21.02.05
22:16
абе ръцете ми са ужас да ви попитам значи програмата ми е 1ден-гърди,малко крека щото са ми горе долу добре ,2ден-рамо,трапец 3ден-почивка 4 ден-гръб,предмишница 5 ден-бицепс,трицепс и събота и неделя почивка и ръцете ми ще ги скъсам ше ги претренирвам абе нз мн са зле тез ръце и затва и неделя в нас ша си напрая за 30-40 мин 1 тренировка -бицепс и предмишница /бицепс по пронцип прая 3-4 упражнения по 4 серии по8-12 повторения така е и при трицепса/тренирам от 1 месец 170 57 кила зимам креатин,глутамин,геинер какво ще ме посъветвате /притеснвам се шото лятото ша ма е срам напрао да сложа къс ръкав :( дори и да не са орефелени искам ги малко по големи :(/
Намали упражненията!!!!! “/бицепс по пронцип прая 3-4 упражнения по 4 серии по8-12 повторения така е и при трицепса/тренирам от 1 месец/” Просто нямам думи...пък и вече с добавки..вай-вай-вай :twisted: :twisted:
22.02.05
10:35
Mnogo malko vreme trenira6 batka !!! Apuk i s teq dobavki .... rano ti e o6te !!! Pri mene za 3 meseca i malko ka4ix 8 sm na rucete kato praex samo po 3-4 uprajneniq za biceps MAX !!! Spored mene mnogo sa vajni super seriite !!! AMa trenirai o6te 2 mesecai trqbva da ima nqkakav efekt !!! EEE zavisi i kakvi uprajneniq prai6 :roll:
22.02.05
11:22
ами мисля да ги претренирвам щото искам за 3 месеца да кача почти чисти 5 см ами правя концентрирано/4 серии по 8-12 повторения , бицепсово згъване с щанга/4 серии по 8 повторения/,сгъване с дъмбели от стоеж/4 сериии по 8-12 повторения/,и нз как са казва последнуто дет си слагам ръката на една наклонена плоскост и съм седнал и пак сгъжам с дъмбел /4 серии по 10 повторения/ тва ми е за бицепса мн са притеснявам за тез ръце слаби са пък и тряя наблегам и на предмишницата
22.02.05
12:59
Здравей, Ами да ти кажа доста си натоварваш бицепса ( за който си дал как го тренираш ) със тези упражнения го претоварваш. Пробвай така :
1.Бицепсово сгъване с щанга 3 серии по 8 повторения
2. Скотово сгъване с щанга (дъмбел)(Сгъване със лост или дъмбели на скотова дъска ( тази наклоената дъска 3 серии по 8 повторения :) )
3.Концентрично сгъване с дъмбел 3 серии по 8 повторения
Ако случайно незнаеш някое упражнение как се прави влез тука http://bb-team.org/exercise/. Ами това е.
22.02.05
14:04
знам ги тез упражнения ама аз искам да го скъсам тоз бицепс и предмишницата мн за зле чесну а как ше е по голям ефекта за 3 месеца да го претоварвам или да прая така както по нагоре ми написа 3-те упражнения ? и 1 или 2 пъти ж седмица да го тренирам?
Вервай ми, ако го претоварваш (демек както ти се изразяваш “да го скъсаш”) възможно е наистина да го скъсаш и да си аут за няколко месеца с контузия, пък с претрениране не се расте повече, даже напротив - може да се смалиш сериозно! Толкоз нищичко ли не си попил досега като информация?????
22.02.05
19:32
значи да си прая 4 упражнения с 3 серии по 8-12 повторения така няя ги претоваря стаа нали
3-4 упражнениа по 4 серии тва е много щом иска маса на ръцете с по малко серии някуде 7 до 9 макс и повторения с по тежки тежести някуде 7-8 повторения
Каква е тази простотия немога да разбера :!: :?:
Организма ти още не е привикнал към този спорт и не е започнал да се изтощава и да измучи това, което има в тебе, а си почнал да се гъкаш със маса неща. Е това е ГЛУПОСТ !!! ЯЖ ЯЖ ЯЖ храна и пак храна.... направи 3-4 месеца поне пък щом искаш тогава взимай !!!
22.02.05
19:51
wolf_ не те разбирам какво 7-9максимум ? прая 4 упражнения с по 8-10 повторения не е ли добре за маса с макцимумам колкото мога да дигна?
22.02.05
19:53
Ами човек тези упражнения които съм ти написал са напълно достатъчни според мене. За да разбереш дали си тренирал бицепса добре не е нужно сед тренировка да не можеш да си мръднеш ръката. Просто тренирай така. Даже споре мене със твойте 1 месец опит по- добре е със друга програма не със сплитове. Още тялото ти не е свикнало на това натоварване. може да имаш просперитет със тази програма и тези добавки които взимаш, ама ако ги отложиш за след примерно два месеца прогреса ти ще е по- добър и сам ще се увериш. Неможе за три месеца да постигнеш това което искаш ( а според мен това е да имаш тяло като на примерно Брат Пит или там някоя кино звезда, да не говорим ако е и нещо повече ) не искам да те обезкоражавам, но е така по- добре сега да ти се каже отколкото да тренираш и да си мислиш някакви други работи :) . Това е от мене. Не казвам, че съм много компетентен и аз сега се уча прсто си изказвам личното мнение :) ! хадйе успех и вземи препоръките насериозно ( все пак няка и някой със повече опит да се изкаже ). Това е .
Да бе, това си е световен проблем ;)
Един съвет - зарежи ръцете и понатрупай малко обща маса по някоя базова програма. Тепърва почваш да тренираш - не може да имаш изоставащи групи при това положение (или по - скоро всички са ти изоставащи :)). Дали някой мускул изостава, това се вижда като понатрупаш достатъчно маса. Като качиш 10 кила, ще имаш 5 - 6 сантиметра отгоре на ръцете ;) Да претрупваш бицепса с тренировки на това ниво, на което си в момента е безсмислено - ефекта ще е отрицателен.
И аз това се опитвах да кажа, ама човека държи да си претренира (т.е. да не му пораснат ръцете, а да ги контузи).
23.02.05
11:28
uCKaM_XybaBo_Tq|o хората които ти го казват наистина разбират от това слушаи ги и няма да збаркаш!Аз това правя :lol:
Ей,побърка се стия ръце,бе човек :x Не виждам при 57кг колко искаш да стане тая ръка,50см ли.Качи достатъчно маса за да ти се налеят и ръцете.Намали тренировката за тъх до 1път седмично не повече от 2-3упражнения 2базови и едно оформящо.Не се вманячавай,щото може и да не претренираш,ама сигурно ще си докараш някоя контузия
И аз имам 1 въпрос свързан с ръцете. Тренирам бицепс средно 1 път седмично (максимум 2 пъти), но освен това тренирам и 2 пъти седмично кандска борба. Горе долу качвам сила, но бицепса не расте от известно време. Претенирам ли? Правя 3х8 концентрирано, 2х6-8 чукчета и 3х(колко ми е останала сила) набирания. :?:
Ей приятел аз тренирам от 1 година и половина и като започнах бях 47кг ръката ми беше 27 см.Сега сам 65 кг и ръката ми е 37 см релефна.Значи искам да ти кажа че отначалото първите 4 месеца растях като побъркан ти казвам и за бицепс правех 3 упражнения и мах 8 серии защото когато претренираш един мускул той вместо да расте се топи това е защото ти унищожаваш мускулни клетки и по този начин пречиш на възтановяването а мускулат расте при почивка и възтановяване,така че ако искаш да ти пораснат ръцете до лятото тоес за 3-4 месеца с 4 см ми кажи и ще ти обясня добре как да ги тренираш
:)
Моля, пишете на Кирилица! системните нарушения на правилата на форума ще бъдат санкционирани!
Модерирано от Eclipse