23.02.05
15:52
Засега тренирам без да приемам хранителни добавки, главно само на храната наблягам. Понеже съм още на 16 и посещавам училище, понякога ми се оказва трудно да обядвам нещо качествено, а по някога даже нямам време и за обяд. Та се сетих, че продават протеинови вафли, които доколкото знам могат да заместят едно ядене. Някой има ли представа колко горе-долу е цената на една протеинова вафла и на една въглехидратна (не знам дали така се казват точно, просто съдържат повечко въглехидрати)?
ами по добре да си ядеш ако питаш мен ,вафлите са по 2-3 лева и двата вида
(поне тук в враца)
23.02.05
18:37
има на Nutrim вафли по 2.50 броиката(цената е от сайт-а им) като имаше както с по-високо съдържание на протеин,така и такава с по-високо на въглехидвати.виждал съм по магазините и на Weider но нямам представа колко струват
еми на мусаши са по 4 лева и са добри но кат ше зимаш добавки напрао си земи гейнер ако искаш и въглехидрати хем ще качиш от него :)
Не, не искам да взимам допълнителни суплементи. Както казах просто има моменти, в които в това училище направо няма нищо за ядене. :D Та да си нося две-три такива като ми се наложи да спася положението. А иначе и като цена не е толкова зле, тъй като като тръгна да взимам нещо от стола и то излиза около 3-4 лева, а качеството е едно... :cry:
Nutrim Whey вафла с 35 г суроватачен протеин 2.40лв
Нутрим вафла с комбиниран протеин към 35г беше ак + л карнитин и таурин 2.40лв
не си струват вафлите, супер скъпи са за съдържанието си. По добре дикато си на даскало пий мляко, направи си някакъв сандвич вкъщи или яж ядки, сто пъти по-изгодно ще ти излеза.
Всички вафли на Нутрим ги взимам на 2 кинта! Биват, особена като ям 5 на ден някой път когато съм на път. 5 вафли по 35 грама суроватка, а? :wink: яко мускул
на Оптимум вафлите са към 4.5 лв - въглехидратни, протеинови - цялата гама
На АВВ са към 2.7 лв - по си струват от тези на Оптимум, според мен!
Тези които сам си правя ми излизат 1 лев 8)
aeshna, здравей първо :) верно 70 гр. протеин от 2 вафли звучи супер,ама Нутрим ?!? сещаш се колко ще е белтъка.
Иначе идеята за сандвичи в чантата и 100 грама ядки е много добра-нищо срамно няма да си извадиш 2 сандвича с пълнозърнест хляб, извара/сирене + пуешка шунка. А може да мушнеш и 2 яйца в джоба. Така че с ядките, сандвичите и 1-2 яйца са гарантирани 50 грама белтък и умерен въглехидратен прием .
Упехи!
Не го отрича, все пак не взима 2 бона заплата за да пукам фафлички :lol:
и аз си нося храна, не садвичи, направо изкарвам месата и салатите и ела видш каква агитка събирам около себе си :wink:
[quote author=“aeshna”]Не го отрича, все пак не взима 2 бона заплата за да пукам фафлички :lol:
и аз си нося храна, не садвичи, направо изкарвам месата и салатите и ела видш каква агитка събирам около себе си :wink:
Аз изяждам на обяд повече отколкото всички заедно в офиса-3 пържолки с ориз и млечна салатка. :oops:
Разбирам проблема на spooky, но няма начин-най-добре е да си носи храна.
Spooky, ако някой ти се присмее че си носиш манджа-извикай го на сбирките на ББ-ТИЙМ, за да го “поразмачкаме” малко-специално и аз ще дойда, тъй като храненето ми е чувствителна тема. :evil:
Успех!
Трябва да пробвам този метод с домашно приготвените сандвичи. Не ме притеснява факта дали някой ще ми се смее :D , просто съм много бавен в готвенето, та ще трябва да стана с 30 минути по-рано да направя два сандвича. :wink: Мерси много на всички за отговорите. В крайна сметка май ще взема да се снабдя с няколко вафли за всеки случай и ще почна да си купувам повече ядки за през деня.
аз с една такава протеинова вафла щях да си счупя зъба един път, незнам какво имаше вътре. повече не на насилието.
24.02.05
18:24
амм..ако е била леко “ОТЛЕЖАЛА” :lol:
Аз си правя сандвичи за работа още вечерта, защото сутрин много се мотая. В началото направо ме мързеше, с времето обаче свикнах. Сега, след 3 месеца, съм 3 кила по-слаба в резултат, че спрях да ям боклуци. Всичко май е въпрос на навик. Успех!
15.10.07
16:30
Цени на протеиновите вафли може да намерите в ценоразписите на фирмите, представили се във форума ни.
29.12.07
11:11
на MDY има много хубав бар 3 лв 24грама протеин аз си взимам от магазина на крика на Сан Стефано до БНТ