02.12.09
20:13
абе някой ми беше казал за някакаъв продукт .. нз хапчета ли кво са.. екстидил ексидил ли какво беше.. някой може ли да ми каже какво е ? също това вредно ли е и има ли добър ефект от него.. също така от него качва ли се маса, тъй като мисля след 2 месеца да взимам нещо за релеф до лятото да съм изцепен.
Темата беше редактирана от burgaskiq_ на 02.12.09 20:14.
02.12.09
21:47
Екдистил се казва. Не знам на колко години си, може и да греша, но ми изглежда да си на 16-17… В този случай дори ако приемем, че има реален ефект от екдистила, не би го усетил напълно.. Моето лично мнение, макар и субективно, защото не съм го пил, е че няма рекламирания ефект.
Всички искат пролетта и лятото да вадят релефа, ама преди това трябва да има маса, и ако я нямаш с 1-2 месеца екдистил не мисля, че ще я постигнеш. Кажи поне години, стаж, хранителен режим добър имаш ли...? Така зададен въпроса ти както виждаш става обект главно на бъзици...
03.12.09
12:43
казано от Martin Tomov на 02.12.09, 21:47:
Екдистил се казва. Не знам на колко години си, може и да греша, но ми изглежда да си на 16-17… В този случай дори ако приемем, че има реален ефект от екдистила, не би го усетил напълно.. Моето лично мнение, макар и субективно, защото не съм го пил, е че няма рекламирания ефект.
Всички искат пролетта и лятото да вадят релефа, ама преди това трябва да има маса, и ако я нямаш с 1-2 месеца екдистил не мисля, че ще я постигнеш. Кажи поне години, стаж, хранителен режим добър имаш ли...? Така зададен въпроса ти както виждаш става обект главно на бъзици...
е нека да се смеят ;) да не забравяме кой от къде е тръгнал ;) и те не са знаели научили са и айде да се присмиват..иначе
Стаж:12-13 месеца
Години:16
За хранителен режим нямам точно определен че да се движа по график хапчвам си по всичко гледам да ям по качествена храна.. но ям и тестяно .. но не по 1 хляб а по 1 филиика мах 2 на ден ;)
иначе ако го взимам 1 месец да кажем и после вече да взимам глутамин и каквото трябва за да си запазя силата и да превърна в релеф ще стане ли работата ?
Мнението беше редактирано от burgaskiq_ на 03.12.09 12:44.