27.11.09
09:04
Здравейте ,
взех си NO Xplode, CellMass, Volumaize, 100% whey gold standard, Amino Gold .
Бихте ли ми дали съвети как да ги пия. По колко и кога ?Ако някои има опит с тази или с подобна комбинация да каже още нещо полезно .
Мерси предварително :)
27.11.09
09:49
no explode 30-45 миути преди тренировка 1-3 лъжици
cellmass след тренировка 1 лъжица
volumaize повреме на тренировка 2 лъжици
Тва пише предполагам става дума за чаени лъжички
чушки чаени лъжички.всеки продукт си има сурвинг скууп вътре.за него става дума.
също така селмасс се пие след тренировка и след още 8 часа още една доза.
и не се мъчи да ги пестиш а ми ги пии както трябва.
27.11.09
09:56
N.O. Xplode - 30-45 минути преди тренировка на празен стомах в тренировъчни дни, в нетренировъчни сутрин една доза на гладно.
Cellmas - след тренировка и 6-8 часа преди или след следтренировъчната доза, в нетренировъчни 1-2 дози 6-8 часа разлика между 1-вата и втората.
Volumaize - по време на и след тренировка, в нетренировъчните също може да го пиеш..
Gold standart - след тренировка и след ставане, може и между хранения или заедно с някое хранене, бедно на белтъчини..
Amino Gold - по 20-30 грама на ден..
Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 27.11.09 09:57.
27.11.09
09:57
Отворих ги във всички има лъжици без в VOLUMAIZE -а
Мнението беше редактирано от B.o.b.y. на 27.11.09 10:05.
27.11.09
09:58
казано от B.o.b.y. на 27.11.09, 09:57:
може да има лъжички вътре нз още не съм го отворил ;)
При всички положения има.
27.11.09
10:07
казано от Finish First на 27.11.09, 09:56:
N.O. Xplode - 30-45 минути преди тренировка на празен стомах в тренировъчни дни, в нетренировъчни сутрин една доза на гладно.
Cellmas - след тренировка и 6-8 часа преди или след следтренировъчната доза, в нетренировъчни 1-2 дози 6-8 часа разлика между 1-вата и втората.
Volumaize - по време на и след тренировка, в нетренировъчните също може да го пиеш..
Gold standart - след тренировка и след ставане, може и между хранения или заедно с някое хранене, бедно на белтъчини..
Amino Gold - по 20-30 грама на ден..
Как така 30-45 минути преди фитнес да пия xploda на гладно като аз 1 час преди тренировка ям ???
27.11.09
10:11
Ще ядеш по-рано ;)
27.11.09
10:16
казано от B.o.b.y. на 27.11.09, 10:07:
Как така 30-45 минути преди фитнес да пия xploda на гладно като аз 1 час преди тренировка ям ???
Примерен прием :
Ядеш преди тренировката в 12:00, пиеш го в 14:00, тренираш в 14:35,
ако не е на гладно, ще пуснеш тема, че те боли стомаха или пък, че не действа и прочие.
27.11.09
11:04
Да, Finish First е прав за приема. Може да направиш и така:
12 ч. ядеш твърдо ядене ( ориз, месо )
14 ч. приемаш 20 г суроватъчен протеин + NO Xplode
14 30 ч. тренираш
Имам приятел, който прави точно това и не се е оплаквал от липса на ефект. Напротив.
експлоуда се пие сам - никакъв протеин с него. може да изпиеш няколко (5-10) аминки точно преди тренировка
Искам да попитам само защо трябва да се пие сам без протеин, а може да се добавят аминокиселини с него? Протеинът нали е аминокиселини? Активните съставки на NO Explode са Аргинин в различните му форми ( матрица :lol: ), креатин също в различни форми (матрица :-) ) и глицерол. Всички изброени дотук могат да се включат и в следтренировъчния шейк и това се прави без да има някакви ‘противопоказания’ и се прпоръчва да се прави, за да се ускори възстановяването след тренировка и да се промотира по-голям мускулен растеж като следствие от съдоразширението предизвикано от аргинина и възможността да влязат в мускула креатина, аминокиселините от протеина, въглехидратите за ресинтез на гликогена и креатина. Тогава защо да трябва да се пие сам продуктът преди тренировка? Ако някой има логично обяснение, моля да го сподели.
Сигурно щот производителя казва така?АМа знаеш ли...може и да си измисля :Р
30.11.09
19:26
аз предполагам че като се изпие сам нагладно се разграхда наи добре и наи бързо, а като се пие cellmasa след тренировка нали няма проблем да е с едно шейкче...???
и другият ми въпрос е ако започна да ги пия как седи въпроса с алкохола, не говора за всекидневно пиене а за новогодишното почерпване ?!
и какво ще ми препоръчате да почна да ги пия нещата и посредата само 1 вечер на 31 да пия или да изчакам и да го почна през новата година ???
30.11.09
20:36
Е сега заради едно пиене на алкохол ще си отлагаш с цял месец започването на добавките ли? Нищо фатално няма да стане ако пийнеш един път... малко ... Е гледай поне да посрещнеш новата година в съзнание де...
30.11.09
20:41
казано от Martin Tomov на 30.11.09, 20:36:
Е сега заради едно пиене на алкохол ще си отлагаш с цял месец започването на добавките ли? Нищо фатално няма да стане ако пийнеш един път... малко ... Е гледай поне да посрещнеш новата година в съзнание де...
Мерси много ;)