Вени

30.11.09
13:32

Здравейте .
Предполагам тема ще се сметне за глупава за много от вас , но все пак ще се радвам ако има някой който да ми отговори . Интересувам се как да ми изпъкнат вените . Както казах за много от вас ще е глупаво ! . Четох , че от азотните бустери се получава този ефект . Спрях се на два.. единият е BSN Nitrix , а другия NO-Xplode . За NO-Xplode разбрах , че  e предтренировъчен продукт .  Целта му е да подобри самата тренировка и Азотния бустер е само една четвърт от състава му . За Nitrix , че е само азотен бустер. Целта му е да поддържа постоянно повишен приток на кръв в мускулуте,което води до по-добро възстановяване . На пръв полгед се спирам на 2-рото като се има впредвид целта , но все пак искам да попитам и вас . Ако има нещо по - добро да ми предложите и т.н.

Основнара идея на азотните бустери, е да вкарат повече кръв по мускулите от където би следвало в тях да влязат повече хранителни вещества. Ако нямаш необходимите вещества в диетата си, едва ли ще е много ефективно да ползваш подобни продукти.
Разбира се ако целиш чистия козметичен ефект, изпъкване на вените може и да се получи, ако има достатъчно кръв, достатъчно мускули и нисък процент подкожни мазнини.

30.11.09
13:46

Tочно това целя . Не искам да покачвам или свалям маса . 86 кг съм , тренирам 5 пъти в седмицата , по 2 мускулни групи на ден , не съм от най - кльощавите . Ръката ми 42 и съм що годе релефен , но ако има и тук там някоя вена ще стои по - добре . Искам да попитам кой е по - добрия , този към който се насочих аз или другия . Също да попитам...смятам да го взема само веднъж и да спра . Ако се получи този ефект с вените - да се разширят , имали възможност пак да се свият ?

Мнението беше редактирано от powerful на 30.11.09 13:47.

30.11.09
13:49

С буустерите, ще сe помпиш и ще имаш вени, докато ги ползваш.Като ги спреш - ефекта изчезва.Ако искаш постоянно вени ти трябва нисък % мазнини.

30.11.09
14:00

Да ! За мазнините съм наясно . Но има хора в залата , които са къде по - мазни от мен и имат , а аз който уж съм по - релефен нямам . Не ми е болка за умиране ако нямам , но исках да знам дали няма начин . Ще я карам така . Благораря все пак .

Мнението беше редактирано от powerful на 30.11.09 14:00.

30.11.09
16:25

казано от powerful на 30.11.09, 14:00:

Да ! За мазнините съм наясно . Но има хора в залата , които са къде по - мазни от мен и имат , а аз който уж съм по - релефен нямам . Не ми е болка за умиране ако нямам , но исках да знам дали няма начин . Ще я карам така . Благораря все пак .

Тези в залата са или генетично предразположени да имат такива вени,или не са само на хранителни добавки.С глицерин,уиски и енергиина напитка също изпъкват.Но това го правят някои от състезателите по културизъм,докато са обезводнени преди състезание.Може и да подейства.Опитай се да изчистиш още малко и прави по тежки тренки и като заредиш с въглехидрати след тренка,трябжа да стане.Успех!

30.11.09
16:33

вени-мени-чушки

http://www.tmuscle.com/free_online_article/sports_body_training_performance_bodybuilding_supplements/the_no2arginine_scam
много яка статия :) от нея разбрах защо слин-сейн работи като азотните бустери  :lol:

30.11.09
17:10

казано от tra^la^la на 30.11.09, 16:33:

вени-мени-чушки

http://www.tmuscle.com/free_online_article/sports_body_training_performance_bodybuilding_supplements/the_no2arginine_scam
много яка статия :) от нея разбрах защо слин-сейн работи като азотните бустери  :lol:

FOOD PUMP for the win :)

30.11.09
19:03

Моите вени изпъкват най-добре след тренировка, когато вече съм се напомпил както трябва. В галерията има снимка.

GH

16.12.09
22:27

цитираната по-горе статия аз ли не съм я разбрал или обезмисля изцяло No xplode,Nitrix,Super Pump и другите от този сорт.

КК

16.12.09
23:29

казано от TheRunawy на 30.11.09, 19:03:

Моите вени изпъкват най-добре след тренировка, когато вече съм се напомпил както трябва. В галерията има снимка.

Много съм доволен, да ти завиди всеки наркоман =))
Адски ме кефи, дали ще си видя аз някога вените (освен на китките) ^^

Вените зависят от много неща, количество кръв, генетика, подкожна мазнина, кръвоснабдяване на мускулите и т.н.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1