Creatine?

21.02.05
21:43

Темата е модерирана от Mr_Muskul
Казаха ми че след като свършиш с Creatine ефект си има нали всичко е ок ;Щ ставаш животно...но след време всичко ти овисва ... губиш маса,сила...вярно ли е ? всичко ли се изгубва или до някаква степен?

FI

21.02.05
22:14

мнезнам аз..от скоро съм в бранша сас добавките..нека някой по опитен да отговори и да ни поучи  8)

22.02.05
00:52

Обикновено се губи много малко, ако се губи изобщо. Разбира се като спреш креатина си продължаваш да се храниш и да тренираш здраво, иначе е ясно че ще загубиш форма...

22.02.05
02:35

Като спрях креатина почти не усетих загубите (ако имаше такива), защото явно ставаха много бавно (постепенно намалява серумната концентрация и активността на ензимите). Според мен креатина имаше много положителен ефект поне при мен - натрупване на повече маса в тоя един месец и в следващия и увеличаване на силата, която после със системни тренировки и добро ядене се запази и продължи да се увеличава. Смятам след няколко месеца да взема пак.

FI

22.02.05
07:09

ооо значи и аз ще си взема! На коя фирма щте ми препоръчате?  :lol:

22.02.05
14:43

аз съм пил поне 10 пъти креатин и въобще не спадам за първи път чувам някой да е загубил маса освен ако не е спрял да тренира  :lol:
а за марка ти препоръчвам - universal,biotech ili scitec a ot BG firmi MLO-BG :-)
Успех и не мисли че креатина прави чудеса =)

22.02.05
14:50

Цени горе долу на чуждите креатини?

23.02.05
00:55

40лв беше креатина на Universal (300g), който не успях да изпия за един цикъл (останаха ми към 100g). Другия път обаче ще си взема задъжлително на Weider, който едва ли ще е много по-скъп.

23.02.05
18:46

еми 10 лева 100 грама на Megabolid

DI

23.02.05
21:08

[quote author=“FiTNeS_MaNqK”]ооо значи и аз ще си взема! На коя фирма щте ми препоръчате?  :lol:

Вземи си на Биофит, немски качествен креатин на екстремно ниска цена ( 39лв. - Половин Килограм ). Повече никога няма да се прецакам да си взема на Универсал ( за 200грама 32кинта не си струва ). Като го вземеш направи една зареждаща фаза - 1’вата тренировъчна седмица по 20мг. и след това карай по 10 или по 5 грама ( ти си преценяваш ).

П.П. Ако не знаеш от каде да го купиш напиши едно лс.

24.02.05
11:02

или Биофит или Биотех  - и той е 39лв за половин килце :D

25.02.05
13:21

[quote author=“DichoN5”]
Вземи си на Биофит, немски качествен креатин на екстремно ниска цена ( 39лв. - Половин Килограм )....

Мисля че моят е същият... но съм адски доволен :)

FI

28.02.05
17:34

[quote author=“AxuJl”][quote author=“DichoN5”]
Вземи си на Биофит, немски качествен креатин на екстремно ниска цена ( 39лв. - Половин Килограм )....

Мисля че моят е същият... но съм адски доволен :)

от къде си го купи АХИЛ ????  :lol:

28.02.05
21:45

Ами... Донесаха ми ги от Плд... незнам точно от каде...
Срещу Дискотека Палмите имало аптека с добавки :)

28.02.05
21:51

[quote author=“DichoN5”]
. Повече никога няма да се прецакам да си взема на Универсал ( за 200грама 32кинта не си струва ).

В какъв смисъл си се прецакал?

FI

28.02.05
22:16

[quote author=“MadBull”][quote author=“DichoN5”]
. Повече никога няма да се прецакам да си взема на Универсал ( за 200грама 32кинта не си струва ).

В какъв смисъл си се прецакал?

В ЦЕНАТА !!!  :x[quote author=“AxuJl”]Ами... Донесаха ми ги от Плд... незнам точно от каде...
Срещу Дискотека Палмите имало аптека с добавки :)

аххааа таз седмица може да се провери...  :D
Моля не пускайте 2 мнения едно след друго!
Mr_Muskul

02.03.05
14:44

тоз креатин е добър да и аз съм го пил но съм пил и универсал и не мисля че е по лош от немския.

02.03.05
18:06

Хм,аз пак взимам креатина на ЙК и също съм доволен-определено има ефект-може наще да са му добавили нещо вътре:))
Превод.
Mr_Muskul

FI

02.03.05
20:46

[quote author=“Rocky^”]Хм,аз пак взимам креатина на ЙК и също съм доволен-определено има ефект-може наще да са му добавили нещо вътре:))
Превод.
Mr_Muskul

аз зиам такъв в залата... :shock:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1