Мускулна маса?

30.11.09
21:13

Здравейте:)
Имам един въпрос относно тренировката ми. храня се както му е редът - 4,5 пъти на ден всичко изчислено. Почивам добре, но не виждам резултат. Тренирам от 7 месеца и съм в застой. Въпроса ми е колко трябва да ми е почивката между сериите? Колко упражнения да правя за мускулна група - правя гърди и бицепс, гръб и трицепс, крака и рамо. Тази програма е отскоро, но явно изпускам нещо. Тренировката ми за гърди е 3 упражнения в период около 30 минути да, което е средно 3мин и 30 сек на серия с почивката. Да намаля ли почивката и да увелича тежестта? Имайки предвид, че правя само последната серия с максимума, тоест 4-5 повторения. Просветлете ме, не съм напреднал, не съм и начинаещ, но явно имам нужда от помощ :)
Благодаря предварително:)

01.12.09
08:33

Ти добре се храниш 4-5 пъти, но мога ли да попитам какво ядеш? Някакви добавки взимаш ли?

01.12.09
14:04

3 4 минути земи един диван и легни в фитнеса 1 минута е напално достатачна последна серия като ти е максимум почиваи две абе махни ги те минути кат се чустваш починал дори и  30 сек :D помпи като животно .

01.12.09
15:22

казано от WessVall на 01.12.09, 14:04:

3 4 минути земи един диван и легни в фитнеса 1 минута е напално достатачна последна серия като ти е максимум почиваи две абе махни ги те минути кат се чустваш починал дори и  30 сек :D помпи като животно .

не съм мн съгласен .. когато правя тежки серии , особено клек и тяга .. правя по 2-3 мин мин почивка между сериите..но иначе си прав за другото

VI

03.12.09
18:33

Не мисля, че за човек с 7 месечен стаж интензивни тренировки с по 1 минута почивка са добра идея.Прави си 2-3 мин. почивки като наблягаш на базови смесени движения със свободни тежести.Повторенията ти гледай да са в диапазона 5-8.Сериите 10-12 за големите и 6-8 за малките групи.Ти имаш нужда да изградиш основата , това не става с бързи напомпващи тренировки.Този тип тренировки, с малки почивки и малко повече повторения, остави за по нататък, когато ще имаш за цел да изчистиш мазнини, да разнообразиш тренировката си или да работиш за обем и детаили на вече натрупаната ти основна мускулна маса.

Мнението беше редактирано от vicname на 03.12.09 19:32.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1