фитнес зали в варна -цена качесво

UC

21.02.05
17:53

аре секи тук да каже фитнес зали в варна - в кои квартал са , 1-тренировка колко струва и 1 карта колко струва , качеството - как е самата зала :)

JI

22.02.05
09:03

Ами мойта зала е към възраждане малко , аз сам в младост цената на 1 посещение е 1 лв + ти дават от бара чай или кафе по избор  ( това за ученици ) също така картата е 17 лв цял месец ама аз на посещения го карам :) . Залата не е професионална но квот  ти трябва си има

UC

22.02.05
11:25

eee мн ефтино :) ама не е толкова мизерна нали има си стаичка с гардеробчета мивки туилетна :)???

22.02.05
14:51

в залата на Херкулес в Левски е 2 кинтака, ама като счупя лоста от тяга си струва кефа!!!! Аре ше дигаме бе батка, дай си координатите и така на плажа през лятото ше джиткаме клек и тега, друго си нетребва, ало,, вие от форума не завиждайте на Гигантските Варненци  8)

JI

22.02.05
15:17

аешна херкулеса я знам тя е до мг-то :))) ти беше оставил телефон в един от  темите за гърди която бях пуснал май , кат се оправя сега сам болен ще ти звънна 1 тррен  гърди да направим :)  а колкото до залата не е мизерна сичко си има :)) гардеробче  баня можеш да си земеш след трен ок е сичко :)

22.02.05
15:21

знам че си има, ама сега съм в софия, идвам в Варна през десетина дена! Но си изнамери телефона ми и ми чукни некъв твой телефон и по-здрави все пак и да оздравяш  :wink:  погледни мнението ми!

23.02.05
20:43

Абе наи добрата зала е MUSASHI във Варна -3,50 е тренировката.За 20 тренировки картата е 25 лв.

UC

23.02.05
20:45

да и аз съм В Мусаши ама 12 тренировки са 22.50 наистина залата е супер :) маи ша продължавам там щото др зали са ми мн далече

23.02.05
22:45

Значи сори за грешната инфо , все пак аз си плащам тренировка за тренировка !!!

JI

24.02.05
08:18

явно разполагате с доста финанси :)))) за отва мусаши 350 леле . на мене трена ми е 1 а за 2и50 = трен + 60 грама проголд или 5 грама креатин декстроза и 30 г проголд ..........:))

24.02.05
08:50

Глупости , аз нямам много пари , като ми дадат 5 лева за деня , 3,50 заминават за фитнес.Но пък аз не вземам абсолютно нищо , така че и на теб ти се събират 3,50 на тренировка.Обаче честно да ти кажа струва си да дадеш 3,50 за тренировка в MUSASHI , залата е страшна има страшно много машини , всякакви екстри +Телевизор +Качествена добре звучаща музика !!!

24.02.05
13:56

Аз 95та тръгнах да дигам в залата на Делчо на стадион Юрий Гагарин. Там беше 90 стотинки тренировката, имаше много ръжда, желязо, лостове, дъмбели, мускулести хора с съдрани потници, ама под тях.....нещо което чак сега виждам всяка сутрин пред огледалото! Мисля че този тип зали ме направи корав в психиката и не толкова важно е къде ще протъркам потника си с масло от скрипеца и т.н. Пука ми за него! Не бих се чувствал комфортно в залата където ще ми оскубят джоба (макар че не ми е за парите), но с тези пари бих си дръпнал конска доза - глутамин, креатин, 5 амино, суроватка или гейнър!
Но въпреки всичко, ходя понякога в скъпи зали.

JI

24.02.05
15:02

мастер имах предвид 2 50 заедно с тренировката  :wink:  второ в залата която ходя също има музика и сичко е 6 е вярно част от лостовете и гирите малко ръжда имат то и уредите ама .....  за джобните аз сам с 2 кинта на ден ако ходя на трен наще ми дават 3 :wink:

^K

24.02.05
20:05

[quote author=“aeshna”]в залата на Херкулес в Левски е 2 кинтака, ама като счупя лоста от тяга си струва кефа!!!! Аре ше дигаме бе батка, дай си координатите и така на плажа през лятото ше джиткаме клек и тега, друго си нетребва, ало,, вие от форума не завиждайте на Гигантските Варненци  8)

наистина в херкулеса лоста за тягата и клека е мноо тънак.Веднъж имаше некав огромен кат го награби лоста да праи мъртва тяга и лоста така са огъна че си помислих че наистина ше са счупи :D .
А колкото до въпроса херкулеса е мноо добра зала особено като я осавремениха ся с нови уреди и мноо харабежно стана.

24.02.05
22:26

Е, тоя със тягата сигурно съм бил аз  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1