Търся фитнес зала около Руски паметник

30.11.09
22:28

Търся фитнес зала около Руски паметник, живея до хотел Родина.

Начинаещ, интересувам се от мясро, където могат да изготвят добра тренировъчна програма и подходящ хранителен режим.
Не търся най-скъпото място, но не съм и съвсем ограничен откъм финанси. Търся място с добро съотношение на цена спрямо качество.
Ще съм благодарен на всеки който може да бъде полезен със съвет!

MI

06.12.09
21:06

Здрасти, ами бих ти препоръчал фитнес център Зевс. Намира се посока Бъкстон на няколко спирки с трамвая от Руски паметник. Ако ти е удобно ми кажи да потърся телефона и по-точен адрес. Аз съм ходил там, залата е нова, екипа е супер и не е скъпо ако искаш интструктор.

06.12.09
22:39

Човека пита за Руски паметник, ти го пращаш на 6 километра в Бъкстон?!? В някаква квартална зала след като минава покрай Славия-Спортес?!? И по-далече от Дъ Джим?!?
Зад х-л.Родина има една зала Спортна София до стадиончето. Относително нова е и е поносима като условия и цени.
В самия х-л.Родина има зала - преди беше доста западнала, но може да са я обновили.

MI

07.12.09
05:39

казано от mitaka101 на 06.12.09, 22:39:

Човека пита за Руски паметник, ти го пращаш на 6 километра в Бъкстон?!? В някаква квартална зала след като минава покрай Славия-Спортес?!? И по-далече от Дъ Джим?!?
Зад х-л.Родина има една зала Спортна София до стадиончето. Относително нова е и е поносима като условия и цени.
В самия х-л.Родина има зала - преди беше доста западнала, но може да са я обновили.

По-спокойно ;) Казвам това,което знам, защото никой не беше отговорил на човека. А и ако Зевс е квартална зала....то тези които изброи са “поносими” както самия ти каза. Форума е затова да си помагаме, кой с каквото може! ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1