22.02.05
21:54
Темата е модерирана от Mr_Muskul
Да ви питам нещо.От соев протеин случвао ли ви се е да имате газове?И с какво го комибнирате ако го ползвате
Моля пишете на кирилица. Темата беше преведена.
Mr_Muskul
ае ко ше го комбинираш напрао си земай суроватъчен на нутрим по ефтин да ти е и тва е ко ше пиеш тоз боклук... на коя фирма е ?? ЖК ли :)
23.02.05
21:01
днес си купих ПРО ГОЛД 90 на Нутрим..ще видя от другата седмица дали е хубав! Взех го за 8,50 лв. 400 гр. :P
24.02.05
10:03
тоя соевия май само става ей така за разнообразие един път в годината да го пиеш за месец...
24.02.05
23:17
Абе, протеина си е готин, има вкус на говна и изглежда по-лошо дори от тях - какво може повече човек да иска. Аз такъв пия :).
А за въпроса-пърдя като кон и пръднята ми яко вони(това не е ебавка обаче не съм сигурен дали миризмата идва от протеина или нещо друго, което ям). Аз лично го смесвам със глюкоза(така и така ги пия и двете след тренировка по не се убива донякъде гадния вкус на соята).
24.02.05
23:21
аз пък от МЕГА МАСС 2100 на БиоГейм мм...якоооо ти казвам като го приема 10-20 мин..след тваа лолл човек да няма на близо :lol:
25.02.05
00:39
[quote author=“Jolly Roger”]Абе, протеина си е готин, има вкус на говна и изглежда по-лошо дори от тях - какво може повече човек да иска. Аз такъв пия :).
А за въпроса-пърдя като кон и пръднята ми яко вони(това не е ебавка обаче не съм сигурен дали миризмата идва от протеина или нещо друго, което ям). Аз лично го смесвам със глюкоза(така и така ги пия и двете след тренировка по не се убива донякъде гадния вкус на соята).
ХаХАхАХАХАХахХАхахахХАХхаха :) :) :) :lol: :lol: :lol:
Соевият протеин е по-бавно и трудно усвоим, затова се получават газове, а при по-големи количества може и цял ден в тоалетната да прекарате;) Обаче гледам някой го пиете след тренировка, от което няма смисъл, соевият протеин е по-скоро вечерен протеин и се пие преди лягане точно заради бавната му усваяемост, веднага след тренировка трябва нещо, което бързо да се разгради и да нахрани мускулите като суроватката
26.02.05
21:38
В тази насока да те попитам аз като пия соев протеин, който като се разгражда по-бавно от организма усвоявам ли го целия(имам предвид като пия по по-големи количества като 80-100грама) или това, което не се разгражда за няколко часа се изхвърля (изсира )? Питам, защото има много гаден вкус(който се ликвидира много тругно дори с подсладители ) и си пия наведнъж дозата.
И другото, което искам да попитам е за колко часа горе долу се разграждат протеините(суриватката, соята и яйчния)?
01.03.05
00:19
сурватъчния мисля че до 30 мин. за другите незнам :?
Хахаха:) Бях чел как навремето Арнолд изкрънкал Уидер за повече пари за протеин и после съквартирантите му едва не го изгонили от стаята ,защото изпускал нон стоп газове вечер:) Бях взимал соев изолат преди 6-7 години-няма особен ефект ,а най-лошото е че направо ми се повдигаше след 10-тя ден от вкуса му:)С какво ли не го приемах и накрая не издържах и се отказах-фю:) Иначе е евтин и предполагам ,че ако не се използва като основен източник на белтъчини ,а като допланение/30г/на ден ще има някакъв смисъл
Превод.
Mr_Muskul
03.03.05
13:47
а най-лошото е че направо ми се повдигаше след 10-тя ден от вкуса му :)
Аматъор :D . Аз го пия вече месец и половина и още съм жив :) . А и е истина, че го пия това лайно, защото е евтино :( .
03.03.05
15:17
Mалко маи се отклонявам от темата обаче да питам за про голд на нутрим кога е добре да се пие и по колко през деня??? :D
12.10.09
21:04
Имам въпрос относно соевият протеин качва ли се маса с него ?
14.12.11
09:59
Специално се регистрирах за да напиша коментар. Личното ми мнение е, че ако си мислиш, че Нутрим или Биогейм качествени - просто не коментирай.... пил съм им нещата и са много зле. Соевият протеин е един от НАЙ-БЪРЗО УСВОИМИТЕ протеини и не е подходящ за вечер ;) Съдържа достатъчно аминокиселини и най-вече БЦАА и незнам защо всички го плюят, защото е евтин и не трябва да давате по 100лв за суроватка?
Четох много мнения за соевия протеин и повечето ми се струват измишльотини... При положение, че като качество е втори сред протеините. Първия е суроватката, соята, казеина и яйчния, не виждам логика да се говори, че не действа и не се усвоява и т.н....
Всъщност по-правилно е да прецениш за какво пиеш протеин - ако пиеш за показчване на маса, по-добре пробвай с мас гейнър. Ако е за възстановяване мисля, че и соевия ще свърши работа. Аз го комбинирам със захар за да го пия и мляко. Става приемливо ;)
За сведения има овкусени соеви около 50лв е цената за 2кг. ;)
казано от Теодор Славов на 14.12.11, 09:59:
Специално се регистрирах за да напиша коментар. Личното ми мнение е, че ако си мислиш, че Нутрим или Биогейм качествени - просто не коментирай.... пил съм им нещата и са много зле. Соевият протеин е един от НАЙ-БЪРЗО УСВОИМИТЕ протеини и не е подходящ за вечер ;) Съдържа достатъчно аминокиселини и най-вече БЦАА и незнам защо всички го плюят, защото е евтин и не трябва да давате по 100лв за суроватка?
Четох много мнения за соевия протеин и повечето ми се струват измишльотини... При положение, че като качество е втори сред протеините. Първия е суроватката, соята, казеина и яйчния, не виждам логика да се говори, че не действа и не се усвоява и т.н....
Всъщност по-правилно е да прецениш за какво пиеш протеин - ако пиеш за показчване на маса, по-добре пробвай с мас гейнър. Ако е за възстановяване мисля, че и соевия ще свърши работа. Аз го комбинирам със захар за да го пия и мляко. Става приемливо ;)
За сведения има овкусени соеви около 50лв е цената за 2кг. ;)
Първо преди човек да се хаби да напише толкова глупости наведнъж е добре да погледне от кога е темата и дали изобщо има смисъл да пише. Второ непълен аминокиселинен профил да ти говори нещо, а отвратителен вкус, а фитоестрогени, никаква инстантност и т.н.? Това сравнение, което си направил е абсолютно безмислено да го коментирам, никой себеуважаващ се билдър няма да избере соята като източник на протеин освен ако не е веган, а дори да е така има много по-добри растителни източници като граховия протеин например. За 50лв. човек може да се сдобие с 2,5кг качествен неовкусен сурватъчен концентрат с 82% протеин. Да ти е вкусна соята! ;)