20.02.05
17:07
има ли смисъл да си зимам и протеин/гейнер за след тренировка при положение че пия амино и се старая да се храня добре
20.02.05
17:10
Ако задоволяваш всичките си хранителни нужди - т.е. набавяш необходимото количество белтък ,не е нужно да си купуваш протеин като добавка.
по-здрави
20.02.05
18:29
то и аз се старая да се храня добре, ама в най-оптимистичния случай ми се връзват 100-120 грама....
20.02.05
18:39
човек не може да яде по два кил. месо эа да набави нужния протеин:))))))))
20.02.05
18:43
не е нужно само месо да ядете - примерно сирене , кашкавал , извара, яйца , кисело мляко , прясно мляко - значи пробвайте да ги вмъкнете във вашето меню и после кажете дали не може да си набавите нужния протеин от храната 8)
по-здрави
20.02.05
18:43
на мен и едно кило ще ми свърши работа ама пак трябва навсякъде с мен да мъкна раница с пържоли :D или сирене , кашкавал , извара, яйца , кисело мляко , прясно мляко ...
че кво кат пиеш амино то няма нищо общо но повечето сега който почват да тренират задалжително искат да пият понеже нали трябва кат ги питат дали взимат нещо да са похвалят иначе полвината незнай даже за кво го пие.А на теб да ти кажа ако искаш пии си протеина повсяко време и по колкото искаш той неможе да ти навреди.
24.02.05
11:16
[quote author=“crasheR”].А на теб да ти кажа ако искаш пии си протеина повсяко време и по колкото искаш той неможе да ти навреди.
:shock: Все пак съм чувал че максимално е допустимо (в изродски случаи :D ) да си набавяш най-много половината от протеина чрез “прахчета”.....
[quote author=“der_meister”][quote author=“crasheR”].А на теб да ти кажа ако искаш пии си протеина повсяко време и по колкото искаш той неможе да ти навреди.
:shock: Все пак съм чувал че максимално е допустимо (в изродски случаи :D ) да си набавяш най-много половината от протеина чрез “прахчета”.....
Прахчето е едно, храната друго. Яж стабилно, а прахчето-преди и след тренировка ти е достатъчно. То е добавка-мисля че тва почти във всяка тема е написано. Казва се добавка, защото допълва храната, а не я замества. Верно е по-лесно да си смяташ белтъка ако е на прах, но “Храната прай борбата”.
Dakata_sax -2 кила месо са около 400 грама белтък-значи трябва да си с лично тегло 180-200 кила. Не вярвам...
Успехи