Прием на Green Magnitude

Прескочи до:

26.11.09
22:58

Имам едно въпросче. Дозите в малката опаковка на Green MAGnitude са 40 и пише ,че стигат за 3 месеца. Това се пада средно по 3 тренировки на седмица с прием. Аз тренирам около 6 пъти. Искам да попитам дали да го взимам 6 пъти или да се огранича до тези 3 седмични дози? Предварително Ви благодаря!

26.11.09
23:21

Здравей,

оптималният прием на този продукт е по една доза всеки ден независимо дали тренираш или не. Тоест продукта стига за 40 дни. Голямата опаковка съответно за 80. Когато тренираш най-добре вземай дозата преди тренировка. Друг вариант е да вземаш половин доза преди тренировка и половин доза след тренировка :) След като свършиш опаковката сподели дали си доволен от продукта :) И наблягай на доброто хранене докато го приемаш за да усетиш максимално ефекта му :) Успех!

26.11.09
23:42

Чувал съм, доколкото помня беше мнение на Сила, че ефективната доза всъщност е по 2 на ден. Т.е. голямата опаковка стига за 40 дни. Но пък съм знам за не малко хора, които си го пият по 1 доза на ден и пак имат ефект. Някой да го е пил в двойни дози?

27.11.09
00:04

Тц. Оптималният прием който се препоръчва и от производителя е по 1 доза на ден. Няма да попречи и ако се вземат по 2 дози на ден. Но ми се струва безмислено да се пият извънредно високи дози при условие че продукта е предназначен да се приема по една доза дневно. Нека някой да каже ако е пил двойни дози, но трябва да е някой който е приемал продукта и по двата начина за да може да се направи паралел.

Двойна доза = 10 грама креатин, при положение, че това не ти е монохидрат.На мен ми се струва прекалено много.

27.11.09
09:20

Благодаря kao! След време ще си ъпдейтна темата, за да споделя резултатите.

27.11.09
10:48

казано от kao на 27.11.09, 00:04:

Тц. Оптималният прием който се препоръчва и от производителя е по 1 доза на ден. Няма да попречи и ако се вземат по 2 дози на ден. Но ми се струва безмислено да се пият извънредно високи дози при условие че продукта е предназначен да се приема по една доза дневно. Нека някой да каже ако е пил двойни дози, но трябва да е някой който е приемал продукта и по двата начина за да може да се направи паралел.

аз почнах маг-а с поо 2 дози/ден, но след 15тия, минах на 1 - имах проблеми със стомаха. честно казано, ефекта с 2 и с 1 доза беше еднакъв ... и определено добър.

27.11.09
10:55

Познати които са ползвали продукта казват че от една доза дневно са много доволни от ефекта.

Може би ако се приемат по 2 дози дневно да има малко по-добър ефект, но пък когато се приема по 1 доза дневно продукта стига за почти 3 месеца което е страхотно. И като цяло резултатите при по-продължителен цикъл с продкта определено ще са по-добри :)

27.11.09
12:57

Само една препоръка. Не позволявайте да се изчерпват наличностите от продукта :)

27.11.09
13:47

Стремим се, но интереса малко надхвърли очакванията ни :) Края на идната седмица ще го има отново :)

27.11.09
14:33

Моят съвет е да намериш твоята доза.Опитай първо с 1 и ако не чувстваш желания ефект,премини на 2.Но смятам,че ч ще е напълно достатъчна,доста добре се усеща.

27.11.09
20:48

казано от BodyArt Консултант на 27.11.09, 14:33:

Моят съвет е да намериш твоята доза.Опитай първо с 1 и ако не чувстваш желания ефект,премини на 2.Но смятам,че ч ще е напълно достатъчна,доста добре се усеща.

Да, така смятам и да направя.

На какъв период се прави почивка? Обикновено 80 дни са доста за непрекъснат прием на креатин...

27.11.09
22:15

Аз бих го правил на 40 дни с 30 дни почивка... по принцип говоря за креатин и креатинови продукти... Правиш добър цикъл. 30 дни почивка - задържаш резултатите и отново с пълна сила :)

28.11.09
00:02

казано от kao на 27.11.09, 22:15:

Аз бих го правил на 40 дни с 30 дни почивка... по принцип говоря за креатин и креатинови продукти... Правиш добър цикъл. 30 дни почивка - задържаш резултатите и отново с пълна сила :)

много интересно.точно това си мислех наскоро.защо би го направил така?заради насищането на организма с креатин ?

28.11.09
11:18

Другата причина е, че според мен когато търсиш по-сериозна маса е добре да си заформяш цикли. Тоест - 40 дни взимаш няколко различни вида добавки - здраво хранене и тренировки. И дърпаш бързо напред. След което поддържаш постигнатото... и нов цикъл и пак дърпаш напред.

При мен нещата винаги са се получавали доста по-добре по този начин. Най-малкото заради мотивацията. Иначе какво - тоя месец креатин, другия глутамин, третия аминокиселини и после се получава че половината продукти не са работили както трябва защото са приемани в ниски дози или самостоятелно.

Научете се когато искате да пиете добавки да си съберете малко повече пари на куп - купувате си няколко продукта и работите сериозно в залата. Така резултатите ще са винаги на лице. Още повече че сериозните спортни фирми на пазара предлагат съответните стакове за маса, говоря за - Controlled Labs, BSN, Gaspari.

Да не говорим, че по този начин е много вероятно да ти направят и отстъпка при покупка на продуктите... поне ние го правим.

28.11.09
21:55

И аз малко инфо и наблюдения да дам от употребата на Green Magnitude.
Смело си веми и ти препоръчвам 1 доза 20-30 мин преди тренировка (в нетренировъчни дни аз например приемам дозата час след 3то ядене).
Много съм доволен - на 3тата седмица след приема усетих резултата (качих сила) сега разбира се съм към края на кутията (80 дози) и съм с 2 см в ръката, което за мене е супер постижение, като се вземе предвид, че това ми е най-слабо развиващия се мускул в моето тяло. Странно на съяите кг съм (90) от започването на Green Mgn, но доста по масивен.
В началото го комбинирах с Syntah 6 (не ми харесва и свършва доста бързо с този черпак хаха)+Casein na On , a сега съм с Мyo Fusion+Casein na On и съм супер доволен, естествено не допускам липсата на качественна храна (пилешко страшно много филета от сюмга ( не мога да намеря ермалък на клавиатурата), кафяв ориз, белтъци,фибри).
Смятам да направя почивка 3 седмици от Green Magnitude и после да пробвам Nitrix нa BSN+Мyofusion (Gaspari)+BCAA`s на Weider+Casein нa ON .

Здраво напред с Green Mgn и ще останеш поразен от резултатите.

Мнението беше редактирано от Blahzay на 28.11.09 22:05.

28.11.09
22:05

за пича по-горе :)

добави някакъв креатин към стака си за след 3 седмици.Пробвай селмас на БСН или СайзОн на гаспари ;)

28.11.09
22:08

казано от kao на 28.11.09, 11:18:

Другата причина е, че според мен когато търсиш по-сериозна маса е добре да си заформяш цикли. Тоест - 40 дни взимаш няколко различни вида добавки - здраво хранене и тренировки. И дърпаш бързо напред. След което поддържаш постигнатото... и нов цикъл и пак дърпаш напред.

Е чакай,аз не съм казал че няма да има яко добавки през тия 80 дни.В момента съм с протеин+пърпъл урат+омега 3-6-9+антиоксиданти и витмаините свършиха :( и смятам да съм така през сичките 80 дни.
друг е въпроса,че и аз си мислех за 2 цикъла по 40 дни,заради насищането с креатин...обаче от КЛ не споменават такова нещо...демек гриинмага трябва да си работи с пълна сила през всичките 80 дни ...
3 седмици почивка би ли била достатъчна според теб или повече ?

28.11.09
22:11

казано от tra^la^la на 28.11.09, 22:05:

за пича по-горе :)

добави някакъв креатин към стака си за след 3 седмици.Пробвай селмас на БСН или СайзОн на гаспари ;)

Сайза е перфектно, само да не си ендоморфен тип като мене :)

Мнението беше редактирано от Blahzay на 28.11.09 22:13.

28.11.09
22:19

щот ще омазниш ли ? стига глупости-сайза има 30гр въглехидрат които по време/след ренировката веднага отиват в гликогеновите депа.не трябва да те е страх от това ;)

28.11.09
22:22

казано от tra^la^la на 28.11.09, 22:19:

щот ще омазниш ли ? стига глупости-сайза има 30гр въглехидрат които по време/след ренировката веднага отиват в гликогеновите депа.не трябва да те е страх от това ;)

Едва ли знаеш по-добре от мене (и него съм опитвал) но честно предпочитам Green Mgn :) Има ли човек, който качва маса и не се омазнява - посочи ми един ? Не мисля, за ендоморфен тип 30 гр. въглехидрати са си доста. Много ясно зависи и какво яде.

Мнението беше редактирано от Blahzay на 28.11.09 22:23.

28.11.09
22:28

казано от tra^la^la на 28.11.09, 22:08:

казано от kao на 28.11.09, 11:18:

Е чакай,аз не съм казал че няма да има яко добавки през тия 80 дни.В момента съм с протеин+пърпъл урат+омега 3-6-9+антиоксиданти и витмаините свършиха :( и смятам да съм така през сичките 80 дни.
друг е въпроса,че и аз си мислех за 2 цикъла по 40 дни,заради насищането с креатин...обаче от КЛ не споменават такова нещо...демек гриинмага трябва да си работи с пълна сила през всичките 80 дни ...
3 седмици почивка би ли била достатъчна според теб или повече ?

От CL препоръчват 80 дни. Тоест казват, че е ок. Аз споделям моето мнение :) Макар, че в случая каквото и да избереш ще си доволен.

При продуктите които си изброил и добра храна не виждам какво може да те спре да оформиш качествена мускулатура.

3 седмици са ок мисля.

ВЕ

02.12.09
18:19

Цикъл с Green MAGnitude - 10-12 седмици употреба, 1-2 седмици почивка!

13.12.09
12:16

Здравейте пичове,
Искам само да споделя, че матрицата ми действа доста добре. Общо взето от години си имам режим, който смея да твърдя е добър и сега към него добавих GreenMagnitude и определено мога да кажа, че разликата си заслужава. Гласувам с две ръце за продукта!

24.12.09
13:17

Има ли някакво значение дали се приема веднага след ядене или на гладно?

ВЕ

25.12.09
18:39

Хубаво е да е на гладно, но това незначи да си умрял от глад. Приема се че 30-40 мин след храна или протеинов шейк стомаха ти е вече празен и тогава е най-удачното време за прием на тези суплементи.

25.12.09
19:04

Много благодаря! Весела Коледа!

08.09.10
09:31

Купих си Greend Mag, но имам 2 въпроса:
Една доза, една мерителна лъжица без врьх от кутията ли е ?
В нетренировъчни дни, кога е най-добре да се пие ?

08.09.10
17:12

Да, една мерителна лъжица без връх е една доза. В нетренировъчен ден, доколкото помня, най-добре някъде по времето, когато обичайно тренираш.

Мнението беше редактирано от Мартин Томов на 08.09.10 17:51.

08.09.10
17:34

ДА, и аз така разбрах за приема в нетренировъчни дни.Мерси за отговора.Днес го взе за пръв път и ми е интересно след колко дни ще започна да го чувствам добре ?

11.09.10
10:19

Да не пускам нова тема. Какво ще кажете за
silabg.com/bg/6914-GASPARI-SizeOn-Max-Performance-1-5-kg.html
или
silabg.com/bg/2036-CONTROLLED-LABS-Green-MAGnitude.html
или
???

VA

11.09.10
10:30

Бих избрал 2то лично аз-Сайз Он е бъкан със захар...

Може да си вземе и сайз он БЕЗ захар,пък и не виждам в период на покачване,какъв проблем е захарта?

Мнението беше редактирано от Костадин Христов на 11.09.10 10:40.

12.09.10
10:26

Сайз Он са 24 дози, а магнитута 80…

12.09.10
10:31

Осмата подобна тема за седмица. Васко, можеш ли да ми покажеш някъде колко точно “захар” има в Size ON max Perf ? Очаквам скоро някой производител на добавки да пусне матрица с 250 дози и да фалира всички останали фирми на българския пазар, тук явно само това се гледа.

12.09.10
11:06

Така нека и аз да се вметна в темата:
1) Познавам хора в периоди на ВМ ползвали GreenMag с отлични резултати и оправдание на продукта.
2) Има и не малко логове за самите продукти - разгледай.
3) При положение че и двата продукта не са пробвани от човека, логично е да се избере този който ще бъде по-изгоден. Няма никъде гаранция че ще работят отлично.

12.09.10
11:30

Еми дозите не са най-важното, но не всеки има възможност да дава по 100 лв. на месец само за креатин...

Не е ли по-важно,какви ще са резултатите през този 1 месец?Ами ако са по-добри,отколкото с грийн маг за 80 дни?

12.09.10
12:49

Като няма как да знае от кое ще има по-добър ефект и при положение, че и за двата продукта има положителни мнения, е нормално да вземе по-изгодния. В този ред на мисли се чудя защо трябва да се дават по 100 и повече лева за креатин в лицето на тези вълшебни матрици, ама това е друга тема...

12.09.10
13:23

Аз лично съм готов да направя експеримента при еднакво хранене : 30 дни Size ON max perf. и 30 дни на монохидрат. Green mag вече го тествах и го усетих като капи праскова :)

12.09.10
13:57

Аз сега го почнах магнитута и не мога да кажа още нищо, но понеже четох добри отзиви за него по форуми и от приятели реших да го взема като най-изгоден спрямо цена-качество...

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1