ХОРА МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ

03.12.09
22:44

Здравейте.Нов съм във форума и имам един въпрос... От няколко години имам изкривяване на гръдната кост, като че ли едната ми гърда е по-голяма от другата... това може ли да се оправи...? Който и да съм питал всеки вика не, но според мен ако се тренира се разширява гръдния кош и може би костта ще се намести :(

казано от Стояннн на 03.12.09, 22:44:

От няколко години имам изкривяване на гръдната кост

Това установено ли е от доктор, чрез съответните изследвания

04.12.09
05:50

Най-напред със сигурност трябва да се консултираш изобщо какви упражнения можеш да правиш.

04.12.09
06:13

Ама съм ходил казаха ми че ми няма нищо... а и с времето започна да поизчезва.Аз преди си ходех на фитнес, няма никакъв проблем.Едни фр-та ми казаха, че за да го видиш даже тряало много да се вгледаш.

04.12.09
06:22

Това, че едната ти гърда е по-голяма от другата е напълно нормално :) При почти всички едната изостава, дори при жените.

04.12.09
09:30

казано от Мишел Танчев на 04.12.09, 06:22:

Това, че едната ти гърда е по-голяма от другата е напълно нормално :) При почти всички едната изостава, дори при жените.

Не имах в предвид, че гръднта ми кост е искривена не че гърдата ми е по-голяма от другата.Естествено това не е пречка за фитнеса,а напротив даже ме мотивира повече. :) Мисълта ми е дали със тренировките (когато се разширява гръдният кош) ще се оправи това вече леко искривяване :)

04.12.09
10:25

Тренирай и не му обръщай внимание. Щом лекари са ти казали, че нямаш проблеми, ние само можем да гадаем дали с тренировки ще се заличи разликата.

04.12.09
13:42

Ако, се чустваш добре и не те боли костта, прави пул-оувър, много добре ще се разтегни гръдния мускул и самия гръден кош ще израстне. Също можеш да висиш на лост с широк надхват и главата ти напред за да разтегнеш максимално мускула и въобще тялото си! :)

04.12.09
14:46

ами и аз имам нещо подобно .. Лекаря ми беше казал че като малък съм имал нещо подобно на рахит защото съм роден зимата .. и било много често срещано .. с тренировките се постигал напредък .. сега вуобще не личи и незнам дали е говорил глупости ама след много време и тренировки верно не се забелязва

04.12.09
15:07

казано от ShoCkk на 04.12.09, 14:46:

ами и аз имам нещо подобно .. Лекаря ми беше казал че като малък съм имал нещо подобно на рахит защото съм роден зимата .. и било много често срещано .. с тренировките се постигал напредък .. сега вуобще не личи и незнам дали е говорил глупости ама след много време и тренировки верно не се забелязва

Прав си човече, и аз съм роден зимата и съм чувал слухове от джи-пи то че може би това е причината... ама съм решил да го скрия нацяло каквото и да става :) а иначе не ме боли...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1