Протеинова вафла - цена?

23.02.05
15:52

Засега тренирам без да приемам хранителни добавки, главно само на храната наблягам. Понеже съм още на 16 и посещавам училище, понякога ми се оказва трудно да обядвам нещо качествено, а по някога даже нямам време и за обяд. Та се сетих, че продават протеинови вафли, които доколкото знам могат да заместят едно ядене. Някой има ли представа колко горе-долу е цената на една протеинова вафла и на една въглехидратна (не знам дали така се казват точно, просто съдържат повечко въглехидрати)?

23.02.05
18:31

ами по добре да си ядеш ако питаш мен ,вафлите са по 2-3 лева и двата вида
(поне тук в враца)

HS

23.02.05
18:37

има на Nutrim вафли по 2.50 броиката(цената е от сайт-а им) като имаше както  с по-високо съдържание на протеин,така и такава с по-високо на въглехидвати.виждал съм по магазините и на Weider но нямам представа колко струват

23.02.05
18:50

еми на мусаши са по 4 лева и са добри но кат ше зимаш добавки напрао си земи гейнер ако искаш и въглехидрати хем ще качиш от него :)

23.02.05
22:12

Не, не искам да взимам допълнителни суплементи. Както казах просто има моменти, в които в това училище направо няма нищо за ядене.  :D Та да си нося две-три такива като ми се наложи да спася положението. А иначе и като цена не е толкова зле, тъй като като тръгна да взимам нещо от стола и то излиза около 3-4 лева, а качеството е едно...  :cry:

24.02.05
09:14

Nutrim Whey вафла с 35 г суроватачен протеин 2.40лв
Нутрим вафла с комбиниран протеин към 35г беше ак + л карнитин и таурин 2.40лв

24.02.05
13:09

не си струват вафлите, супер скъпи са за съдържанието си. По добре дикато си на даскало пий мляко, направи си някакъв сандвич вкъщи или яж ядки, сто пъти по-изгодно ще ти излеза.

24.02.05
13:46

Всички вафли на Нутрим ги взимам на 2 кинта! Биват, особена като ям 5 на ден някой път когато съм на път. 5 вафли по 35 грама суроватка, а?  :wink:  яко мускул
на Оптимум вафлите са към 4.5 лв - въглехидратни, протеинови - цялата гама
На АВВ са към 2.7 лв - по си струват от тези на Оптимум, според мен!
Тези които сам си правя ми излизат 1 лев  8)

24.02.05
14:40

aeshna, здравей първо :)  верно 70 гр. протеин от 2 вафли звучи супер,ама Нутрим ?!? сещаш се колко ще е белтъка.

Иначе идеята за сандвичи в чантата и 100 грама ядки е много добра-нищо срамно няма да си извадиш 2 сандвича с пълнозърнест хляб, извара/сирене + пуешка шунка. А може да мушнеш и 2 яйца в джоба. Така че с ядките, сандвичите и 1-2 яйца са гарантирани 50 грама белтък и умерен въглехидратен прием .

Упехи!

24.02.05
14:42

Не го отрича, все пак не взима 2 бона заплата за да пукам фафлички  :lol:
и аз си нося храна, не садвичи, направо изкарвам месата и салатите и ела видш каква агитка събирам около себе си  :wink:

24.02.05
14:50

[quote author=“aeshna”]Не го отрича, все пак не взима 2 бона заплата за да пукам фафлички  :lol:
и аз си нося храна, не садвичи, направо изкарвам месата и салатите и ела видш каква агитка събирам около себе си  :wink:

Аз изяждам на обяд повече отколкото всички заедно в офиса-3 пържолки с ориз и млечна салатка. :oops:
Разбирам проблема на spooky, но няма начин-най-добре е да си носи храна.
Spooky, ако някой ти се присмее че си носиш манджа-извикай го на сбирките на ББ-ТИЙМ, за да го “поразмачкаме” малко-специално и аз ще дойда, тъй като храненето ми е чувствителна тема. :evil:

Успех!

24.02.05
17:56

Трябва да пробвам този метод с домашно приготвените сандвичи. Не ме притеснява факта дали някой ще ми се смее  :D , просто съм много бавен в готвенето, та ще трябва да стана с 30 минути по-рано да направя два сандвича.  :wink:  Мерси много на всички за отговорите. В крайна сметка май ще взема да се снабдя с няколко вафли за всеки случай и ще почна да си купувам повече ядки за през деня.

24.02.05
18:12

аз с една такава протеинова вафла щях да си счупя зъба един път, незнам какво имаше вътре. повече не на насилието.

FI

24.02.05
18:24

[quote author=“eftimov”]аз с една такава протеинова вафла щях да си счупя зъба един път, незнам какво имаше вътре. повече не на насилието.

амм..ако е била леко “ОТЛЕЖАЛА”  :lol:

04.07.07
09:59

Аз си правя сандвичи за работа още вечерта, защото сутрин много се мотая. В началото направо ме мързеше, с времето обаче свикнах. Сега, след 3 месеца, съм 3 кила по-слаба в резултат, че спрях да ям боклуци. Всичко май е въпрос на навик. Успех!

Цени на протеиновите вафли може да намерите в ценоразписите на фирмите, представили се във форума ни.

29.12.07
11:11

на MDY има много хубав бар 3 лв  24грама протеин аз си взимам от магазина на крика на Сан Стефано до БНТ

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1