ЗЕЛЕН ЧАЙ!!!

08.11.05
09:09

Интересува ме някой дали има наблюдения върху ефекта от зеления чай? Аз лично много го харесвам,но доста време търсих зелен чай на листа, да не е от пекетчета, защото в пакетчетата не знаеш какво пиеш. Моля ви дайте мнение по въпроса, ако сте запознати!

08.11.05
11:28

Znam 4e tozi 4ai e silen antioksidant,izklu4itelno polezen i mnogo preporu4itelno e da se pie,ne znam za efekt mojebi tonizira6t ,kakto si se orientirala po-dobre e da e nasipen ot kolkoto v paket4eta,za6toto deistvieto i efekta ot poleznosta mu e 2puti po-golqma.Znam 4e se preporu4va i za stavite - ekstrakt ot zelen 4ai .
:shock:  :!:

За твое съжаление маймуницата в този форум не се толерира.Използвай кредора вграден във форума и отдели няколко минути за запознаване с правилата на настоящия форум.Считай се за официално предупреден.ivan.shishmanov

08.11.05
11:44

А знам също че не се пие непосредствено преди лягане, защото все пак има доза кофеин в него и възбужда нервната система!

08.11.05
17:23

Зависи каккъв ефект търсиш от зеления чай.Иначе той си е добър антиоксидант наистина.Ако обаче искаш да го ползваш за отслабване,само с него няма да стане,ще трябва и диета и спорт.
Всичко обаче е според целите.

Поздрави на всички :!:

08.11.05
22:01

В този сайт мисля,че активния спорт,почивка и храненето са най важни и известни. тях никои не ги оспорва,а и без тях нищо не става.

24.11.09
06:12

За мен зеленият чай освежава, но никога не ми е дразнил нервната система, нито пък ми е пречил на съня, дори напротив.. Имайки предвид, че съм го пила непосредствено преди лягане, не съм усещала някакви негативни ефекти. Също ме интересува къде мога да намеря на листа, досега съм купувала Dilmah и други, но все на пакетчета.

24.11.09
10:24

Ще отида, но то в крайна сметка агрегатното състояние май не е от кой знае какво значение, доколкото разбрах, обобщено - цената в случая е реалната гаранция за качество. :D

Ако си от София виж в Централни Хали на партера непосредствено до централния вход има щанд за чай/кафе. Предлагат много видове зелен чай.

24.11.09
18:56

Аз си взех насипен и разликата му с българските и пикуик е огромна .. Супер е зеления чай, приятен, освежаващ и е страхотен антиоксидант!

25.11.09
14:40

казано от denitza1 на 08.11.05, 11:44:

А знам също че не се пие непосредствено преди лягане, защото все пак има доза кофеин в него и възбужда нервната система!

напротив, действа успокояващо заради L-Theanine -а

25.11.09
16:48

Черният беше с подобни ефекти, за кофеин, едва ли съдържа..

25.11.09
21:07

разбира се, че зеленият чай съдържа и кофеин, и теанин ,точно това му е предимството пред кафето,хем ободрява ,но и успокоява ;)

27.11.09
07:16

Да, и аз съм виждала насипен на първия етаж в Халите.

Иве, има един който струва някйде 9.00 лв 50 грама - води се сорт Оолонг и е най-скъпият китайски чай дето го продават в Халите.
Няколко пъти съм купувал от него и съм доволен.Нямя ама абсолютно нищо общо с другите дето съм пил.
Да вметна, че не му правя реклама, а просто ми харесва и съм много доволен от вкусовите му качества и от него кото цяло.

27.11.09
10:32

не се прай ,внесъл си 100 кила олонг, и ся пробиваш по форумите :ПППП

Хахахаха как 100 бе? Поне 1 тон :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1