Азотен буустър преди тренировка,а след???

04.12.09
02:03

Имам въпрос къч някой вещ да ме открехне,понеже това ще ми е първия буустър който смятам да вземам /Methyl Mass/,а пише,че се взима само преди тренировка, понеже смятам да го комбинирам с обилно количество протеин, хубави мултивитамини,рибено масло,а ако излезе скоро и новия Slin sane мога да включа,,,та директно на въпроса ми! За след тренировка какво е хубаво да забъркам с шейка/освен протеина разБира се :)/ Има ли смисъл от някакъв друг креатин,отделно да си купувам,или глутамин да си взема? Кое би било най-удачно и резултатно, имам ли нужда от допълнително креатин основно се чудя? А за мен: 25 год. 4 години тренировки, 84 кг. ,190 см височина-прилично изчистен,никога не употребявал човек стероиди. :)Помогнете да го озмисля моля,че има невероятни нещица в sila.bg. ;)P.S. Те ей това човече отстрани съм аз :)

Темата беше редактирана от alexandrov_84 на 04.12.09 02:05.

СБ

04.12.09
04:52

Нашият съвет за след тренировка е комбиниран шейк от протеин, въглехидрат, БЦАА и глутамин. Това ти осигурява всички необходими вещества за възстановяване.

04.12.09
07:52

Другият вариант е креатинова матрица.

BSN Cell-mass
CL Green MAG
Gaspari Size oN

AT

04.12.09
12:57

казано от alexandrov_84 на 04.12.09, 02:03:

Имам въпрос къч някой вещ да ме открехне,понеже това ще ми е първия буустър който смятам да вземам /Methyl Mass/,а пише,че се взима само преди тренировка, понеже смятам да го комбинирам с обилно количество протеин, хубави мултивитамини,рибено масло,а ако излезе скоро и новия Slin sane мога да включа,,,та директно на въпроса ми! За след тренировка какво е хубаво да забъркам с шейка/освен протеина разБира се :)/ Има ли смисъл от някакъв друг креатин,отделно да си купувам,или глутамин да си взема? Кое би било най-удачно и резултатно, имам ли нужда от допълнително креатин основно се чудя? А за мен: 25 год. 4 години тренировки, 84 кг. ,190 см височина-прилично изчистен,никога не употребявал човек стероиди. :)Помогнете да го озмисля моля,че има невероятни нещица в sila.bg. ;)P.S. Те ей това човече отстрани съм аз :)

Малко не е по темата, но кога ще пускат нов Slin sane?

04.12.09
14:25

За този продукт питай Александър Маринов.
По темата - след тренировка според мен протеинът (суроватка) е задължителен. Друго - според възможностите, може всичко от казаното по-горе.

04.12.09
14:53

казано от Finish First на 04.12.09, 07:52:

Другият вариант е креатинова матрица.

BSN Cell-mass
CL Green MAG
Gaspari Size oN

+ MHP Dark Matter в който има въглехидрат,аминокиселини,креатин и глицерол всичко на едно място :)

05.12.09
19:03

Благодаря на всички отзовали се по темата.Ще видя какво ще добавя към стакчето,само,че ще го лепвам след нова година,че като се знам по празниците.... мале,мале :)

09.12.09
23:40

Офффф... Не мога да го реша дали имам нужда от допълнителен креатин към следтренировъчния шейк, и ако да-кой вид да е,при положение,че в Methyl Mass-a има,но той нали се пие само преди тренировка?!!! Айде кажете да го реша моля,че само се тормозя!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1