17.02.05
21:17
Отивам днес до Била да си купя няколко кутии протеин. Бях решил да си взема на Нутрим Про Голд 90 щото е добре като цена пък и като състав уж. Взех си няколко кутии прибирам се вкъщи и отварям едната кутия да пиина малко /вкус ягода/ Първото нещо което ми направи впечатление е че аромата на ягода е много силена ама адски силен. Разреждам го аз няколко лъжички в една чашка отпивам и о ужас тва е СОЕВ ПРОТЕИН а го дават за млечно яйчен Убеден съм 100 % че е соев щото съм изпил доста соев пък и кои би забравил този гаден вкус. И вече ми стана ясно защо е бил толкова концентриран аромата на ягода за да убия мириса на СОЯ ама опитният фитнес манияк трудно могат да го излъжат Добре че не дадох много пари да не ме е яд ще го изпия тоя соявия кво да правя Надявам се скоро да събера доказателства за думите си проби анализи и т.н. и ще постна тук всички да видят кви са мошеници тия скапаняци от Нутрим. В мое лице загубиха един клиент.
17.02.05
23:28
Според мен просто е бил стар и като си го разтворил не се е разтворил добре, за тва ти е заприличал на соев... :?
18.02.05
00:00
Едва ли ама ще видим
18.02.05
09:14
Специално Про голд съм пил доста време и нямам никъкви оплаквания, както и от останалите им продукти! Човека от предишния пост май е прав просто си попаднал на някоя залежала партида. От къде го купи?
18.02.05
11:54
Аз си купувам продуктите им от офиса им и нямам проблеми хем там са по евтини :lol: .Трябва да е бил стар
Аз те подкрепям, ако можеш да изследваш подробно състава му ще е супер :wink:
п.с. - пък и не мисля да е попаднал на залежала стока и то в била, там следат всичко, а пък и си пише срока на годност на котията. Едва ли би си взел нещо с изтекал срок на годност, освен ако не лъжат самите производители с този срок :!:
Хайде сега всички ще наискачат да казват, че в кутиите им има соев протеин. Докато не се докаже лабораторно мисля, че не е удачно да давате преценка какъв е. :evil:
аз съм доволен от про голда специално. от hi-fia-а - не съм доволен.
иам си разлика във вкуса на двата - добре се усеща, кой е от млекце и кой от треволяк =)
19.02.05
19:20
Протеина не е залежал срока му на годност изтича 2007 Надявам се скоро да имам някакви факти.
ми един приятел си беше взел с вкус на шоколад,а вътре с вкус на малина.Може да са го объракали нещо се пак е бг продукт
е то с какъв вкус е пише на едно мъничко етикетче, което е залепено допълнително - нормално да го объркат...
Лично за мен малината на Про голд е гадна-по-трудно се разтваря, има оцжетители и овкусители които си остават цели и розови и като го разбия има някакси по-тежък вкус. Най-сполучлив май е бананът.
А Васил, къде е офиса икакви са цените, в Ст. Град 1 кутия ПроГолд е 7,95 лв.
Успехи!
Според мен не е соя, ама кой знае... :(
Пък и може ли някой да обясни какво е туй чудо “произведено по специална CDF технология...” По-добре виж има ли (д)ефект някакъв....
23.02.05
16:39
Отвори си сайта им там е обяснено подробно! Както и преди казах от доста време си ползвам само български продукти и до сега само веднъж съм имал проблем. Реално погледнато за цените които са обявили качеството е прилично. Съгласете се все пак, че за 7.50 лв. не можете да получите висококачествен протеин - е не че ако си вземете от друго място ще получите нещо кой знае колко по-различно /говоря от опит/, но за съжаление това е положението.