30.11.09
21:05
Та.. някой пил ли е такъв вид креатин и може ли да даде оценка за него.Доста спекулации има по негов адрес.По-ефективен ли е от монохидрата и .. някой имал ли е проблеми с бъбреците от естера ?
30.11.09
21:07
Не съм пил моно, не мога да ги сравняван.Впечатленията ми от този:
1)не задържах вода
2)даваше сила по-време и дори половин месец след цикъл
3)нямах проблеми с бъбреците
4)много пот ;)
Ако имаш малко финанси пробвай с този, иначе по-добре креатинова матрица ;)
01.12.09
10:53
Ако не греша Oranje преди доста време беше направил едно уникално ревю на такъв креатин марка Примафорс. Разрови се из дневника му и ще намериш информация.
Изчетох много неща за него от рода на .. много по-вреден за бъбреците и какво ли още не..На някакъв му бил станал единия бъбрек 2,5 пъти по-голям от другия.. болки в бъбреците.. болки в тестисите.. веднага ставал на креатинин.. и какво ли още не.Започнал съм да го пия все пак..(става въпрос за CEE primaforce) и смятам след 1 седмица да си пусна кръвни тестове, ако не се е обадил някой от споменатите симптоми.
Е нали креатина не е опасен,а то да ти стане 2,5 пати по голям бъбрека не ми се струва безопасно или това е при хора с някакви болести и при тях е появява страничния ефект.Ако се появи страничен ефект той после отминава ли или трябва да се намеси доктор и да се прави операция
@RogerF
А с колко литра вода си го пил?Нормално пия по 2 литра някъде..сега се насилвам на 3 и имам чувството че корема ми ще стане бездънна яма.Постоянно усещам водата в него..
Пия и в момента същият като този, който имаш ти и мога да кажа само добри думи относно издражливост и сила!Странични ефекти не съм усещал.
01.12.09
18:56
Ми де да знам, определено пиех повече, около литър може би, по време на тренировката.
01.12.09
19:45
@RedWalker, свиква се, аз съм пил по 5-6 литра без да се наливам изобщо. А знам за доста хора, които и по повече пият :)
Бе и аз имам приятели дето пият подобни цифри, но днеска с 3 литра вода и в корема съм като тюлен в 8мия месец от тая вода.. :Д
01.12.09
20:16
С монохидрат съм стигал до 12 литра ;) Има си хитринки как да не се надуваш :)
казано от Владимир9212 на 01.12.09, 20:16:
Е айде земи я сподели тая хитринка!
казано от Владимир9212 на 01.12.09, 20:16:
С радост бих попил от съветите ти.Аз по принцип през целия ден пия по 4-5 литра ама на даскало не пия вода наи мнго 6 да изпия и се чувствам малко подут ама сутринта кат се изпикая никакви проблеми нямам незнам може би нещо не ми влияе,но се пак сподели :)
Мнението беше редактирано от amann на 01.12.09 20:24.