28.11.09
15:14
Хора може ли да ми препоръчате Протеин и Аминокиселини които да изпозлвам почнах да тренирам 3 дни фитнес, 3 плуване и се чудя какъв протеин да взема и какви аминокисеслини моля препоръчайте ми продукти...
28.11.09
15:24
... С колко пари разполагаш, какви са ти целите..?
Пари за тялото... имам... целите са ми за 6 месеца да извадя малко тяло... Не съм дебел просто имам да изчистя от мазнините .... и да направя ръце искам да направя ръце, че ме е срам да гледам ръката, а съм заобиколен от 2-3ма типа които имат ръка над 43 ръка и ми става зле... на 18 съм, 189
решил съм да почвам по-сериозно
28.11.09
15:53
healthstore.bg/Controlled-Labs/Комплексни/Purple-Wraath-1084-г-Грозде.html?keyword=purple+wraath
Аминокиселини без аналог на пазара, пробвал съм всичко, няма по-добро. Също няма да ти попречат на свалянето/оформянето по никакъв начин.
Около протеина винаги има драма и напрежение :+) В България не смятам, че си струва да се взима Optimum Gold Standard или Syntrax Nectar.. така че може би нещо от средния клас като цена, не мисля че отстъпва на другите по качество: Scivation Whey, АSN, All the Whey, Muscle Gauge например.
Все пак, ако искаш най-доброто разгледай протеиновите матрици Syntrax Matrix и Essence.
Успех!
казано от Камен Каменов на 28.11.09, 15:53:
healthstore.bg/Controlled-Labs/Комплексни/Purple-Wraath-1084-г-Грозде.html?keyword=purple+wraath
Аминокиселини без аналог на пазара, пробвал съм всичко, няма по-добро. Също няма да ти попречат на свалянето/оформянето по никакъв начин.
Как реши че си ползвал всичко??? Ползвал ли си IntrAbolic? Че PW е добро няма спор , ама как реши че няма аналог на пазара.
И въобще защо се чувстваш толкова компетентен да изказваш крайни мнения и да даваш съвети във всяка нова тема в секцията?
,а и няма да ми излезнат пъпки, обриви и т.н? При положение, че нямам никакви алергии... И стига за 90 тренировки?
Препоръчвайте и Протеин и да почвам...
Мнението беше редактирано от sarfios на 28.11.09 17:54.
28.11.09
17:56
Intrabolic не съм пробвал и успех да го намериш в България, под всичко нямам предвид всеки продукт от всеки вид.. ами говоря за чисто бцаа, комплексни амино, xtend, intrain и т.н. Пък и по всички показатели Purple Wraath го бие в ревюта в bb.com.
А ти явно си нямаш друга работа и държиш да се заяждаш.. плачи още, но по-добър подобен продукт от PW в България няма.
Мнението ти по никакъв начин не помага на човека, а само те кара да се чувстваш по-готин. Жалко, че основното съсловие на форума са като теб. Ходи тренирай, ако нямаш да кажеш нещо смислено.
Каквото и да съм казал е от чисто добро чувство и желание да помогна, можеш ли да кажеш същото за своя коментар?
Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 28.11.09 18:01.
PW са железни няма какво да говорим за тях, ако някой иска да разгледа ревиутата в bb.com-a, да му стане ясно.
Като гледам интраболик-а е със сходни съставки, но е с по-малко дози.
А протеин ако имаш финанси Matrix 5.0 Cookies - това за мен е най-вкусния протеин. Ако нещо с максимално белтъчини - Syntrax Nectar, NOW Foods unflavored.
Мнението беше редактирано от tonu на 29.11.09 07:50.
казано от Камен Каменов на 28.11.09, 17:56:
Intrabolic не съм пробвал и успех да го намериш в България, под всичко нямам предвид всеки продукт от всеки вид.. ами говоря за чисто бцаа, комплексни амино, xtend, intrain и т.н. Пък и по всички показатели Purple Wraath го бие в ревюта в bb.com.
А ти явно си нямаш друга работа и държиш да се заяждаш.. плачи още, но по-добър подобен продукт от PW в България няма.
Мнението ти по никакъв начин не помага на човека, а само те кара да се чувстваш по-готин. Жалко, че основното съсловие на форума са като теб. Ходи тренирай, ако нямаш да кажеш нещо смислено.
Каквото и да съм казал е от чисто добро чувство и желание да помогна, можеш ли да кажеш същото за своя коментар?
Не се заяждах просто ти зададох 3 въпроса на които ти отговори на 2 . Че поста ми е към теб и не помага на момчето е ясно, ама я виж колко теми на седмица се отварят с въпроса “препоръчайте ми протеин”. Ако беше ползвал търсачката за 2 минути и да прочете 3-4 подобни теми щеше да види сам това което ти му написа за протеина , нещо с което съм напълно съгласен.
Особено когато става въпрос за добавки нещата са доста субективни. Един е доволен от нещо и му действа страхотно , а е разочарован от друго , при другиго пък е точно обратно. И затова изрази като това е най-доброто , няма аналог на пазара ми се струват пресилени и неосмислени. Няма да е лошо всеки да изказва мнение с : според мен, за мен, мисля че ,аз съм доволен от и т.н а не да е толкова категоричен на 100% .
А човек които не познаваш няма как да знаеш какво може да намери в бг дали търси изобщо от тук и т.н
А форума има нужда и от такива като теб - за 2 месеца регистрация 90 мнения , и такива като мен - във форума от 4 години , с този ник от 2години с 84 мнения.
А tonu : IntrAbolic е с 40 дози , Purple Wraath е с 45 , като и двете са с доза от 12г и вече всичко е субективно.
Мнението беше редактирано от target на 28.11.09 20:52.
29.11.09
09:52
90 са, ако пиеш по 1 на ден, лично аз и повечето хора 2 в тренировъчен, 1 в почивен или кардио.
@target - Съгласен съм с всичко, което казваш, но в крайна сметка имаш право да си ядосан в случай, че представлявам някаква фирма или организация. А след като това очевидно не е така, просто изразявам лично мнение, което съм изградил четейки по цял ден от чист интерес. А иначе “най-добрият продукт” на пазара е пресилено понятие, ако ще Ronnie Coleman да го каже и се извинявам щом толкова много ви дразни.. нека го нарека “най-доброто, което съм ползвал”
@sarfios - Само по себе си няма причина да ти се появят каквито и да е било странични ефекти.. все пак всеки човек е различен, но давай смело това са основни неща.. Прочети за функциите на глутамин-а, бих ти препоръчал да си вземеш (марката не е от голямо значение, аз пия Glu FM, който по принцип е прекалено скъп, но в тази промоция се получава доста изгоден - ако така и така си решил да взимаш Purple Wraath)
healthstore.bg/Комбинирани/За-Сила-и-Маса/Purple-Wraath-1084-г-+-Glu-FM-500-г.html?keyword=purple
29.11.09
10:20
не съм чел темата само последното мнение ,но изобщо не си вземай глутамин това е най-голямата илюзия по добре си вземи още протеин или дори разклонени аминокиселини .
29.11.09
10:29
Разклонени или разклонена верига или Branch Chained Amino Acids (BCAA) има достатъчно в Purple Wraath ^^
http://www.belchohristov.com/656.html
Малко за глутамина.. не знам как реши, че е илюзия, това че не го усещаш осезаемо като азотен бустер не значи, че не действа.
Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 29.11.09 10:36.
казано от NastyNas на 29.11.09, 00:19:
PW не беше ли 90 бре?
90 са на голямата разфасовка , а на малката са 45
29.11.09
14:13
и може ли да ми кажеш ,какво е действието на глутамина ?
30.11.09
11:29
Прочети статията.. или която и да е друга свързана с глутамин.