02.12.09
22:37
Здравейте :)
Решил съм да си направя един стак и съм си избрал какво да включа в него, но се колебая относно два продукта и ще съм благодарен ако споделите мнение. Стака ще включва следното:
Преди трнировка: Nutrex - Hemo Rage Black
След или по време на тренировка: Controlled Labs - Green MAGnitude
Колебая се кой от следните два продукта би се комбинирал по-добре със горния стак:
Controlled Labs - Purple Wraath или Controlled Labs - GlycerGrow
Ясно е, че е най-добре и с двата, но предполагам на всеки е ясно, че парите не растът по дърветата :) Към стака естествено ще се взимат допълнително протеин, глутамин и витамини. Също така ако имате предложение за някакъв друг продукт, който да замести тези двата над, които се колебая моля чувствайте се свободни да го споделите ;)
Аз бих взел Purple Wraath - първо защото ще можеш да го приемаш и по време на тренировка и след нея. А и като цяло мисля, че е продукт който е хубаво да присъства във всеки стак. Аминокиселините са в свободна форма на прах за максимално бързо усвояване. Ако пък го пиеш и по време на тренировка ще имаш и по-добър капацитет и издръжливост за самата тренировка.
03.12.09
06:30
На мен ми е интересно действието на Hemo Rage. Ако може да споделиш после как ти се отразява, ще съм благодарен. :)
казано от Aleksandar Marinov на 03.12.09, 06:30:
На мен ми е интересно действието на Hemo Rage. Ако може да споделиш после как ти се отразява, ще съм благодарен. :)
Х2 препоръчаха ми го с думите,че бил много силен,изчетох доста за него и съм му хвърлил око,А относно стака аз ще правя подобен с Controlled labs и ще взема Глицера(White flood-Green magnitude-Glycer crow),доста добри отзиви от него има давал голяма попма по време на тренировка.Имам книжка на Controlled labs където са описани цикли и стакове със продуктите кой с кой и кога да се приема ако те интересуват ще ти ги напиша.
Мнението беше редактирано от Judo на 03.12.09 08:37.
Стака мисля да го почна след празниците, че нещо комбинацията от тези продукти и алкохола не вървят ръка за ръка :) Така, че ще трябва да почакате за да споделя как ми действа Hemo Rage.
gigitas видях в съседната тема части от книжката, които си снимал и малко ме узадачава какво пише там. Според книжката всико се пие преди тренировка. В моя случай обаче в Hemo Rage има креатин и се чудя няма ли да е по-добре ако Green Magnitude се приема по време на тренировката или след нея. До колкото съм запознат най-доброто време за приемане на креатинови продукти е веднага след тренировка.
Също така в сайта на вносителя за GlycerGrow пише:
Начин на употреба: 1-4 мерителни лъжици, разбъркани в 1 л вода, сок или спортна/електролитна напитка и приемайте през продължителен период от време – преди, след и по време на тренировка.
Докато в книжката е преди трнировка само.
казано от Конан на 03.12.09, 11:24:
Стака мисля да го почна след празниците, че нещо комбинацията от тези продукти и алкохола не вървят ръка за ръка :) Така, че ще трябва да почакате за да споделя как ми действа Hemo Rage.
gigitas видях в съседната тема части от книжката, които си снимал и малко ме узадачава какво пише там. Според книжката всико се пие преди тренировка. В моя случай обаче в Hemo Rage има креатин и се чудя няма ли да е по-добре ако Green Magnitude се приема по време на тренировката или след нея. До колкото съм запознат най-доброто време за приемане на креатинови продукти е веднага след тренировка.
Също така в сайта на вносителя за GlycerGrow пише:Начин на употреба: 1-4 мерителни лъжици, разбъркани в 1 л вода, сок или спортна/електролитна напитка и приемайте през продължителен период от време – преди, след и по време на тренировка.
Докато в книжката е преди трнировка само.
http://www.controlledlabs.com и цъкаш Stacking Info същите неща като в книжката просто са си от производителя написани. Не ти давам директен линк защото форума нещо не иска да го изкара разделя го на две.
Мнението беше редактирано от princo на 03.12.09 12:00.
Относно глицера съм чел,че трудно се разтваря има люспи и хората изпитват трудност при приема особено преди и по време на тренировка затова го приемат така http://www.youtube.com/watch?v=ql4Jhl5Q0J8 .Имаше и едно клипче с рекламното им лице Кейн които го приемаше по същия начин преди тренировка направо в устата и по време на нея не пиеше нищо само,че сега не мога да го намеря.По време на тренировката е хубаво Purple in train което се явява нещо като аналог на Purple wraath.
Мнението беше редактирано от Judo на 03.12.09 13:18.
Водата не е проблем аз и сега си пия около 5 литра вода :) Все още обаче се колебая :)
Чудя се дали от GlycerGrow могат да се очакват дълготрайни резултати или ще се получи, както при азотните бустери просто моментно напомпване?
казано от gigitas на 03.12.09, 13:23:
И да не забравиш най важното-поне 5 литра вода на ден за да има ефект.
Добре де аз примерно като се чувствам добре с по 2-3 литра вода на ден, защо трябва да пия повече? Като пия повече почвам да се наливам през 5 мин пикая и е отвратително. Дори когато пия по 3 литра вода ходя мн често до WC.
казано от princo на 03.12.09, 19:08:
Добре де аз примерно като се чувствам добре с по 2-3 литра вода на ден, защо трябва да пия повече? Като пия повече почвам да се наливам през 5 мин пикая и е отвратително. Дори когато пия по 3 литра вода ходя мн често до WC.
И производителя го препоръчва пише го навсякъде и чета из форумите,че ефекта се усилва осезаемо с по над 5 литра вода.А по колко ще пиеш ти сам си прецени.Нали знаеш,че някой продукти имат по специални изицквания за максимален ефект-някой на празен стомах,други с много въглехедрати трети с много вода.
казано от gigitas на 03.12.09, 19:14:
казано от princo на 03.12.09, 19:08:
И производителя го препоръчва пише го навсякъде и чета из форумите,че ефекта се усилва осезаемо с по над 5 литра вода.А по колко ще пиеш ти сам си прецени.Нали знаеш,че някой продукти имат по специални изицквания за максимален ефект-някой на празен стомах,други с много въглехедрати трети с много вода.
Знам какво пише на етикетите в момента ползвам Green Magnitude и White Flood, но просто не знам как да пия по около 5 литра вода, без да се подувам и ходя до WC през 15-20 мин. Проблема е че аз искам да пия по повече вода, обаче имам чувството, че не ми се отразява много добре на тялото.
E добре де аз какво да направя да я изпия вместо теб ли.Писах по темата каквото пише от производителя какво трябва,какво знам,какво правят другите,какво съм пробвал сам.А ти какво ще правиш е твой избор.Все пак се опитвам да помогна с каквото мога.
Мнението беше редактирано от Judo на 03.12.09 19:31.