05.12.09
18:04
...
Темата беше редактирана от Вдъхновение на 19.12.10 17:54.
Здравей, Вдъхновение :)
Честито дневниче!
А ще ни кажеш ли каква е целта ти (мерки, кг?) или просто искаш да си се храниш здравословно? :)
Каквато и да е- ти желая успех :)
05.12.09
19:55
.
Мнението беше редактирано от Вдъхновение на 19.12.10 17:55.
казано от Вдъхновение на 05.12.09, 18:04:
Ще въвеждам постепенно промените, защото ако опитам наведнъж, няма да успея. Още не съм започнала да се движа, но това ще се промени от понеделник. В началото 5 дни в седмицата ще тичам навън или ще се упражнявам на кростренажора - зависи за какво имам време, и ще правя упражнения вкъщи. Имам гирички от по 3 кг - набелязала съм си упражнения с тях, а също и друи най-различни за всяка част от тялото. Това е нещо ново за мен и при всички положения ще ми се отрази добре. По-нататък ще помисля за това, да тръгна сериозно на фитнес.
Здравей и от мен! Хубаво е, че осъзнаваш, че промените в храненето ти трябва да станат постепенно, тъй като рязкото ограничаване най-вероятно би било стрес за организма ти! Пожелавам ти успех и постоянство! :) Тук всички са много отзивчиви и вярвам ще получиш добри съвети и препоръки, стига наистина да си сериозна! :)
07.12.09
11:55
Привет и честит дневник!Бавно,но сигурно ще постигнеш целите си,а когато ти е трудно всички ние ще сме тук да помагаме с трудните въпроси,които тормозят главицата ти.Успех !
казано от Вдъхновение на 05.12.09, 19:55:
Благодаря ти, Barbie! :)
Целта ми е да се грижа за тялото си на първо място. След това - да поотслабна с няколко кг. Всъщност сега съм 52, най-малко на тази височина съм била 50 и пак имах за сваляне, така че, предполагам, на 47-8 ще изглеждам супер. Искам по-стегнато тяло, да съм по-издръжлива, по-атлетична. И това е първата ми стъпчица. :)
Здрасти от мен и yспех с дневника.
Стана ми интересно(от няколко дневника,а и от предавания по телевизията), и вече не мога да се сдържа и да не попитам, това да си 47-48кг в БГ някаква мода ли е? Не е ли по добре стегнато и тренирано тяло, отколкото клошави и отпyснато?
На твоята височина ми се стрyва че 48кг ще са много малко.
07.12.09
17:47
.
10.12.09
09:42
.