Какво ще стане ако взема BSN NO-EXPLODE НА 16 г.

Темата е заключена.

05.12.09
13:32

Какво ще стане ако взема BSN NO-EXPLODE НА 16 г.

Темата беше редактирана от BB-Team Webmaster на 06.12.09 18:35.

05.12.09
13:38

Ще стане мазало  :-) .
Сега сериозно. НОКСА е доста силен стимулант и направо удря в петите. Съветвам те, ако държиш на добавки, да си вземеш евентуално просто креатин, протеин и витамини.

05.12.09
13:41

взимам ги искам нещо по силно

Без да си споменал тренировъчен опит, предполагам, че той не е голям и прием на такъв продукт е твърде прибързано решение. Това е следвало да ти го каже и продавачът.

05.12.09
17:56

амм...за 16..е рано...1во о6те си дете и 2ро какъв тренировъ4ен опит има6?
Ако говори6 за година или 2 във залата на 16 няма смисъл!..Ако говори6 за 4-5 г. стаж е друго въпреки 4е е хубаво да поиз4ака6.Зависи и колко и как  и какво си спортувал.доколко тялото ти е било натоварвано и до колко е готово за не6то силно.
Но...според мен насо4и се към ...протеин..БЦАА...наи мн креатин

05.12.09
18:13

казано от Николаи на 05.12.09, 17:56:

амм...за 16..е рано...1во о6те си дете и 2ро какъв тренировъ4ен опит има6?
Ако говори6 за година или 2 във залата на 16 няма смисъл!..Ако говори6 за 4-5 г. стаж е друго въпреки 4е е хубаво да поиз4ака6.Зависи и колко и как  и какво си спортувал.доколко тялото ти е било натоварвано и до колко е готово за не6то силно.
Но...според мен насо4и се към ...протеин..БЦАА...наи мн креатин

Offtopic

1.Общи правила
...
1.9 Забранено е писането с латински букви (както теми така и заглавия), както и заместването на букви като “Ч”, “Ш” и др. с други означения като “4”,”6” и др… Постовете, които нарушават правилото ше бъдат модерирани, а потребителите известявани чрез Лично Съобщение.

Само на мен ли ми писна?! Във всяко едно от 256-те към днешна дата мнения на въпросния НиколаИ, в което има дума с “ш” или “ч” е това...

Мнението беше редактирано от Мартин Томов на 05.12.09 18:13.

05.12.09
20:38

казано от boksioramen на 05.12.09, 13:41:

взимам ги искам нещо по силно

Като искаш по-силно вземи си **************** за какво са ти тези хранителни добавки ?

Моля без такива съвети.
emzo

Мнението беше редактирано от emzo на 05.12.09 20:40.

05.12.09
21:09

Вземи си и не се безпокой. Ако не ти хареса как се чувстваш повече няма да си вземаш докато не станеш на 20 примерно. Такива съвети “Още си малък” сосбено за такива неща, които са нехормонални хранителни добавки, са безпочвени и бих се зарадвал ако някой даде обяснение, подкрепено с факти защо аджеба не трябва да се вземат. 
Например: Анаболни стероиди не трябва да се вземат от подрастващи, защото предизвикват преждевременно калциране на епифизите на тръбестите кости и предизвикват спиране на растежа, защото влияят негативно на развиващите се полови жлези и хормоналния баланс........ и много други. Това е само пример.
Като бях на 15 години и тепърва стъпвах в зала(един апартамент с две стаи с избити стени между тях, за да стане по-широко и едно огледало от тоалетка за гримиране на жените) и правех гърди с 35 кг, когато се опитвах да правя след избутването с щанга и дъмбели за рамо упражнението флайс за задно рамо, един “батко”, който беше тогавашния гуру там-с 38 см ръка, 80 кг макс и избутващ 85 - 90 на лежанка макс, тогава дойде и ме направи за смях пред 15 човека, защото не съм имал достатъчно маса за да правя оформящо упражнение за рамото и ми било още рано за това. Трябвало да оставя дъмбелите докато не натрупам повече стаж и маса и тогава да оформям. По това време бях вече прочел книга за културизъм и бях наясно какво правя, но с 50 кг лично тегло нямах мускулната маса да отстоявам решенията си още повече след като “гуруто” го казваше. Това беше голяма глупост.
Така че прочети тук-там(книги не форуми) и ОПИТВАЙ САМ как се чувстваш и как ти понася дадено нещо било то тренировка или препарат.

05.12.09
21:13

казано от nomad232 на 05.12.09, 21:09:

Вземи си и не се безпокой. Ако не ти хареса как се чувстваш повече няма да си вземаш докато не станеш на 20 примерно. Такива съвети “Още си малък” сосбено за такива неща, които са нехормонални хранителни добавки, са безпочвени и бих се зарадвал ако някой даде обяснение, подкрепено с факти защо аджеба не трябва да се вземат. 
Например: Анаболни стероиди не трябва да се вземат от подрастващи, защото предизвикват преждевременно калциране на епифизите на тръбестите кости и предизвикват спиране на растежа, защото влияят негативно на развиващите се полови жлези и хормоналния баланс........ и много други. Това е само пример.
Като бях на 15 години и тепърва стъпвах в зала(един апартамент с две стаи с избити стени между тях, за да стане по-широко и едно огледало от тоалетка за гримиране на жените) и правех гърди с 35 кг, когато се опитвах да правя след избутването с щанга и дъмбели за рамо упражнението флайс за задно рамо, един “батко”, който беше тогавашния гуру там-с 38 см ръка, 80 кг макс и избутващ 85 - 90 на лежанка макс, тогава дойде и ме направи за смях пред 15 човека, защото не съм имал достатъчно маса за да правя оформящо упражнение за рамото и ми било още рано за това. Трябвало да оставя дъмбелите докато не натрупам повече стаж и маса и тогава да оформям. По това време бях вече прочел книга за културизъм и бях наясно какво правя, но с 50 кг лично тегло нямах мускулната маса да отстоявам решенията си още повече след като “гуруто” го казваше. Това беше голяма глупост.
Така че прочети тук-там(книги не форуми) и ОПИТВАЙ САМ как се чувстваш и как ти понася дадено нещо било то тренировка или препарат.

x2 а най-добре, ако не искаш директно да си купиш цяла кутия и да решиш, че не ти се отразава добре. Просто си вземи няколко мостри и виж как ще ти се отразява.

05.12.09
22:49

ако може някой да каже защо не трябва да се взима N.O. Xplode на 16г и други хардкор добавки т.е. какви ще са евентуалните последствия след използването му на такава възраст

казано от ilian27 на 05.12.09, 22:49:

ако може някой да каже защо не трябва да се взима N.O. Xplode на 16г и други хардкор добавки т.е. какви ще са евентуалните последствия след използването му на такава възраст

на 16- NOX MOX и тн, на 18 дека,метан,стромба и тн,на 22 уран 235

06.12.09
09:08

Осъзнай се, какъв NO, какъв expolde на 16 години?! Бягай да си купиш витамини и яж твърда храна! Ако ще да си с 5 години стжа в залата, тази добавка не ти трябва, защото организма ти има достатъчен потенциал за развитие и без подоба добавка. Ще те удари не в петите, а в сърцето и следващият ти пост ще бъде от рода на “помощ, пулса ми е 150”...

06.12.09
09:35

казано от nomad232 на 05.12.09, 21:09:

От доста време не бях чел по голяма глупост. Така какъв е проблема от приема на експлоуд ли ? Ами не здравословен, наливането с такива изкуствени подобрители и всякакви съставки е далеч от нуждите на един тийн, който в днешно време мисли само как да направи повече мускули /странно защо/, но не и да си вдигне интелектуалното ниво. Гледате на тези добавки само от едната им страна, в тези формули няма нищо което да се доближава до естественото развитие на организма. Странно ми е дори защо изобщо го коментираме.... Та то е очевадно.

06.12.09
09:52

Абе tony, ти май не разбираш какво означава да дадеш доказателство за тезата си. Казвам доказателство не лични размисли и страсти. Азотния оксид се образува и метаболизира в телцето ти и сега докато четеш поста ми, так че в него няма нищо “изкуствено”, бе пич.
Знеш ли какво? Кой знае с какво се занимаваш и драскаш само тъпи глупости от рода на “От доста време не бях чел по-голяма глупост”. Имам новина за тебе, смотан -  трябва да разбираш това дето четеш, не само да четеш, майнино.

06.12.09
10:41

казано от IronFreak на 05.12.09, 23:23:

казано от ilian27 на 05.12.09, 22:49:

на 16- NOX MOX и тн, на 18 дека,метан,стромба и тн,на 22 уран 235

насълзих се :red:

06.12.09
11:15

Извинявам се за острото ми изказване по-горе. Преди, когато започвах да тренирам и поисках да си купя протеин естествено поисках от майка ми пари, а тя отиде при лекар да го пита дали е безопасно за мен да вземам протеини. Той и каза, че това е опасно за мен, защото съм малък и щяло да спре растежа ми. За съжаление това е мнението и днес на множество от лекарите. Имайки впредвид този факт не мога да искам научни доказателства или поне логично обосновани такива от форумни момчета.
Няма смисъл. Аз се отказвам. Край. Чао.  :sick:  :smirk:  :down:

Мнението беше редактирано от nomad232 на 06.12.09 11:16.

06.12.09
14:25

nomad232 ти  на колко си години? Гледам само глупости пишеш във форума?

06.12.09
16:05

На 102 съм. А ти само се опитваш да пробутваш продуктите си навсякъде и да повтряш заучени фрази. Айде пътувай.

Мнението беше редактирано от nomad232 на 06.12.09 16:17.

06.12.09
16:36

Няма ли кой да удари ключа ?

06.12.09
17:10

Поне от моя страна аз удрям ключа. Не е хубаво само да се обиждаме по форумите. Така и тук всеки може да говори и казва какво ли не. Не е ли да се сбием наистина или да се помирим пак наистина, не става. Всеки може да спори с всеки, без да става от стола си вкъщи и без да си променя мнението, независимо какви доказателства му се представят. Всеки мисли и осмисля нещата различно и слава на Господ, че е така. Повече няма да давам мнение. Нека хора като kao и други пишат каквото си искат. То си е тяхно право. Само да не се обиждаме, моля. Това е.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1