30.11.09
07:50
Здравейте,имам едно леко въпросче :).Последните 3 месеца бях на режим за покачване на теглото,качих си нормално.Сега искам да изчистя малко,че качих и мазно по корема.Искам да си взема (BSN ATRO-PHEX 98 caps или Fyre ).Притеснявам се само да не сваля мускулната маса :).Пия в момента протеин,глуматин,креатин хапвам си нормално.Дали да ги намаля малко или да ги спра докато чистя .Тренирам четери дена в седмицата,сега мисля да правя кардио след тренировка.Целта ми е да изчистя корема и малък % мазнини.Това е общо взето.
30.11.09
09:45
За да не изгубиш мускулна маса трябва да приемаш протеин и бцаа в промишлени количества.
Дозата БЦАА (аминокиселини разклонена верига) е от сорта на 30-40 грама, кажи колко тежиш за да ти кажа колко да взимаш.
Глутамина за да има ефект и да не го хабиш само също трябва да е в подобни дози.
Протеина, който приемаш общо от пудри и храни трябва да ти е средно по 3-3,2 грама на килограм.
Иначе и двата бърнара са едни от най - добрите, който и да избереш няма да сгрешиш.
Атро-Фекса е малко по - комплексен като цяло, което го прави и малко по - скъп като цена.
30.11.09
09:51
Да, двата бърнъра са едни от най-добрите, много добре си се насочил.Вече е въпрос на финанси, защото разликата не е малко, почти 50 лева във вреда на Атрофекса.Но ако не ти е проблем, взимай.От друга страна Fyre e малко по-популярен и за него можеш да потърсиш доста повече отзиви в нашето интернет пространство.Иначе отивай да ровиш в BB.com ;)
30.11.09
10:19
81 кг съм.Значи да приемам повече протеин така ли.Май нещо не разбрах.Глутамина го взимах по една лъжичка (май 5гр беше).Креатина да продължавам ли го взимам?
Мнението беше редактирано от madlunatic на 30.11.09 11:01.
30.11.09
11:28
Аз смятам да направя един голям цикъл Mitotropin + Cytolean v2 след нова година да изчистя до кост =) Разгледай ревюта на Митотропин, попринцип се води 30 day pre-contest, което автоматично би трябвало да означава ограничена загуба на ММ. Иначе за Fyre първия ми цикъл имах уникални резултати заедно с Л-карнитин. Той е доста по-лек от Митотропина, така че ако ти е за първи път ти препоръчвам с него да почнеш =) Креатин не пия докато чистя, ще задържаш вода, а пък енергията не ти трябва, бърнерите дават достатъчно. Много бцаа, глутамин и протеин и хубава диета.
30.11.09
13:27
Значи за хранителен режим ще ползвам този
Ден 1
Закуска:
-100 гр. препечен пълнозърнест хляб.
-4 белтъка + 1 жълтък
-чаша фреш от грейпфрут (или цял плод)
10 часа - 50 гр. ядки (по възможност сурови)
Обяд:
-200 гр. ориз (варен)
-300 гр. зеленчуци
-150 гр. печено (варено) пиле
16 часа - 50 гр. ядки (по възможност сурови)
Вечеря:
-салата (голяма)
-150 гр. месо
Ден 2
Закуска:
-порция макарони
-100 гр. сирене
10 часа - кофичка нискомаслено кисело мляко
Обяд:
- 200 гр. пиле (печено или варено)
- 200 гр. зеленчуци
- 1 препечена филийка пълнозърнест хляб
16 часа - кофичка кисело мляко
Вечеря:
-салата зеле с лимон
-200 гр. печена риба
Ден 3
Закуска:
-100 гр. препечен пълнозърнест хляб
-50 гр. кашкавал
-1 яйце
10 часа - плод (банан, ябълка, цитрус)
Обяд:
-200 гр. картофи (печени или варени)
-200 гр. месо ( без колбас)
16 часа -50 гр. ядки (по възможност сурови)
Вечеря:
-салата
-купичка кисело мляко
Ден 4
Закуска:
-500 гр. прясно мляко с овесени ядки (мюсли)
10 часа - цитрусов плод
Обяд:
-100 гр. кашкавал
-200 гр. ориз със зеленчуци
Вечеря:
- салата зеле, краставици, домати с лимон, без сол (на корем)
Ден 5
Закуска:
- 50 гр. препечен пълнозърнест хляб
- 5 белтъка + 1 жълтък
- чаша фреш от грейпфрут (или цял плод)
10 часа - кисело мляко
Обяд:
- 200 гр. пиле (печено или варено)
- 200 гр. картофи ( печени или варени)
16 часа - чаша фреш от грейпфрут (или цял плод)
Вечеря:
-салата с домати и краставици
-150 гр. месо
Ден 6
Закуска:
- купичка кисело мляко с овесени ядки (мюсли)
10 часа - 1 банан
Обяд:
- 200 гр. печено или варено месо
- салата от зеле и моркови
- 2 варени картофа
Вечеря:
-200 гр. риба
- зелена салата с лимон
Ден 7
Закуска:
- 100 гр. макарони на фурна
- 100 гр. обезмаслено сирене
10 часа - 50 гр. ядки (по възможност сурови)
Обяд:
- 200 гр. пиле
- салата с домати и краставици
- 2 препечени филийки пълнозърнест хляб
16 часа - плод
Вечеря:
-салата от зеле ,домати , краставици с лимон
Ден 8
Закуска:
- 500 гр. прясно мляко с овесени ядки (мюсли)
10 часа - плод
Обяд:
- 200 гр. картофи
- чаша фреш от цитрус (или цял плод)
- 200 гр. риба печена (да не е много солена)
16 часа - кисело мляко
Вечеря:
- салата и 200 гр. месо (варено или печено)
Ден 9
Закуска:
-2 препечени филийки пълнозърнест хляб
-4 белтъка +1 жълтък
10 часа - плод
Обяд:
-200 гр. пиле с гарнитура от картофи
-чаша фреш
Вечеря:
-салата от пресни зеленчуци (краставици, домати, зеле и др.) с лимон
Ден 10
Почивка. Можете да се хранете по ваше усмотрение.
Взех си Syntrax fyre,ще го пия както си пише.Протеина и глутамина ще го пия след тренировка.Преди кардио ще пия л-карнитин.Това е.Надявам се да има ефект
Мнението беше редактирано от madlunatic на 30.11.09 13:32.
30.11.09
15:07
Ако спазваш режима няма начин да няма :)
Успех! Пиши резултати =)
P.S Гледам, че няма риба всеки ден, така че ако е възможно взимай съомга/пастърва/някоя също толкова мазна, в случай, че не взимаш рибено масло като добавка :)
Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 30.11.09 15:12.
30.11.09
15:41
казано от Камен Каменов на 30.11.09, 15:07:
Ако спазваш режима няма начин да няма :)
Успех! Пиши резултати =)P.S Гледам, че няма риба всеки ден, така че ако е възможно взимай съомга/пастърва/някоя също толкова мазна, в случай, че не взимаш рибено масло като добавка :)
Много полезни и вкусни са също Тилапия и филе Капитан.Без кости са и затова ги предпочитам.
казано от Камен Каменов на 30.11.09, 11:28:
Аз смятам да направя един голям цикъл Mitotropin + Cytolean v2 след нова година да изчистя до кост =) Разгледай ревюта на Митотропин, попринцип се води 30 day pre-contest, което автоматично би трябвало да означава ограничена загуба на ММ. Иначе за Fyre първия ми цикъл имах уникални резултати заедно с Л-карнитин. Той е доста по-лек от Митотропина, така че ако ти е за първи път ти препоръчвам с него да почнеш =) Креатин не пия докато чистя, ще задържаш вода, а пък енергията не ти трябва, бърнерите дават достатъчно. Много бцаа, глутамин и протеин и хубава диета.
Не знам, аз сега съм на Cytolean v2 (без Митото) и да ти кажа съм в застой откакто го почнах .. храната е сравнително добра, тренирам 4 пъти силово/ 3-4 кардио тренировки и въпреки това и добавката за 23-4 дни използване никакъв ефект. Апетита ми е много голям, не ме енергизира, не виждам промяна в тялото ми. Може би като цикъл с двете ще е по- добре, но такъв ми е опита с Сайтолийна..
30.11.09
16:39
Благодаря за написаното :)
Като цяло е значително по-слаб като профил, за да може да не се застъпва с основните съставки в Mitotropin, иначе за 2-3 месеца сърцето ще се претовари, ако не се направи почивка. Затова е препоръчано от производителя да се пие първо Mito един месец и после ведната без почивка 1 месец Cytolean, което е по-скоро с цел задържане на резултатите и финално оформяне (аз бих ги пил малко по-дълго, тъй като няма да почна с максималката доза със сигурност).
Би трябвало да има много сериозна енергия от Cytolean (казват, че дори повече от Mitotropin), затова ме учудва факта, че ти не си я почувствал :О Може би е чисто индивидуално или взимаш ли някакви други енергийни источници (креатин, азотен боостер етц) ?
Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 30.11.09 16:41.
Не, нищо такова не вземам, само Сайтолийна .. И за мен е изненадващо, но се примирих, че на мен явно не действа. Странното беше, че когато пробвах мострички на Митотропин и на Сайтолийн, тази на Сайтолийн я усетих много по- добре. Иначе коментарите за Cytolean са страшно малко в сравнение с Mitotropin, което ме навежда на мисълта, че наистина може да не е толкова добър. Най- добре си вземи 2-3-4 мостри и пробвай да видиш как ще се чувстваш.
30.11.09
17:09
Това и ще направя ;) Но сега идват грозни пиянски празници, а миналият път, който се напих докато съм на бърнър имах чувството, че сърцето ми щe изскочи, така че определено няма да е сега =)
madlunatic - препоръчвам го и на теб, чувал съм го от хиляди места, никакъв алкохол с бърнърите, а по време на празниците е нормално да се отпуснеш и от към хранене, така че може би го запази за след нова година.
Успех!
Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 30.11.09 17:27.
Някви мнения за Липо 6 да имате? (питам тук да не пускам нова тема) Доколкото знам това си е доста сериозен бърнер и не отстъпва по резултати на Огънчето...
01.12.09
07:29
madlunatic - препоръчвам го и на теб, чувал съм го от хиляди места, никакъв алкохол с бърнърите, а по време на празниците е нормално да се отпуснеш и от към хранене, така че може би го запази за след нова година.
Успех!
:) добре,че ми каза,иначе не се знаеше какво може да стане по празниците.Ще го пия до към 20 и после малко почивка.
01.12.09
09:36
казано от madlunatic на 01.12.09, 07:29:
Успех!
:) добре,че ми каза,иначе не се знаеше какво може да стане по празниците.Ще го пия до към 20 и после малко почивка.
Всички малко по-силни добавки не е хубаво да се комбинират с алкохол.Също ако си на НВД трябва много да се внимава,защото тогава организмът е доста изтощен и поема алкохола,като гъба.Тъй,че ако искате подобаващо празнуване по-добре след празниците започнете с бърнери,буустери и всички малко по -силни.Успех !