Проектиране,доставка и монтаж на геотерманлни,хидротермални и чилър термопомпи.Сътрудник в LR Health and beauty systems.И май за напред ще се занимавам само с второто.Доставя ми огромно удоволствие.
казано от fe2_vanio на 07.12.09, 11:21:
Проектиране,доставка и монтаж на геотерманлни,хидротермални и чилър термопомпи.Сътрудник в LR Health and beauty systems.И май за напред ще се занимавам само с второто.Доставя ми огромно удоволствие.
Сестра ми е дистрибутор на LR сравнително от скоро и много ми харесват повечето от продуктите им.
Пък и си купувам евтино парфюмите(и не само) и аз съм на далавера. :)
07.12.09
18:57
Давам железо! :lol:
Имам Рекламно студио (не агенция). Занимаваме се с ограничен кръг бг клиенти и няколко чуждестранни такива. Често се е случвало да правим неща за БГ пазара пристигнали отвън:).
Помагам и на нашите, когато има време и възможност.
Сравнително от скоро започнах отново да ходя на фитнес (4 месеца), но съм пропуснал от 5.08.2009 точно 2 тренировки. Обикновено след 7-8 ходя в залата.
Парите за сега стигат и не са проблем. Още повече, че част от бизнеса на нашите е една механичка (бургазлиите сигурно са я чували - Балканска Среща - бившето бистро Чарли), в която често се храня отбрано:), но и трудно се издържа на изкушенията на сръбската скара:).
Мнението беше редактирано от velislavs на 07.12.09 19:53.
Само като прочета ,,строителство’’ и ми става лошо и изпадам в катаболен прецес :)
а дават ли ви заплатите ,аз работя като охрана и от 3 месеца стана вече не са давали заплати ужас някаф
казано от Ivan. на 09.12.09, 11:30:
а дават ли ви заплатите ,аз работя като охрана и от 3 месеца стана вече не са давали заплати ужас някаф
Към коя фирма си? Аз съм към СОТ 161 и заплатите ги дават винаги на точната дата.
казано от Ivan. на 09.12.09, 11:30:
И за чий ..... работиш? ;)
Аз също се водя нещо като сисадмин, но в повечето случаи се занимавам и с help desk и с други странични задачи. От първи почнах нова работа и засега е добре.
не съм към сот , в хотел съм охрана @Петко е криза няма къде другаде да се отиде така поне ще имам да взимам
казано от fe2_vanio на 08.12.09, 20:57:
Само като прочета ,,строителство’’ и ми става лошо и изпадам в катаболен прецес :)
За катаболния процес съм съгласен с две ръце.И на мен изобщо не ми се работи тази работа-шест дни в седмицата се занимаваш с ебати идиотите,но засега няма друга.Или по-точно има,но парите са наполовина.Иначе съм завършил PR.
казано от junkhead на 09.12.09, 15:54:
казано от fe2_vanio на 08.12.09, 20:57:
За катаболния процес съм съгласен с две ръце.И на мен изобщо не ми се работи тази работа-шест дни в седмицата се занимаваш с ебати идиотите,но засега няма друга.Или по-точно има,но парите са наполовина.Иначе съм завършил PR.
доста обнадеждаващо - PR