Прием на аминокиселини

03.12.09
11:46

Добър ден. :)
Тренирам от вече пети месец сериозно. До сега добавки не съм взимал. Мисля да си купя някакви аминокиселини. От 1 месец ме тормози мускулна треска. Мисля, че възстановяването ми е проблем.Ако намаля кг нищо няма да усетя. Какви би трябвало да си купя, за да ми стигнат за около месец някъде, на коя фирма и има ли възможност да не са на прах?

По-скоро ти ще трябва да прецениш кое е приемливо като цена за теб. Аминокиселини се предлагат от десетки производители. Защо не искаш да бъдат на прах? Тази формулация е най-изгодна като цена и лесна за приемане. Другите варианти са таблетки и течна форма.

03.12.09
12:37

Аз защо не си вземеш един хубав протеин и мултивитамини.

03.12.09
13:35

казано от Кольо Пияндето на 03.12.09, 12:15:

По-скоро ти ще трябва да прецениш кое е приемливо като цена за теб. Аминокиселини се предлагат от десетки производители. Защо не искаш да бъдат на прах? Тази формулация е най-изгодна като цена и лесна за приемане. Другите варианти са таблетки и течна форма.

Не искам да са на прах, защото приема на ми е удобен. Постоянно да разбивам некви пудри.. На таблетки, капсули, хапове и т.н. ми е по-удобно.

казано от korpusito на 03.12.09, 12:37:

Аз защо не си вземеш един хубав протеин и мултивитамини.

Защото и толкова разбирам. Някакви предложения?

ПП Не е задължително да са аминокиселини. Просто от това, което четох останах с впечатлението, че те са за по-добро възстановяване. :)

казано от TheRunawy на 03.12.09, 13:35:

Не искам да са на прах, защото приема не ми е удобен. Постоянно да разбивам некви пудри.. На таблетки, капсули, хапове и т.н. ми е по-удобно.

Защо реши, че не можеш да ги смесиш с друга хранителна добавка? Разтворените в течност аминокиселини се усвояват малко по-бързо от тези на хапчета или капсули. Освен това в общия случай са по-изгодни като съотношение цена / количество. Е, кое ти е по-удобно - ти си знаеш най-добре.

Не е задължително да са аминокиселини. Просто от това, което четох останах с впечатлението, че те са за по-добро възстановяване.

Да, при условие, че храненето ти е на ниво.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 03.12.09 14:17.

03.12.09
14:19

казано от Кольо Пияндето на 03.12.09, 14:16:

Не искам да са на прах, защото приема не ми е удобен. Постоянно да разбивам некви пудри.. На таблетки, капсули, хапове и т.н. ми е по-удобно.

Защо реши, че не можеш да ги смесиш с друга хранителна добавка?

Реших, че не ми се разбива постоянно в мляко, вода или някакъв сок. А не, че не мога да го смеся с друга добавка.

03.12.09
15:57

Амини на хапове - най-добрите са Ultimate Nutrition 2000 - хидролизиран изолат. На пудра - Controlled labs Purple wraath. Ако решиш да пиеш протеини, те ще ти излязат по-евтини от аминокиселините.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 03.12.09 15:58.

03.12.09
16:55

казано от Стоянчо на 03.12.09, 15:57:

Амини на хапове - най-добрите са Ultimate Nutrition 2000 - хидролизиран изолат. На пудра - Controlled labs Purple wraath. Ако решиш да пиеш протеини, те ще ти излязат по-евтини от аминокиселините.

Това ме интересуваше, мерси. :)

Искам да попитам как да приемам аминокиселината Leucine Agma и глутамина olimp mega caps 1400 в тренировачните дни и в почивните дни.
Благодаря предварително!

27.11.13
14:33

казано от Ивайло Петров на 27.11.13, 14:14:

Искам да попитам как да приемам аминокиселината Leucine Agma и глутамина olimp mega caps 1400 в тренировачните дни и в почивните дни.
Благодаря предварително!

Тренировъчен ден - LeuAgma 1 доза 30мин преди тренировка и 1 доза след тренировка, а Glutamine 5 хапа след тренировка

Почивен ден - LeuAgma 1 доза на ставане, а Glutamine 5 хапа след закуската

Доста неподходящ избор на добавки.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1