25.02.05
05:16
Темата е модерирана от Mr_Muskul
Здравейте момчета искам да ви помоля да ме посъветвате и да ми помогнете,значи в последно време качвам по много малко дори и не качвам,финансово сам добре и се храня много добре имам си хранителна програма която спазвам понякога се случва малко да променям часовете но се храня много добре и немога да разбера защо е така,значи програмата ми е следната:около 7 часа закуска.12 часа обяд.15 часа след обяд.1 шейк 20 мин. преди тренировка с 1-2 вафли.18 часа ТРЕНИРАМ.след тренировка 1 шейк с 1-2 вафли.21 часа вечеря.23 часа ям пак и към 24 часа лягам. ПРОГРАМАТА ми за трениране е следната: Понеделник-Гърди-4 упражнения-10,11 серии.|||Вторник-Ръце-Трицепс-4 упражнения-9 серии.Бицепс-3 упражнения-8 серии.|||Сряда-Почивка.|||четвъртак.Гръб-5 uprajneniq-13-14 серии. Петък~Рамене,Трапец~Рамене 5 упражнения-10 серии-Събота~Крака~3 упражнения-10 серии-
Преведена тема.
Mr_Muskul
Първото което ми идва на ум е, че 7 часа сън са супер недостатъчни. Индивидуално е, но вероятността ти да си от “уникумите” по отношение на спането е малка. :) Спи по средно 8-9 чава, ако можеш и 10, като е добре да се става рано към 7, както си ти.
После от 7 до 12 часа яж определени храни, защото луфта е доста голям според мен/аз лично ще пукна от глад ако не ям толкова :)/ Може да ядеш точно тогава плодове. Много са важни според мен, а и витамините се приемат главно сутрин, за да се усвоят добре през деня.
Освен това, че ядеш стабилно не значи, че ядеш качествено. Приемаш ли каквито храни трябва? Тоест ако нагъваш яко пици и дюнери и кроасанчета... няма да е много добре за маса... :)
Още нещо, аз избяхвам да плюща здрава толкова въглехидрати от вафли и т.н. глупости около тренировката, предпочитам нещо по качествено, но това е дреболия мисля, че не е от голямо значение.
Абе трябва да прецизираш храненето доста добре, защото след един момент просто става супер трудно да качиш.
А защо не опиташ да “раздразниш” организма с малко промяна в стереотипа. Тоест тренировката ти да е в 19:00 примерно. Може да спреш за 1 седмица трен., нещо такова... да не се претоварваш много много, ефекта ще е доста лош...
Поздрави и успех!