Въпрос относно избора на аминокиселини.

05.12.09
15:36

Здравейте.

Интересува ме кой от двата вида да взема, а те са следните:

silabg.com/bg/product/detail/cid/12/id/126/na/OPTIMUM NUTRITION - SUPERIOR AMINO 2222 mg. - 325tbs.

silabg.com/bg/product/detail/cid/12/id/78/na/OPTIMUM NUTRITION - BCAA 1000mg MEGA SIZE NEW - 400 caps

Ще Ви помоля в отговорите си да се обосновете.

Благодаря за всичко.

05.12.09
16:19

Добра марка си избрал, за мен това е най-доброто. Аз лично съм за BCAA, защото именно аланина е най-важното вещество за поддържане необходимото ниво на гликозата, левцинът стимулира активирането на растежния хормон и инсулина и по този начин внася анаболни хормони в хормоналната система. Изграждаш мускулна маса, изчистваш мазнините и мускулите се възстановяват...знаеш, че BCAA спомага най-вече за образуването на протеин. :)
Пак казвам - лично мнение. Всичко зависи от това какво искаш да постигнеш, хранене и т.н.

06.12.09
10:06

Вероятно няма да съм динствения, който ще ти препоръча да си вземеш прахообразни аминокиселини. Препоръчваният от много хора прием е по около 20-30 гр. дневно, което на хапчета ще ти излезе доста по-скъпо, да не говорим колко хапчета ще трябва да изпиеш. Виж примерно аминото на primaforce или now. Вкусът е доста неприятен, но ще го пооправиш с малко степ, isostar или нещо подобно. Ако финансите не са ти проблем - Purple Wraath, вкусът ще е значително по-добър.

07.12.09
14:23

Явно за момента ще взема BCAA. Харесва ми самата им идея в описанието.

По натам може да пробвам и прахообразните.

07.12.09
15:15

казано от xaxo_xixi на 07.12.09, 14:23:

Надявам се знаеш, че ти трябват около 20-30 гр на ден БЦАА, за да усетиш ефекта от тях. С тези капсулки и хапченца си е мега набутвация.

07.12.09
19:57

20-30 грама чувам за първи път, но сигурно е така. Все пак ще пия по колкото мога.

Мнението беше редактирано от xaxo_xixi на 07.12.09 20:00.

08.12.09
09:14

silabg.com/bg/3984-PRIMAFORCE-BCAA-POWDER-500-grams.html

08.12.09
09:40

казано от Aleksandar Marinov на 07.12.09, 15:15:

казано от xaxo_xixi на 07.12.09, 14:23:

Надявам се знаеш, че ти трябват около 20-30 гр на ден БЦАА, за да усетиш ефекта от тях. С тези капсулки и хапченца си е мега набутвация.

А не му ли трябва и 4:1:1?!

@xaxo_xixi - Влез в Сила.бг и там погледни Scivation X-tend или Primaforce BCAA - на прах. Ако търсиш комплексни амини - CL Purple Wraath или на таблетки - Ultimate Nutrition 2000 (хидролизиран изолат).

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 08.12.09 09:40.

ГН

08.12.09
11:52

Всъщност, трябва му много да си следи техниката, че я обръкал, я се невидяли и аминокиселини и всичко!

05.01.10
10:29

здравейте,
.....-и ЧНГ
  аз от доста време ползвам AMINO 1500 , на NOW.  Дъвчащи са. Харесват ми . Вършат си работата! Доволен съм. Някой ползвал ли ги е? Нека сподели своето мнение! Също за тях интересно е че Ги няма в официалния сайт на NOW NUTRITION, разбрах от едно момче че щели да ги спират-нещо не се харесвали ли?...-незнам! данеби да има нещо ?!?!?, дайте идея?

05.01.10
16:28

казано от Георги Николаев на 08.12.09, 11:52:

Всъщност, трябва му много да си следи техниката, че я обръкал, я се невидяли и аминокиселини и всичко!

о, мишленце...не съм видял, че си излязал от дупчицата си (наречена дневник) ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1