06.12.09
16:36
http://www.sportal.bg/news.php?id=209068
Лошото е, че 70% от хората, които четат подобно глупости вярват безгранично, а другите 30% хейтват, но щом го правят, значи пак вярват.
Е, сега разбрахте каква е тайната към атлетичното тяло с плочки, като от италиански теракот и може би сега разбрахте, че когато гледате мач на реал, всъщност гледате една “истинска машина” на стадиона.
В същия ред на мисли, не ми се мисли(не, хич няма тафтология) как ще изглежда всяко хлапе, ако прави по 934782437248923 коремни на ден...
Всъщност, ако прави по толкоз коремни на ден, скоро няма да можем да го гледаме на стадиона, а във някоя инвалидна количка сигурно. :д
Темата беше редактирана от LttS на 06.12.09 16:38.
06.12.09
17:27
По-скоро има плочки ,защото е чист.Има си и диета като всеки спортист.Това за коремните преси мисля ,че е глупост(толкова глупости в спортал съм чел) , а ако не е значи Роналди си е изгубил ума.
Всъщност Роналдо тренира доста усърдно. Освен всекидневните му тренировки(предполагам повечето дни двуразово), тренира и по сплит в фитнес.
От малък е роден победител , много трудно приема загубата. В отборите му е известен като ревльото , когато отбора му загуби -той реве (много трудно приема загубата , не ,че е женчо).Като по-малък го взимат в Спортинг(първото дете за което дават пари в този клуб) , тренира с тежести на краката за да има по-бърз дрибъл всяка нощ.
Това ,че е манекен незнам защо се е вселило в повечето глави.Бербатов споделя ,че в Манчестер той последен си е ходил от тренировките.
Епа аз ли не мога да преценя, ама пък не е нещо феноменално пресата му... А пък, че бил чак животно :lol:
06.12.09
17:56
Ами ектоморф, слаб и с плочки, на всичко отгоре прави адски много аеробика като футболист
Как пък веднага го набеди, че е ектоморф? ;)
При неговия енергоразход е нормално да омазнява трудно. А за 3000 преси на ден....по груби сметки това отнема минимум 3 часа, а най-вероятно 5. Вие си правете сметката дали наистина прави 3000 и дали отделя толкова време само за това ;)
Мнението беше редактирано от Петко К на 06.12.09 18:05.
06.12.09
18:27
Поредната журналистическа малоумщина. Журналиста е болно животно, честно.
Аз ще ви разкрия тайната: Всещност изцползва електически колан за 5 минути на ден. Съкращаването е като при 150 ЛИЦЕВИ ОПОРИ в минута, както превеждаха sit-up по една популярна реклама.
Е то па б@хти пресата дето има.. Нищо особено. Като гледам снимките даже е зле за такава реклама.
Бе к’во го бърка журналиста(а най-вероятно е от женски произход)? Нали тинейджърките си падат по кльощави манекенчета с някакви плочки дето се виждат, просто защото ако ги няма сигурно ще им се вижда гръбнака...
“Пази боже сляпо да прогледа.”
Мнението беше редактирано от LttS на 06.12.09 19:05.
07.12.09
04:58
Може баш журналистическо да си е.. четох веднъж за някакъв опандизен, дето го хванали тъкмо като излиза от залата. А преди това в залата бил правел мъртва тяга със 520кг.
А Роналдо си има манекенския вид - това му стига, за да бъде с която реши :D
казано от death на 07.12.09, 04:58:
Може баш журналистическо да си е.. четох веднъж за някакъв опандизен, дето го хванали тъкмо като излиза от залата. А преди това в залата бил правел мъртва тяга със 520кг.
А Роналдо си има манекенския вид - това му стига, за да бъде с която реши :D
Т’ва съм бил само аз, еиш, то оттам идва израза > от моето име :lol: ... А иначе за кристиано, че той не само има манекенски вид, ами и банковата му сметка е доста стабилна... :lol:
Мнението беше редактирано от El padre на 07.12.09 07:16.
07.12.09
13:08
Такъв му е гена-ектоморфен мезоморф.
07.12.09
13:16
Да, и заради типа структура ги има тия плочки .... Ае стига. При този енергоразход на футболистите не може да се определи типа структура. То и да е ония тип дето лесно качва(не им знам имената) пак ще си е с плочки.
Мнението беше редактирано от Ален Божинов на 07.12.09 13:16.
08.12.09
20:41
Имах друго предвид,напр. броят плочки,подредбата и др. елементи :) .
08.12.09
20:58
Даммм...още 1 година гюлета и аз ще изглеждам така. :)