08.12.09
05:09
Дайте ми съвет с какъв вкус ще са най-добри тези аминокиселини?
08.12.09
05:20
В зависимост от твоите вкусови предпочитания.
Наптимер аз харесвам сладко и примерно шоколад, и гледам всички добавки да са ми с подобен вкус.
Ако ти харесваш конкретен плод вземи си с плодов вкус
08.12.09
06:19
Интересен въпрос... искаш ние да ти кажем кой вкус ще ти хареса най-много на теб?
Лесно мога да ти кажа какво бих предпочел аз... но дали същото ще харесаш и ти?
08.12.09
08:01
Грозде или диня са най-добрите им вкусове.Само, че динята изобщо не се разтваря добре.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 08.12.09 08:01.
При мен динята се разтваряше перфектно и вкуса не беше зле, но прекалено сладък за моите предпочитания. Сега имам лимонада и ми се струва още по сладка, а пък вкуса е като на сироп за кашлица.
Всичко се разтваря, но не на момента. Има едни бели частици, които хрускат след като се шейкнат. Ако оставите за 15-ина минутки до половин час напитката и белите частици се разтварят.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 08.12.09 09:44.
08.12.09
11:03
Аз се бях запътил към динята,не формулирах много добре въпроса,всъщност исках да попитам кой вкус е най-добре разтворим и най-качествен.
И не,не ми е приятно да ми е много сладко.
От диня и лимонада, които съм пробвал, динята е много по-приятен вкус и по-малко сладка. Аз сипвам 4-5 лъжички в шише от 1.5 литра, доливам малко вода, шейквам, пълня почти до горе и пак шейквам. По този начин се разтваря всичко и си го пия по време на тренировката, а каквото остане след това.
Мнението беше редактирано от inspect на 08.12.09 11:26.
08.12.09
14:07
Аз се двуомих м/у Диня и Грозде,но клонях повече към динята и сега това е окончателният ми избор :) .
Благодаря.