01.12.09
21:30
Здравейте искам само да попитам нещо за аминокиселините!Значи взимам от месец различни от преди аминокиселини и определено от тях постоянно ми е сладко в устата.Има ли някой с подобни симптоми или някой,който е наясно защо се получава така.Пия по една доза след тренировка и определено е от тях.Смесвам ги с глутамин,но глутамина скоро го прибавих и със сигурност не е от него!Благодаря предварително на всеки включил се.
01.12.09
21:30
Kaкви са ти аминокиселините?
Аминокиселините са на Сан-BCAA-pro 5000-разтворими са.
Мнението беше редактирано от Angella на 01.12.09 23:14.
САН е хубава фирма. Овкусени ли са? Понякога овкусителите/подлсадителите остават в устата за по-дълго време. Колко време ти държи сладък вкус?
Честно да ти кажа,не ме дразни това,че ми е сладко в устата.Взимам ги само вечер след тренировка към 7,30 и до към 11 вечерта ми е сладко в устата.Наистина може да е от подсладителите,защото те самного сладки,а с глутамина става леко сладко кисела кобинация.Уникални са на вкус,но все ме притеснява този проблем.
казано от Angella на 02.12.09, 08:55:
Честно да ти кажа,не ме дразни това,че ми е сладко в устата.Взимам ги само вечер след тренировка към 7,30 и до към 11 вечерта ми е сладко в устата.Наистина може да е от подсладителите,защото те самного сладки,а с глутамина става леко сладко кисела кобинация.Уникални са на вкус,но все ме притеснява този проблем.
Дай да си ги смениме мойте са бцаа неувкосени всеки път като ги приема ми се повдига!
Понякога се питам кое е по-добре- да ми се повдига докато ги изпия или да ми е сладко в устата 4 часа,но така или иначе съм много доволна от тези аминокиселини и не мисля да ги сменям :)
сладкия aftertaste е един от най-гадните недостатъци на добавките
супер много ме дразни, понякога се задържа нереално много, 7-8 часа ...
какво слагат тия вътре ???
ям пържола и ми сладни, отврат ....
Именно заради това питам,защото е гадно да ядеш нещо солено в рамките на тези часове.Хич не ми се иска да ги сменям.Кои са по-добри от тези на Сан? Казха ми,че това са много добри аминокиселини и важното е,че аз го чувствам.Имам и едни на LG ,но определено тези на Сан са по-хубави.
А , аз искам да попитам , какви дози трябва да се пият тези аминокиселини при жени. Защото нали пише от 3 до 6 таблетки преди хранене...? и примерно 3 като станеш , 3 преди тренировка и 3 преди вечеря? Ааа другото което искам да попитам е задължително ли е да се пият ако не се тренира усилено фитнес или спорт с тежести , ами просто аеробика ? защото аз до сега тренирах с фитнеса , но сега си давам малко по рядки тренировки и ходя на йога и въпросът ми е дали , мога да пия аминокиселини ,въпреки че ходя 1 път в седмица на фитнес и 4 пъти в седмицата на йога ?!
казано от Elena Minova на 07.12.09, 22:26:
А , аз искам да попитам , какви дози трябва да се пият тези аминокиселини при жени. Защото нали пише от 3 до 6 таблетки преди хранене...? и примерно 3 като станеш , 3 преди тренировка и 3 преди вечеря? Ааа другото което искам да попитам е задължително ли е да се пият ако не се тренира усилено фитнес или спорт с тежести , ами просто аеробика ? защото аз до сега тренирах с фитнеса , но сега си давам малко по рядки тренировки и ходя на йога и въпросът ми е дали , мога да пия аминокиселини ,въпреки че ходя 1 път в седмица на фитнес и 4 пъти в седмицата на йога ?!
Аз не мисля, че на теб са ти нужни. Какъв ефект очакваш от тях?
08.12.09
06:26
казано от Elena Minova на 07.12.09, 22:26:
Ааа другото което искам да попитам е задължително ли е да се пият, ако не се тренира усилено фитнес или спорт с тежести, ами просто аеробика?
Не мисля, че е задължително, но в зависимост от това как се чувстваш физически - може да е препоръчително.
Аеробиката е физическо натоварване, въпреки че е различно от тренировките с тежести.
Предполагам, че целиш по-добро възстановяване.
Според мен пий 3 преди,3след тренировка.Незнам защо да пиеш сутрин и вечер при положение,че не се занимаваш с фитнес.Как си с храненето??Аз аминокиселините ги пия преди и след тренировка и понеже са ми на прах прибавям глутамин на прах.С това се възстановявам.
10.12.09
16:11
ИМАМ И АЗ ВЪПРОС ЗА Аминокиселините-аз ги пия от 2 месеца-на НАУ-тези 1500дъвчащите,+трибулус -колко време може да се пият Аминокиселините, и колко-ако е нужно да се почива?-тренирам по 2 ч. средно натоварване6 дни в седмицата?а...-мъж 77 кг 36г.
И мен ми е интересно,някой спирал ли ги е изобщо.Аз от доста време пия и все си мисля да почина малко.Пробвала съм без добавки няколко дни,но възстановяването е невъзможно.Незнам и аз ако имат след време отражение.Момчето от което ги купувам казва:”Нали ги изразходваш,защо да ги спираш,организма има нужда да се възстановява”