23.02.05
21:28
Къде във Варна мога да си купя свестен L-Carnitine?
Горе-долу цена?
Да, има и един магазин в ФК-а! Ако не са го затворили. Има и в всяка аптека, но само на Богейм и Нутрим. Някъде видях и на Юнивърсъл, ама ще те излъжа за местото/ По-добре бегай в специализираните магазини, които ти предложихме
Провери в “Жълто”, ако не в “Синьо” ако не до 1-во районно има един магазин за дрога .... сигурен съм, 4е на тез места има какжото търсите ... аз оттам се снабдявам :lol:
В ‘’Жълто’’ в момента върви 10% промция по повод новия магазин.Сега магазина е преместен малко над ‘’Нептун’‘-след кръстовището с улица ‘’Пирин’’ от дясната страна.Даже има качен трнсперант ‘’Жълто’’ на един от новострящите се блокове.цената беше някъде около 20 лева без намалението на ‘’Нутрим’‘.Аз миналата годинаползвах от този и съм доволен.’‘Биогейм’’ нещо не го усетих :wink:
А този новият магазин ‘’Синьо’’ кеде се намира.
дрогерията до 1 РПУ също е яка :D
здравеите, и аз съм от Варна и си мисля сега да почна да чистя и да си взема Л-карнитин ама понеже не съм пил досега а изчетох тук в форума доста коментари и последно стигнах до заключението че всички са доволни от този на Нутриим или Унивърсал. та въпроса ми е има ли значение коя от двете марки ще избера (цена/качество) или няма значение