27.11.09
08:27
Да се направи една тема като “важна” за рожденните дни, в която да се поздравяват рожденниците, а не да се прави по отделна тема за всеки. Ще се пише много, но поне ще бъде на едно място.
Темата беше редактирана от ~ DN на 27.11.09 08:27.
27.11.09
08:49
А каква е ползата или идеята от това, всички поздрави да са на едно място ?
Аз досега съм пускал доста теми за РД, гледам когато няма дневник пускам отделна тема, когато има пускам в дневника.
27.11.09
08:54
казано от Иван Шишманов на 27.11.09, 08:49:
А каква е ползата или идеята от това, всички поздрави да са на едно място ?
Аз досега съм пускал доста теми за РД, гледам когато няма дневник пускам отделна тема, когато има пускам в дневника.
Спами се излишно, не е нужен един раздел цял за честитки само, не сме в детската градина.
Една обща важна тема би била най - доброто решение ;)
Прекалено много спам. С една тема всичко това ще е на едно място, пък който има дневник, Иване, или който няма - без значение, така или иначе ако не ти, някой друг ще пусне тема за да честити нечий ден рожден.
27.11.09
09:20
Извинете ме, но честитенето на даден празник НЕ е СПАМ, поне според моите разбирания. Да, не е свързано с тематиката на форума, но е лично отношение към даден човек и една обща тема според мен малко или много ще го направи значително по-клиширано.
27.11.09
09:31
Ми и аз си мислех същото, но не го написах. Това да е проблема на форума, честитките за рожденните дни, има много по сериозни неща.
Не виждам проблем, щом има 1000 теми за “как да си пия протеина”, “защо да тренирам”, “какво прахче да си купя”, да има и теми “честит рожден ден на драган петкан иван и т.н.” .
Преди време успях, да защитя тезата, че форума не би следвало да е изцяло и само единствено спортен, и всичко друго да е тотално забранено и натикано и обезличено в ъгъла, по правилото за Спам, все пак тук пишат нормални и обикновенни хора.
Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 27.11.09 09:31.
27.11.09
09:53
казано от Иван Шишманов на 27.11.09, 09:31:
Не виждам проблем, щом има 1000 теми за “как да си пия протеина”, “защо да тренирам”, “какво прахче да си купя”, да има и теми “честит рожден ден на драган петкан иван и т.н.” .
Т’ва е пък най - неуместното сравнение, което съм чел някога.. :lol:
Все пак форума е точно на тази тематика, ако ще и 5000 теми да има какво прахче да си купя,
всичките са оправдани и са по темата.. Ти и ти кажеш нещо, колкото да се обадиш..
Окей, не смятам темите за рожденни дни за спам, не се изразих правилно. По-скоро.. Как да го синтезирам.. Ами, натрапчиво е, пречи - Чъ Ръ Дъ на този и онзи. По-компактно става с една тема. Пак не си подбрах думите.. Просто става много натрупано с теми от едно и също естество. Ако се направи обща тема “Въпроси за протеин” пак ще се пускат множество теми “Как, какво, защо и колко”, но ако има една тема за РД, надали всички ще пускат по отделно. Първо, защото това са две различни по естество теми, и второ, Драган и Петкан с 2 поста във форума и куп въпроси за протеина в главите си няма да седнат да честитят РД на някого, нали?
Плюс това дали ще има една тема за всички, или за всекиго по една тема всяка година, каква е разликата - на къде по-клиширано? Нима като видите тема за рожден ден не си повтаряте “ЧРД, здрав, силен, умен, и да има много пилешки гърди, хаха, шегувам се, жив и здрав” и т.н. Не се ли чудите понякога какво да честитите на някой рожденник?
Както и да е, обмислете го (екипа) и си преценете.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 27.11.09 10:21.
Аз ще си пускам отделни теми, ако искам, пък колегите да ме модерират ако искат :lol:
27.11.09
11:32
Ами дали говоря глупости или не няма голям значение, но е факт, че дотук невиждаме никакъв реален и силен аргумент. Единия му се струвало, че това е спам, а другия му било натрапчиво, пречило му, клиширано му било и много трудно измислял пожелание....
В крайна сметка никой не ви кара насила да четете или пишете по тези и други теми.
Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 27.11.09 11:38.
Аз не налагам мнение за да изпъкваш иначе слабите ми аргументи като претенции, не си прав. Тук е мястото да се правят предложения, а това е нищо повече от едно предложение. Това е най-доброто, което мога да предложа като аргумент - всичко е по-подредено и по-удобно когато е на едно място. Пък и защо е нужно аз да представям всички аргументи? Четящите нямат ли глава на раменете си, че да анализират сами предложението и сами да си направят сметка имат ли нужда от това, или нямат, след което да се отхвърли, или приеме, а аз ще си продължавам да паса независимо от всичко.
27.11.09
19:08
Охладете страстите тестостеронови. :) Разбира се, че е много полезно да се дават и дискутират предложения за подобряване на изданието и форума. Но нека дебатирането не е в стила на родния парламент.
Оффтопик - траш, адмирации за правописа. :)