за да си доволен.
Мнението беше редактирано от AlexK на 26.11.09 10:41.
26.11.09
12:55
USA supplements for the win! :)
26.11.09
20:08
Взех от това сайтче всичко цените са супер http://bg-dobavki.hit.bg/index.html ,още същият ден ги пусна от утре ги мятам ,Dymatize е американска фирма доколкото знам :)
То наистина си е “сайтче” . Цените са добри , но няма и как да не са, пазарува си от Англия момчето явно , хаха има точно 10 артикула в сайта , и то тези които са на промоция в английските сайтове.Ама добре е де ON на тея цени. Абе ти как си пазари от там като няма секция за поръчка? Това целенасочена реклама ли беше? Има един скайп оставен, освен так да стават поръчките от тва сайтче.
26.11.09
21:05
казано от target на 26.11.09, 20:44:
Това целенасочена реклама ли беше?
Е, не. Регистрира се днес, пуска тема, и единствените му три мнения са точно в тази тема.. :lol:
Темата е за коша.
казано от Finish First на 26.11.09, 21:05:
казано от target на 26.11.09, 20:44:
Това целенасочена реклама ли беше?
Е, не. Регистрира се днес, пуска тема, и единствените му три мнения са точно в тази тема.. :lol:
Темата е за коша.
Абсолютно!
казано от AlexK на 26.11.09, 10:41:
Абе стига с тия Американски простотии бе хора.Ако американците почнат да ядат лайна и тука в БГ ще почнат да нариват с лъжиците, да мляскат, да се оригват на лайно и да хвалят качеството.
Има и немски, австрийски, норвежки фирми, ако искате нещо от друг континент има и австралийски и канадски добавки, които са по-добри от 90 % от американските. Не бъдете Бай Ганьовци - всичко що е хамериканску да е перфектно. Не е така.
казано от nomad232 на 26.11.09, 21:42:
казано от AlexK на 26.11.09, 10:41:
Абе стига с тия Американски простотии бе хора.Ако американците почнат да ядат лайна и тука в БГ ще почнат да нариват с лъжиците, да мляскат, да се оригват на лайно и да хвалят качеството.
Има и немски, австрийски, норвежки фирми, ако искате нещо от друг континент има и австралийски и канадски добавки, които са по-добри от 90 % от американските. Не бъдете Бай Ганьовци - всичко що е хамериканску да е перфектно. Не е така.
И сега, ако ни посочиш тези фирми и продуктите им които работят по-добре от 90% от американските, и да са добавени и конкретни резултати към списъка ще е супер. Аз примерно бих пробвал нещо не американско, което е по-добро и доказано, че е по-добро от американското. Просто е - където има пазар - има конкуренция - има качество!!!
Дай ги тия австрийски и норвежки фирми да ги разгледаме дето са по добри от 90% от американските? Сериозно говоря не се заяждам...
Абе всички са смешници. Като бабите на пазара. Гледате да си правите сечено едни на други. Един се регистрира и пуска реклами (нищо лошо), другите го следят и плюят по него щото това те са го правили до сега. kao и другите не спят по цяла нощ сакън някой да не пръдне и те да не го помиришат. :lol: Уж форумът е за да се образоват хората и да търсят всякаква информация за този спорт, то ако махнеш караниците, рекламите, и писанията на ‘нюхачите’, то от сайта ще останат само статиите в началната страница. Ми аз пък ще посетя сайта на момчето. Добре го е дало.
Никой от вас не иска конкретни марки за да ги пробва, а за да намери 100 начина да ги оплюе и да възкачи отгоре продуктите на ‘Чичо Сам’.Вие като хора, които се занмавате с това професионално не може да не знаете марките на пазара и произхода им.А за доказателствата не съм глупав да почна да ‘доказвам’, защото няма аргумент, който да промени мнението на хора, чиято прехрана зависи от американските добавки. Няма как да стане. ‘По-американци от американците.’ Отивам да лягам, лека смяна. ;-)
Само аз ли оставам с впечатлението че първо казваш има марката Х, Норвежка е и е по-добра от Американските след което те карат да я назовеш. И ти какво правиш, ами вие не може да не ги знаете :D
Стига бе дай го малко по-сериозно, излагаш се яко.
казано от nomad232 на 26.11.09, 22:08:
Никой от вас не иска конкретни марки за да ги пробва, а за да намери 100 начина да ги оплюе и да възкачи отгоре продуктите на ‘Чичо Сам’.Вие като хора, които се занмавате с това професионално не може да не знаете марките на пазара и произхода им.А за доказателствата не съм глупав да почна да ‘доказвам’, защото няма аргумент, който да промени мнението на хора, чиято прехрана зависи от американските добавки. Няма как да стане. ‘По-американци от американците.’ Отивам да лягам, лека смяна. ;-)
Пич ти се вкарваш в ебати филмите... на кой от какво му зависела прехраната... я малко влез в час... тук си говорим за добавки не за прехраната на хората...
Коментираме си различни добавки фирми и т.н.... казваш норвежки добавки - били много яки - възможно е - дай някоя фирма да видим. Аз до момента не съм чул за известна марка норвежки добавки, но със сигурност има и норвежки фирми. Дай някой линк да видим как се справят хората там - щом има БГ и Румънски сигурно има и норвежки.
Само недей да подскачаш като малко момиченце - че еди кой си плюел еди какво си. Ако имаш какво да кажеш ще се радвам да се аргументираш и да си говорим нормално за хранителни добавки. Дай линк пък да видим какво ще стане... но нека има дискусия ... а ти в момента се сърдиш ама и ти не знаеш на какво се сърдиш.
И да форумът е именно за да се образоваме и да си помагаме един на друг. Можеш да прегледаш постовете ми защото претендирам да има известна доза смисъл и знания в тях. И се опитвам да бъда полезен на немалко начинаещи потребители в този форум. Разбирам от добавки, с това се занимавам, не виждам лошо да споделям мнението си. Защо ти не почнеш да пишеш смислени постове? Ще се радвам аз и другите да научим нещо интересно от теб? Сподели своите знания за тренировки, хранене и хранителни добавки. Само недей да мрънкаш колко са лоши нещата защото точно от хора като теб форума няма нужда - мрънкаш, а самият ти не допринасяш с нищо за оформянето на дискусии на високо ниво? Поправи ме ако греша...
Мнението беше редактирано от kao на 26.11.09 22:43.
казано от kao на 26.11.09, 21:49:
Дай ги тия австрийски и норвежки фирми да ги разгледаме дето са по добри от 90% от американските? Сериозно говоря не се заяждам...
Не бе Као, твоя матрикс е най-добър, запали от половин оборот. :D
Защо ли да го чете човек тоя форум като спомене ли някоя добавка, различна от тази, която внасят, и веднага гледаш 5 поста от вносител, с които се опитва да му запуши устата. Вече поне стана забавно. :D
Не знам за другите Норвежките добавки, но все още не успявате да запушите устите на тези, които спестяват по 25-50% на поръчка от http://www.netrition.com. А писахте доста за това мито и ддс. :D
Мнението беше редактирано от Radi_boy_ на 27.11.09 04:20.
Добро утро. Ето ти един вариант, kao.http://www.proteinfabrikken.no/. Имам приятели, които ползват техни добавки и са много доволни. Живеят в Норвегия от години. Колкото до моя личен опит, то мога да ти кажа, че имам опит с една полска фирма Olimp labs. Техният трибулус е много по- качествен от трибулуса на Bio Tech например. С него успях да направя френска преса за тицепс с 90 кг и да сгъна за бицепс 100 кг в една тренировка. Без стероиди. Единственото друго, което вземах е суроватъчен протеин на JK и креатин на Bio Fit. Когато за 3 седмици спрях трибулуса на гореспоменатата фирма и го заместих с този на Bio Fit, постиженията ми веднага паднаха. След като отново започнах прием след тези 3 седмици, за период от 3 седмици отново стигнах постиженията си. Трибулуса на Dymatize е подобен по ефект с този на Olimp labs, само че с 30 % по-скъп. Това е моя опит. Очаквай още инфо, но не сега. Чао. :-)
Ради, всеки е свободен да пазарува от където си поиска. Твоя си воля. Но ако няма какво да напишеш по темата по добре недей. Някой да е казвал нещо за конкретни продукти?
nomad232 - Супер - чудесно. Радвам се че сподели опит който може да бъде полезен на някого. Това е целта на форума да се коментират продукти и ефекта им.