Lipo-6x и SP250?

28.11.09
10:36

Здравейте, от около 2 месеца започнах активни силови и кардио тренировки, след да речем неколко годишна пауза (:D смешно звучи знам :) ) но както и да е. Така се случи че нямах възможността и желанието да продължа тренировките след като завърших училище. После студентския живот ме грабна и ... знаете как е :) Та през този период затлъстях доста, но може би поради обилното хранене успях да запазя по голямата част от натрупаните мускули, които постигнах до като бях последните си години ученик на 17-18 години. (тогава не взимах никакви добавки а само протеин на прах).

Та стига оправдания, от както почнах тренировките пак, следя вашият форум, и до сега благодарение на многото професионалисти тук не ми се налагаше да правя регистрация и намирах отговори сам за всичко което ме заинтересува :)
Та видях че Superpump 250 i SizeOn e добра комбинация и вече почти привършвам един цикъл с тези добавки.  Целта ми беше въпреки че съм затлъстял, чрез добър хранителен режим и тренировки да възвърна силата, издражливоста и обема на мускулите ми.
Много съм доволен от резултатите си за 2 месеца. Та сега искам да изгоря малко мазнини.
Направих си НВД и вече 7 дни я спазвам, и ми се отдава перфектно :) (днеска го давам по ларж :) въстановяващ ми е хихи )

Взех Lipo-6x на добра цена. Четох доста за продукта преди да дам окончателно парите си. Че сега по същество, не можах да намеря добър отговор на въпроса ми -

Мога ли да комбинирам Lipo-6x с SP250 и SizeOn-a или да изчакам да свършат, почивка и тогава?

Понеже взех SP250 малко по късно ще ми остане малко когато Size-a свърши. Може ли да го доизпия вече като съм на LIpo?

Малко инфо за мен на 25 години съм, 115 кг, 198 висок. Тренирам 5-6 дни в седмицата. Понеделник-силова, вторник-кардио и така до неделя-почивка. (на пролет ше вкарам кардио сутрин навън сигорно :) )

Надявам се да не ви отекчих, та това са въпросите ми за сега :)

ЕД

28.11.09
11:24

Не приемай Lipo със SuperPump250. Ще ти дойде много. Изчакай да свърши цикъла със SizeOn и SuperPump250. Почини си 1-2 седмици и започни Lipo с хубава диета.

01.12.09
07:50

Така правя, мерси много :)

Имам още едно въпросче - Трябва ми добър протеин на прах за цикъла с lipo 6x. До колкото разбрах, в периода на свалянето трябва да приемам много протеин ако искам да запазя мускула. (много .. иам предвид сутрин и след тренировка нали така? )

Може ли да ми препоръчате добра марка протеин.

01.12.09
08:05

Трябва ти много протеин и много BCAA за да не загубиш мускулна маса.
Протеинът, които си набавяш от храна и пудра трябва да ти е по 3-3,5 грама на телесно тегло,
а BCAA-то около 30-40 грама на ден зависи от теглото. Колко тежиш?

01.12.09
13:12

115 кг съм. Направих си дневник вчера, там може да видиш повече инфо и снимки :P Какъв продукт би ми препоръчал да си взема? Говорим за след 2 седмици когато почна цикъла с Lipo-то. Разполагам с 100-130 лв в момента за тази цел.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1