Слабост

07.12.09
03:04

Здравейте, на 24 години съм, тежа 55 кг и съм висок 1.83. Кой ще е най ефективния начин за надебеляване? Още от малак съм много слаб, напоследък се опитвам да ходя на фитнес обаче май няма много резултат щото като отида един път и после имам мускулна треска по цяла седмица. Също тичам от време на време и това май ми е по полезно щото после сам доста изморен и май хапвам по повече. Ям горе долу по 3 пъти на ден. Яденето ми е голям проблем щото никога не ми се яде ама никога.. и даже когато огладнея като си направа яденето и само като го помириша и ми се отяжда. Също ям много бавно по 40 мин минимум. Във фитнеса дигам супер малко. Невзимам никакви добавки и неразбирам много от видове храни добавки и такива работи. Искам да надебелея ама нещо не ми се отдава кажете кво да права ядене ли фитнес ли какво ми трябва, какво ще е най добре за мен, как най бързо ще кача поне някое кило????

Темата беше редактирана от rampagebg1 на 07.12.09 03:22.

Започваш да тренираш и с времето мускулните трески ще отшумяват по бързо. Направи си програма за начинаещ.
Колкото  и да ти е неприятно ще трябва да се храниш 5-7 пъти и то с качествена храна.
Спри да бягаш, забрави за добавките на този етап и малко по малко ще започнеш да качваш килограми.

Трябва да се превърнеш в лакомник.5-7 хранения на ден,на често по много.Няма какво да се моткаш 40мин на ядене,натъпкваш се като свиня и лягаш да пъшкаш на дивана :)

07.12.09
12:58

Братле,ти май си злояд,т.е ако можеше без да ядеш нямаше изобщо да ядеш.Недей така,наблягай на храната не на сл.светлина :snake:  :) .

Мнението беше редактирано от Претренирвам на 07.12.09 13:00.

07.12.09
13:15

Абе защо да забрави за добавките в момента ? Както казва човека е злояд, 1 гейнер ще му дойде перфектно за 2-3 храненета - за 1 минута го изпива и е готов.

07.12.09
13:41

Защото имунната система може да не е защитена поради липса на храна, и може да не му понася, и да стани някой инцидент! Пък и много, много не съм фен на гейнерите, не вършят такава работа закаквато сме ги купили! :)

07.12.09
14:04

Аре стига с тези филми.... Може наистина да не му понесе някой протеин, но пък тежки инциденти....... Той е 183 висок 50 кила - тотален ектоморф скелет... Направо може и в гейнера да сипва още захар  :lol: (майтап)

Мнението беше редактирано от Мирослав на 07.12.09 14:05.

За начало се ориентирай към проста програма включваща няколко основни базови движения които натоварват цялото тяло и качват силата.
Целта е да ограничиш времето за натоварване и да подобриш възстановявянето.Не почвай на сляпо  програми включващи много упражнения или изискващи твърде чести тренировки.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1