05.04.04
15:19
Някой тренира ли по този начин?Например Гърди и Гръб и т.н.Я кажете нещо по тоя въпрос!!!
Намериси брой 76 на Мускули и фитнес там е обяснено добре.
Иначе аз на скоро правих една програма от 3 седмици и тренирах заедно гърди и гръб, но не ги тренирах в супер серии ами една след друга. Идеята на мен ми беше да дам приоритет на другите ми групи, защото гърдите и гърба ми върят. Иначе тренировката е доста тежка, защото това са две от най-голямите мускулни групи. По принцип в статията пише, че чрез трениране на мускули антагонисти се добива по-голяма сила. Ако не си я чел си я намери и ще ти стане ясно.
Аз сьм тренирал така и мога да ти кажа че едоста ефикасно и това за силата е абсолютно вярно.Ако те интересува преди време постнах една тема ГЬРДИ И ГРЬБ В ЕДНО. :wink:
Ami az treniram GURDI , RAMO i GRUB v edin den i BICEPS i TRICEPS v drug den!!!Poneje hodq da bqgam i seki put pravq po malko kraka iskam da po4na da pravq slednoto:
1-va sedmica:
Ponedelnik:gurdi,grub i ramo
Srqda:biceps i triceps
Petuk:gurdi,grub i ramo
2-ra sedmica:
PonedelniK:biceps i triceps
Srqda:gurdi,grub i ramo
Petuk:biceps i triceps
i t.n.
Q kajete pls va6to mnenie!!!
Ако искаш да тренираш гьрди и грьб в едно недей да правиш и рамена.Според мене ги сложи с рьцете.А иначе е добре да правиш голяма и малка група.Примерно гьрди и трицепс или грьб и бицепс,защото участват в упр. за сьответната голяма група.Трицепса за гьрди ,а бицепса за грьб :wink:
Малей
гърди, гръб и рамо в 1 ден не прави и рони колман :shock:
това са всичките голями групи на горната част на тялото :!:
TheGreatIceMan, ами краката? Те са ти половината тяло, къде ги забрави :)
Slu6ai sq tva go pro4etoh v spisanie “Muskuli i Fitness”.Ramoto i gurba sa antagonisti i gurdite i gurba sa andtagonisti!!!Zatova 3-te v 1 den i poneje kato se trenirat antagonisti e po-burzo vuzstanovqvaneto gi treniram po-4esto - 3 puti za 2 sedmici!!!
Mnogo 6te sum blagodaren ako Sax dade svoeto mnenie za6toto se pak toi ima mnogo golqm opit i znae dosta po vuprosa predpolagam!
Za krakata ostavi - az kazah 4e ti4am i 4e sqka trenirovka gi treniram po malko!!!
Мда и аз го четох това в мускули и фитнес :)
Само незнам, как в една тренировка успяваш да натовариш добре всичките тези групи. То трябва да тренираш 2-3 часа.
Аз сам, чел за антагонисти и на други места но никъде не сам виждал да слагат и рамото при гърдите и гърба, макар че има някои движения, които са огледални гръб-рамо...
Антагонисти значи противоположни ,пичове само да оточня! Антагонисти може да се каже на тестостерона и естрожена ,гърба и гърдите и тн .
по-здрави
Hora are sega nqkoi naistina da otgovori:
1.Az v momenta pravq gurdi , ramo i grub v 1 den i triceps i biceps v drug den.Ama taka na sedmica stavat samo 2 dena!!!Vie kak go opravihte tva???Kva e va6ta programa???(pitam samo za trenirovka na antagonisti a ne obiknovena)
2.Dori i da sloja ramoto pri rucete pak e samo 2 dena v sedmica???Dali 6te mogat muskulite da se vuzstanovqt i da pravq programa kakto sam postnal predi - malko po-nagore?